müthiş ya
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sarımsaklı şampuan kullanamak istiyorm ama ben 2farklı şampuan kullanınca saçlarımda inanılmaz bi kaşıntı yapıyo.3aydan fazladr bu sıkıntıyı yaşıyorm.hatta bitlendm flan sandm ama bit faln yoktu kafamda.kuaföre söledm farklı şampuanlar mı kullanıyosun dedi bende ewet elime ne gelirse onu kullanıyorm dedm o yüzdendr tek şampuan kullan düzenli olark dedi.e ben bu sarımsaklı şampuanı nasl kullancam ??? böle sıkıntısı olan oldumu ??
Kendine uygun bir sampuandan iki tane al, birini sarimsaklayarak sakla digerini sarimsaklamadan sakla.Ciddiyim bak. Önce sarimsak kattigin sampuanla yika saclarini ardindan kokusunu alsin diye sarimsak katmadigin sampuanla yika.
![]()
Kesinlikle...Hepimiz aynı şeyi yapıyoruz zaten, benim bir sarımsaklı birde sarımsaksız Nude şampuanım var mesela![]()
şu ana kadar uzama var mı peki?
Evet canım 3-4 cm kadar uzadı perçemlerim de baya bı uzadı
lacinia şampuanı biliyo musun kılıç?
bugün vimjoda gördüm de indirime girmiş 10 liraya mı ne düşmüş kadın da pek övdü şampuanı ama bilemedim alsam mı almasam mı
kullanan ya da bilen birileri varsa beri gelsin
bi de sarmısaklarız oooh mis yani
pooff uyanmamış mı kimse daha ama bi uyanın bi bakın şuna gidip alayım ona göre şampuanı![]()
maaşallah canım haftada 1 mi yaptın peki.
Evet canım haftada bir. Pazardan pazara. şimdi 5.de bitti bakalım 10 cm uzasınlar ıstıyrum
şuan belime yakınlar ama ben popişimin altına kadar gelsinler ıstıyorum onun için 10 cm kadar lazım![]()
inşalalh canım inş.ilk haftadan başladımı canım uzama çok soruyorum ama bende 17.gün oldu hareket yok hala
![]()
Tatlım, benim kür sırasında saçımın uzaması neredeyse durdu, ara verdiğimdede maksimum 2 cm uzamıştır ki uzama konusunda işe yaramayacağını düünmüştüm, buna rağmen ikinci küre başladım başlar başlamaz bir anda o kadar uzadı ki şok olduk...Fotoğrafları eklemiştim bir kaç sayfa geriye...Yani muhtemelen senin saçlarda benimki gibi geç etki görenlerden...İnat etmek lazım...inşalalh canım inş.ilk haftadan başladımı canım uzama çok soruyorum ama bende 17.gün oldu hareket yok hala
![]()
Duymadım canım, bilinen şampuanları kullanmayı tercih ederim...
Ne uyanmaması kız, sabahın köründe çıktım...Sınav vardı bu gün biliyorsun![]()