çok önemli bir gerçeği hatırlatmam gerekiyor orada huzuru bulurmusun emin değilimamaan..vücudun ihtiyacı bitiyo mu şekerim..sürekli takip et, eksiğini tamamla..yok vitamini, yok demiri çinkosu..saç dökülür,tırnak kırılır..spor yapiim,sağlıklı besleneyim derken ömrüm geçti valla..vurucam kendimi survivor adasına o olucak..olmamış muzla beslenip, deniz suyuyla yıkanıp huzur bulucam en sonunda.. :))
:128:hakkatten..saçları sağlıklı yapalım derken, sinirden külliyen kel kalıp stresten tırnaklarımı yerim bi de üstüne katil olurum tam olur, kabile kadınları gibi bıyıklı ve kel gezinirim sonra...tamam tamam vazgeçtim..sinamekiye, vitamine devam..ühü ühü :))
Nasıl gidiyor canım çalışmalar
Ben 10 kür yapıp bırakmıştım, ara verdim de aram hayli uzun oldu, şimdi yeniden başlayacağım, 6-7 cm uzadı saçım, şuan kırığım yok, yeniden başlayıp bir tur daha deneyeceğim.
Dökülme için kan tahlili yaptırdın mı tatlım? Isrsi demeden evvel bir duruma göz atmakta yarar var...Arkadaşlar merhaba. yazıların bir çoğunu okudum.
saçlarım omuz hizasında ve inanılmaz cansız. daha önce çeşitli yağlar kullandım ama faydası olmadı. her hafta loraelin saç maskesini yapıyordum ama o da pek işe yaramadı. 1 gün kadar parlaklık veriyor. zaten 2 günde 1 saçımı yıkıyorum. geçen cumartesi sinameki kürünü yaptım ve sanki uçlarındaki kırıklar gitti ve canlılık geldi. dün akşamda dalin şampuanının içine sarımsak ve jojoba yağı kattım. onunla yıkadım ama saçlarım inanılmaz setleşti yıkarken john freidanın şampuan ve kremiyle sonradan yine yıkadım. ama şu dökülmenin bir önüne geçebilsem yakında kel kalmadam. büyük etkeni de ırsi diye düşünüyorum. annemin de saçları çok azdır. 8 kür inşallah işe yarar.
sinamekili kürü tuttum gerçekten. artık saçlarımı sevmeye başladım diyebilirim.
topikte herkes haftada 1 kez mi yapıyor 2 kez yapsak dahamı iyi olur acaba fazlamı yorarız ?
Dökülme için kan tahlili yaptırdın mı tatlım? Isrsi demeden evvel bir duruma göz atmakta yarar var...
Kan tahlili hiç yaptırmadım ama iki ablam annem ve teyzelerimin durumları çok vahim
Bundan dolayı ırsi demek istemiştim.
Dökülme için kan tahlili yaptırdın mı tatlım? Isrsi demeden evvel bir duruma göz atmakta yarar var...
Kan tahlili hiç yaptırmadım ama iki ablam annem ve teyzelerimin durumları çok vahim
valla sana katılıyorum.. soy çok önemli saç konusunda..ailede saç varsa sende de oluyo..yoksa da uğraşmak boşuna..benim kuaför gibi bi alışkanlığım yoktur,kapısından geçmemişimdir.. ömrümde fön makinası değmemiştir saçıma,denemediğim maske,yağ,kür,şampuan vs. kalmamıştır. (hem de uzun süre devam ettim)..ama yine zayıf, yine kırık, yine zor uzuyor..tıpkı annem,ablam,babam,babannem anneannem ve tüm üstsoylarım gibi :))
Ne maksatla ırsi dediğini anladım zaten tatlım bende umarım ırsi değildirde vitamin takviyesi ile durumu kurtarabilirsin diye sormuştum...
valla sana katılıyorum.. soy çok önemli saç konusunda..ailede saç varsa sende de oluyo..yoksa da uğraşmak boşuna..benim kuaför gibi bi alışkanlığım yoktur,kapısından geçmemişimdir.. ömrümde fön makinası değmemiştir saçıma,denemediğim maske,yağ,kür,şampuan vs. kalmamıştır. (hem de uzun süre devam ettim)..ama yine zayıf, yine kırık, yine zor uzuyor..tıpkı annem,ablam,babam,babannem anneannem ve tüm üstsoylarım gibi :))
Saç daha çok dışarıdan değil içeriden beslenir, biotin denediniz mi hiç?
Neyse kızlar forumda saç dökülmesi başlığımız var zaten, sinamekiye geri dönelim...
Saç daha çok dışarıdan değil içeriden beslenir, biotin denediniz mi hiç?
Neyse kızlar forumda saç dökülmesi başlığımız var zaten, sinamekiye geri dönelim...
ben duymuştum..birkaç forumda okudum..ama benim saç dökülmem yok ki..sadece saç yapım zayıf,ince telli..sırf saç için faydali diye her gün ceviz yiyorum ,vitaminler alıyorum,sarmısaklı şampuan kullanmaktan kokarca gibi oldum aylardır..ne bir cm ekstra uzama var ne sağlık belirtisi..sinamekiyi uygulayınca iki gün pırıldıyo bi saçlarım..sonra aynen devam :))
ben duymuştum..birkaç forumda okudum..ama benim saç dökülmem yok ki..sadece saç yapım zayıf,ince telli..sırf saç için faydali diye her gün ceviz yiyorum ,vitaminler alıyorum,sarmısaklı şampuan kullanmaktan kokarca gibi oldum aylardır..ne bir cm ekstra uzama var ne sağlık belirtisi..sinamekiyi uygulayınca iki gün pırıldıyo bi saçlarım..sonra aynen devam :))
Canım, benim saçlarımda cılızdır, aşırı ince telli, hele saçımın rengini koyulaştırıp yeniden açtığımız için iyice inceldi ama ben biotin içiyorum düzenli olarak günde 300 mcg...Bu miktar vucudun günlük biotin ihtiyacı, yani fazlasını almaya gerek yok çünkü fazlası direkt idrarla atılıyor.İstersen bir dene, 3 ay düzenli kullanman lazım, benimde saç uzama hızına etki etmedi ama saç tellerimi kalınlaştırdığını ve tırnaklarımı güçlendirdiğini görebiliyorum...
Canım, benim saçlarımda cılızdır, aşırı ince telli, hele saçımın rengini koyulaştırıp yeniden açtığımız için iyice inceldi ama ben biotin içiyorum düzenli olarak günde 300 mcg...Bu miktar vucudun günlük biotin ihtiyacı, yani fazlasını almaya gerek yok çünkü fazlası direkt idrarla atılıyor.İstersen bir dene, 3 ay düzenli kullanman lazım, benimde saç uzama hızına etki etmedi ama saç tellerimi kalınlaştırdığını ve tırnaklarımı güçlendirdiğini görebiliyorum...
hımm..tamam KilicBaligi..güçlendirici etkisi varsa ve fazlasının zararı yoksa kullanabilirim..teşekkürler tavsiyen için.. :))
hımm..tamam KilicBaligi..güçlendirici etkisi varsa ve fazlasının zararı yoksa kullanabilirim..teşekkürler tavsiyen için.. :))
Rica ederim canım, düşük doz bulmaya çalış fazlası luzumsuz çünkü...
Samur samur uzayacak işteikinci sinameki kürüne başlamış bulunuyorum bu sefer fotoğraf çekip uzamasını net görmeyi düşünüyorum bakalım ne kadar uzayacakHaydi hayırlısı...
Samur samur uzayacak işteHaydi hayırlısı...
cidden çok uzadı saçlarım gürleşti de epey diplerde sinameki uçlarda protek oh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?