Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

sarmısaklı şampuanı bence uygula canım faydasını görceksin. karanfille birlikte kullanabilirsin bence. hem kokusunu bastırır hemde bakımını yapmış olursun.

Fotoğrafların hangi sayfada canım bend egörmek istiyorum.

fönlü fönsüz ne önemi var..birinde omuzuna bile değimiyor ,öbüründe resmen omuzlarından aşağıda değil mi ?? bayağı uzamış işte..ben mi yanlış görüyorum..

İlk fotoğrafta saç uçlarını arkada kalmış gibi gördüm ben o yüzden görünenden daha uzun gibi algıladım (ilkfotoğrafı), buna göre yorum yaptım.

Bu kürleri emzirirken kullanmanın sakıncası var mıdır, bileniniz var mı acaba? Doğum sonrası saçlarım deli dökülüyor:26: Gerçi daha çok uzatasım var

Bu kürleri emzirirken kullanmanın sakıncası var mıdır, bileniniz var mı acaba? Doğum sonrası saçlarım deli dökülüyor:26: Gerçi daha çok uzatasım var

Ben emzirirken uyguladım canım hala da emziriyorum ve yeniden başlayacağım.Demir ve vitamin eksikliğin olabilir.

belime kadar saçlarım vardı.2senedir deli gibi dökülüyor.artık erkek gibi saçlarım var kesmek zorunda kaldım.uzamasından geçtim elimdekiler dökülmesin diye uğraşıyorum.doktor inneov diye bi hap verdi.bugun kullanmaya başladım.aranızda bu ilacı bilen ya da kullanan var mı arkadaslar ?

arkadaslar bu uyguladığınız kür dökülen saçları geri çıkartıyor mu? tepemdeki saçlar baya açıldı da.

Tatlım benim saçım v şeklindeydi bak kese kese artık düzleşti yaptığım süre içinde baya bide saç kestiim, 19 mayıs fotosunda içe doğru düz föndü 1 2 cm daha uzun yani 12 cm kadar belkide daha fazla uzadı ben ölçmedim açıkcası fotolarla karşılaştırıyorum . şimdi baktımda 12 parmak önlerim uzamış metrede ölçtüm 16cm çıktı önlerimi pek kesmedim kür boyunca

Kontesimiz olsaydı kupamı verirdii

16 cm mi.
kontesin yerini tutmasada ben vereyim kupa nı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…