Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kılıç balığı, biraz garip olacak canım o yüzden üzgünüm ama özel mesaj atamıyorum sana (100 tane olmadım diye)
kontesin arkadaşıyım ben,3 ay yok biliyorsun ama senle kontakta kalmak istiyormuş,mail adresini istedi eğer sakıncası yoksa yazar mısın özelime?kendisine ileteyim.

kılıç balığı, biraz garip olacak canım o yüzden üzgünüm ama özel mesaj atamıyorum sana (100 tane olmadım diye)
kontesin arkadaşıyım ben,3 ay yok biliyorsun ama senle kontakta kalmak istiyormuş,mail adresini istedi eğer sakıncası yoksa yazar mısın özelime?kendisine ileteyim.

Aşkolsun niye sakıncası olsun, gönderdim tatlım...Bekliyorum...

evet yyaaa minnak geriside tutmuyo :9: Aycangül'ün topiğinde saç kesimi için uygun yazısını gördüğümde gözlerim dönüyo elim istem dışı makasa gidiyoo :86::86:

Hiç sorma hiç sorma, kesim günlerinde ellerimizi bağlamamız lazım bizim galiba

Son düzenleme:
kızlar bu tarifi 2 ay yapıp 15 gün ara veriyoruz ya sonra yine 2 ay yapıyoruz ve 15 gün ara yani sürekli böyle devam ediyoruz değil mi???

Arkadaşlar bu bir mucize... Ben bir süre ara vermiştim ve bugün tekrar başladım. 5. kürümün sonunda yani mart ayında sanırım ilk fotomu koymuştum. Şimdi deyişimi kendi gözlerinizle görün.

Eklentiler

• $DSCF6426.jpg
    $DSCF6426.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
canım harika görünüyor saçların zaten gür ve çok güzel :nazar::nazar::nazar:
önemli bir sorum var:) ilk haftalarda hemen etkiyi gördün mü.ben 2 haftadır yapıyorum hiç oynama yok:2:

Teşekkür ederim :) Yok canım ilk haftalarda bir uzama olmadı ama parlama ve canlılık oldu sanki kürden dolayı :61: Asıl uzamayı 5.kürümden sonra gördüm :69:

Arkadaşlar saçı uzatan vitaminler a ve e vitameinleri badem yağında e vitamini var tamam ama birde evicap ampul katsak daha iyi olmaz mı sonuç.aklıma geldi.

bu arada defalarca yapıp sonuç alamayan ben ek bir çözüme daha başvurup çinko tableti içmeye başlıyorum siparişi verdim .aslında aylardır geççmeyen boğaz ağrım için alıyordum fakat saçlarada iyi geleceği aklıma geldi:1::1:

DearMother, çinko hapı bir arkadaşımın annesinde zehirlenmeye yol açmıştı..çinkonun dozu çok önemliymiş, vücudunun ihityacına göre veriliyormuş...doktora danışmadan kullanmamanı öneririm :))

DearMother, çinko hapı bir arkadaşımın annesinde zehirlenmeye yol açmıştı..çinkonun dozu çok önemliymiş, vücudunun ihityacına göre veriliyormuş...doktora danışmadan kullanmamanı öneririm :))
canım onuda sordumda 20 mg cıvarı günlük alınmasında sakınca yokmuş.onu geçmemek gerekiyormuş.

canım onuda sordumda 20 mg cıvarı günlük alınmasında sakınca yokmuş.onu geçmemek gerekiyormuş.

hee ok öyleyse..yarasın bakalım..tırnakları da çok etkiliyormuş çinko eksikliği..tırnakların da hızlı uzar sert çıkarsa şaşırma :))

amaan..vücudun ihtiyacı bitiyo mu şekerim..sürekli takip et, eksiğini tamamla..yok vitamini, yok demiri çinkosu..saç dökülür,tırnak kırılır..spor yapiim,sağlıklı besleneyim derken ömrüm geçti valla..vurucam kendimi survivor adasına o olucak..olmamış muzla beslenip, deniz suyuyla yıkanıp huzur bulucam en sonunda.. :))

Back