Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

çok önemli bir gerçeği hatırlatmam gerekiyor orada huzuru bulurmusun emin değilim .malum nihat doğan orada felsefeleri ,sohbeti saç baş yoldurmasın sana:)

konuyuda dağıttık

hakkatten..saçları sağlıklı yapalım derken, sinirden külliyen kel kalıp stresten tırnaklarımı yerim bi de üstüne katil olurum tam olur, kabile kadınları gibi bıyıklı ve kel gezinirim sonra...tamam tamam vazgeçtim..sinamekiye, vitamine devam..ühü ühü :))

bnimde saclarım cok dokuluyrdu cok moralım bozulmustu son zamnlarda.saglıkcıyım hastanemdekı doktor b ve e vıtamınlı ampullerı kullanmamı soledı kullandım bunun yanı sıra corek otu yag ve karanfıl suyu kullandım sukurler olsun dokulmuo hatta kucuk saclar cıkıo :90:

Gec yazdim biraz canim kusura bakma. Özel tarihlere göre yapiyorum artik, sIk sIk yapamiyorum yani. Pek bir degisiklik yok bu aralar. En son kesim gününde kesmistim uclarindan 1 cm kadar, bi ay olmadan eski uzunluguna geldi saclar. Bu tarihler gercekten etkili, kür uyguluyorsaniz tarihleri dikkate alarak uygulayin. Minnak sultanin saclarinda gercekten ise yaramis mesela özel tarihler. Masallah cosmus saclar. Benim arada degil de kürü uyguladigim zaman olmustu uzama. Ara verdigimde uzamayinca hevesim kacti, umarim bu sefer güzel uzar. Saclarimin uclarini kirmizi yaptim baya yiprandi, kesmem gerekiyor ama cok kisalsin istemiyorum ve hemen eski uzunluguna gelsin istiyorum.

Arkadaşlar merhaba. yazıların bir çoğunu okudum.
saçlarım omuz hizasında ve inanılmaz cansız. daha önce çeşitli yağlar kullandım ama faydası olmadı. her hafta loraelin saç maskesini yapıyordum ama o da pek işe yaramadı. 1 gün kadar parlaklık veriyor. zaten 2 günde 1 saçımı yıkıyorum. geçen cumartesi sinameki kürünü yaptım ve sanki uçlarındaki kırıklar gitti ve canlılık geldi. dün akşamda dalin şampuanının içine sarımsak ve jojoba yağı kattım. onunla yıkadım ama saçlarım inanılmaz setleşti yıkarken john freidanın şampuan ve kremiyle sonradan yine yıkadım. ama şu dökülmenin bir önüne geçebilsem yakında kel kalmadam. büyük etkeni de ırsi diye düşünüyorum. annemin de saçları çok azdır. 8 kür inşallah işe yarar.
sinamekili kürü tuttum gerçekten. artık saçlarımı sevmeye başladım diyebilirim.

Dökülme için kan tahlili yaptırdın mı tatlım? Isrsi demeden evvel bir duruma göz atmakta yarar var...

topikte herkes haftada 1 kez mi yapıyor 2 kez yapsak dahamı iyi olur acaba fazlamı yorarız ?

Formüle sadık kalman yararına olur canım haftada bir yap...

Kızlar, Kkontesimiz acımasızca 3 ay ceza almış görünüyor, dün akşam konuştuk...Dönene kadar bu başlığı bana emanet etti, yani sorularınızı bir süreliğine bana ve bu başlığın eski üyelerine soracaksınız, doğal olarak sıkıştığımız yerde cevapları yine Kkontesimizden alacağız ve ben burada paylaşacağım...Kendisi ile alakalı gelişmeleride yine buradan paylaşıp sizi bilgilendireceğim...

Bu foruma binlerce mesaj yazmış, bu kadar paylaşımda bulunmuş bir üyenin kayırılmasını tabii ki istemiyoruz ama daha adaletli bir biçimde ceza alabilirdi...3 ay bir başlığın tarumar edilmesi sahipsiz kalması için yeterli bir zaman çünkü, kaldı ki sırf bu konu için foruma üye olan yüzlerce üye var aslında...Curlyyyy duy sesimiziii

Sizden ricam, konu sahibimizin ceza aldığı süre içerisinde bu başlığa daha fazla özen göstermeniz ve konu saptırıcı mesajlardan uzak durmanız ki, döndüğünde yine çiçek gibi bir başlık bulabilsin...

ikinci sinameki kürüne başlamış bulunuyorum bu sefer fotoğraf çekip uzamasını net görmeyi düşünüyorum bakalım ne kadar uzayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…