Tavuk gerisi tövbe tutmazmış ama bilmiyorum kiİnşallah kendimize verdiğimiz sözü tutarız:13:
kılıç balığı, biraz garip olacak canım o yüzden üzgünüm ama özel mesaj atamıyorum sana (100 tane olmadım diye)
kontesin arkadaşıyım ben,3 ay yok biliyorsun ama senle kontakta kalmak istiyormuş,mail adresini istedi eğer sakıncası yoksa yazar mısın özelime?kendisine ileteyim.
evet yyaaa minnak geriside tutmuyoAycangül'ün topiğinde saç kesimi için uygun yazısını gördüğümde gözlerim dönüyo elim istem dışı makasa gidiyoo :86::86:
kızlar bu tarifi 2 ay yapıp 15 gün ara veriyoruz ya sonra yine 2 ay yapıyoruz ve 15 gün ara yani sürekli böyle devam ediyoruz değil mi???
Yanlış eklemişim arkadaşlar. Buyrun. İlk fotoğraf Mart ayında çekildi, ikincisi bugün.
Eki Görüntüle 200110 Eki Görüntüle 200109
canım harika görünüyor saçların zaten gür ve çok güzel
önemli bir sorum var:) ilk haftalarda hemen etkiyi gördün mü.ben 2 haftadır yapıyorum hiç oynama yok:2:
Arkadaşlar saçı uzatan vitaminler a ve e vitameinleri badem yağında e vitamini var tamam ama birde evicap ampul katsak daha iyi olmaz mı sonuç.aklıma geldi.
bu arada defalarca yapıp sonuç alamayan ben ek bir çözüme daha başvurup çinko tableti içmeye başlıyorum siparişi verdim .aslında aylardır geççmeyen boğaz ağrım için alıyordum fakat saçlarada iyi geleceği aklıma geldi
canım onuda sordumda 20 mg cıvarı günlük alınmasında sakınca yokmuş.onu geçmemek gerekiyormuş.DearMother, çinko hapı bir arkadaşımın annesinde zehirlenmeye yol açmıştı..çinkonun dozu çok önemliymiş, vücudunun ihityacına göre veriliyormuş...doktora danışmadan kullanmamanı öneririm :))
bu çok iyi haber bendede oldu parlaklık dökülmede azalma falan uzama yok ama .şimdi umutlandım bugünkü kürümüde yapayım birazdan:)Teşekkür ederim :) Yok canım ilk haftalarda bir uzama olmadı ama parlama ve canlılık oldu sanki kürden dolayıAsıl uzamayı 5.kürümden sonra gördüm
Yanlış eklemişim arkadaşlar. Buyrun. İlk fotoğraf Mart ayında çekildi, ikincisi bugün.
Eki Görüntüle 200110 Eki Görüntüle 200109
bu çok iyi haber bendede oldu parlaklık dökülmede azalma falan uzama yok ama .şimdi umutlandım bugünkü kürümüde yapayım birazdan:)
canım onuda sordumda 20 mg cıvarı günlük alınmasında sakınca yokmuş.onu geçmemek gerekiyormuş.
MAşallaahh canımm çok güzel görünüyooo saçlarııınnn
teşekkür ederim canım.tırnaklarımda zayıf desene bende çinko eksikliği hat safhadahee ok öyleyse..yarasın bakalım..tırnakları da çok etkiliyormuş çinko eksikliği..tırnakların da hızlı uzar sert çıkarsa şaşırma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?