sarmısaklı şampuanı bence uygula canım faydasını görceksin. karanfille birlikte kullanabilirsin bence. hem kokusunu bastırır hemde bakımını yapmış olursun.Canım cevap için teşekkürler.benim saçlarım çooook çook dökülüyor kullandığım bir ilaçtan ötürü.hani benim isteğim dökülmenin durması ve yerine saç çıkması inşallah faydasını görürüz.karanfil mis gibi kokutuyor saçı ikisini birarada kullansam olur heralde dimi?
hiiiii tüh yaaa ona dikkat etmemişim ben. bitmez bu 700ml kolay kolay
ben bu şampuanı ortalığa bırakayımda eşimde kullansın çabuk bitsin
kızlar yorumlarınızı hep okuyorum dahada hevesleniyorum. resimlerimi gördünüz zaten daha 1 ayda uzadı sizdede uzama varmış 2 ay sonra birbirimize inanamıcaz
benim sarmısaklı şampuanı kullanan arkadaşlara sorum olcak.
elidor kullanıyorum ben 700ml filan icine 5 diş sarmısak rendeledim karıştırdım güzelce. 2-3 hafta olcak oda ilk zamanlar bukadar değildi ya yıkanırken midem çok fena oluyor kokusundan durdukça ağırlaşmış. ALLAHA BİN ŞÜKÜR yıkayıp çıktıktan sonra sarmısak kokusundan eser yok ama yıkama anında sanki samrisaklı yemek sürüyüroum saçıma.. bozulurmuki sarmısak?
fönlü fönsüz ne önemi var..birinde omuzuna bile değimiyor ,öbüründe resmen omuzlarından aşağıda değil mi ?? bayağı uzamış işte..ben mi yanlış görüyorum..
Fotoğrafların hangi sayfada canım bend egörmek istiyorum.
1297 de canım
Tamam canım ya, ben görmüştüm seninkini, çok belirgin bir uzaman olmuş,Ben de bugün bemix alacaktım unutmuşum kaldı yarına.
kesin başla canım. çok faydası var. şimdiden iyi uzatmalaar
Bu kürleri emzirirken kullanmanın sakıncası var mıdır, bileniniz var mı acaba? Doğum sonrası saçlarım deli dökülüyor:26: Gerçi daha çok uzatasım var
ilk fotoda saçın tam koltuk altında az dalgası var ama çok farketmez o ama sonraki çok fark var ya
ilk fotoda saçın tam koltuk altında az dalgası var ama çok farketmez o ama sonraki çok fark var ya.cm.olarak ne kadar maaşallah diyorum yaaa bende koyabilecekmiyim böyle foto.ilk haftalarda fark varmıydı peki.benimki 2 hafta dolacak fark yokta
16 cm mi.Tatlım benim saçım v şeklindeydi bak kese kese artık düzleşti yaptığım süre içinde baya bide saç kestiim, 19 mayıs fotosunda içe doğru düz föndü 1 2 cm daha uzun yani12 cm kadar belkide daha fazla uzadı ben ölçmedim açıkcası fotolarla karşılaştırıyorum . şimdi baktımda 12 parmak önlerim uzamış metrede ölçtüm 16cm çıktı önlerimi pek kesmedim kür boyunca
Kontesimiz olsaydı kupamı verirdii
16 cm mi.
kontesin yerini tutmasada ben vereyim kupa nı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?