Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok hoşuma gitti de futuraffhayyyla gülüyorum
![]()
yaa inş yaa bu hafta başlasam diyorum mesela yarın filan...aksam geç gitcem eve ama yarın yapabilirim.... başladığım an yazcam zaten basladım diye
![]()
abi sen napmışsın yaaaa![]()
Özel tarihleri dikkate alarak yap canım inan faydasını görürsün ben yanlızca aya göre yaptım üşeenmmeekkkk yoookkk
Keramet sinameki bemiks ve badem yağında ayrıca bunu bizimle paylaşıp heveslendiren Kontes'imizdeeokuyamıcak olsa bilee binlerce kere teşekkürleeerr onaa
darısı başına canımm
canım özel günlerde yapıyorum demişsin. ben her perşembe düzenli uyguluyorum. ne tavsiye dersin bende özelgünlerdemi yapayım böyle her hafta hapacağıma?
Canım ayın etkisine göre aycangül arkadaşımız bize tarih veriyo yağlı bakımların etkisinin daha fazla olduğu tarihler var. ben tarih olarak öneride bulunamam bende aycangülün tarihlerini takip ediyorum çünkü, "O kadar bakım yapıyoruz neden sonuç alamıyoruz,işte cevabı " isimli topikte tarihler sürekli güncelleniyo, ilk sayfadan takip edebilirsin![]()
evet o sayfayı biliyorum canım okumuştum aslan burcundaydı galiba dimi ama işte güvenemiyom ayda bikere yapsam bukadar uzarmıki diye.her hafta yaptım ben uzadı baya ama sanki şimdi durdu uzaması:44:
Baanlanmış Kontesimiz 3 ay yokmuş![]()
Nasıl yani yaaa3 ay banlanacak ne yapmış olabilir ki ?
Maşallah yavrum maşallah
Fabrika iyi çalışmış :)
Bakirelikle ilgili bi topik açılmıştı orda en son mahalle kavgasına döndürdüler herkes banlandı sanıyorumki Kontesimizde o yüzden banlandı.
Sağolasın kılıçbalığım seninkinede maşallahh yarıyo bizeeede bide kesmesek iyiydiArtık dokunmicam umarım bu sefer tövbem tutar :86:
Arkadaşlar saçı uzatan vitaminler a ve e vitameinleri badem yağında e vitamini var tamam ama birde evicap ampul katsak daha iyi olmaz mı sonuç.aklıma geldi.
bu arada defalarca yapıp sonuç alamayan ben ek bir çözüme daha başvurup çinko tableti içmeye başlıyorum siparişi verdim .aslında aylardır geççmeyen boğaz ağrım için alıyordum fakat saçlarada iyi geleceği aklıma geldi![]()
Badem yağı
*vitamin E
*vitamin A
*sarımsak yağı
*dulavrat otu yağı
*hint yağı
şunlarıda biri bi tatlı kaşığı hepsinden karıştırarak saçına uygulayıp 15 ginde 3-4 santim uzamış bunuda dene istersen bi ama nasıl sonuç almıyosun sen yaa kaç hafta oldu senin canım?
benim anlımdaki saçların dibinden saç çıkmış baya bi hemde kısa kısalar. şimdi 3tane şey uyguluyom hangisinden bilemedim ama çok sevindimhaftaya bidaha foto eklicem.
Arkadaşlar saçı uzatan vitaminler a ve e vitameinleri badem yağında e vitamini var tamam ama birde evicap ampul katsak daha iyi olmaz mı sonuç.aklıma geldi.
bu arada defalarca yapıp sonuç alamayan ben ek bir çözüme daha başvurup çinko tableti içmeye başlıyorum siparişi verdim .aslında aylardır geççmeyen boğaz ağrım için alıyordum fakat saçlarada iyi geleceği aklıma geldi![]()
Badem yağı
*vitamin E
*vitamin A
*sarımsak yağı
*dulavrat otu yağı
*hint yağı
şunlarıda biri bi tatlı kaşığı hepsinden karıştırarak saçına uygulayıp 15 ginde 3-4 santim uzamış bunuda dene istersen bi ama nasıl sonuç almıyosun sen yaa kaç hafta oldu senin canım?
benim anlımdaki saçların dibinden saç çıkmış baya bi hemde kısa kısalar. şimdi 3tane şey uyguluyom hangisinden bilemedim ama çok sevindimhaftaya bidaha foto eklicem.
maşalalh canım valla sana ben 2 haftadır yapıyorum 5 kez falan yaptım . saçlarımı boyamıştım mm.oynama yok.a vitamininin ampulu varmı ki.dulavrat otu ne ola ki![]()
uyguladığın diğer 2 şey ne canım.
Bayılıyoruz insanların hayatlarını didik didik etmeye...Herkes dönüp kendi totosuna bakmalı önce, bir bakmalı bakalım uzattığımız saçlar totomuzu örtüyor mu örtmüyor mu diye
Vallahi tatlım, bende söz vermiştim dokunmayacağım diye ama , o biçimsiz görüntüyü düzeltmem lazımdı, çok güvendiğim bir kuaför arkadaşım sağolsun boyunu hiç kısaltmadan inceltti küt görünen yerleri, şu anda daha güzel oldu modeli...Ama artık Ağustos'a kadar yok dokunmak![]()
kesinlikle haklısın en önemlisi saçların totoşu örtmesi
Bende dokunmıcam artık o v görüntüsü gitti zaten saçımdan, tam istediğim boya gelsin sona minik minik keserek şu sarılardanda kurtulucam doğal rengim kalsın istiyorum