- 17 Ağustos 2007
- 2.451
- 36
kız kontes benım bacı 4 ay sonra evlenıyor senın kurden bahsettım oda ıstıyor yapmayı 4 ayda fark olurmu sence bırde hep haftada 1 mı olacak 2. soru sarmısaklı sampuan uzaması ıcın degılde gorlesmesı cınmı onu yapmayım dıyorum ben 3. sorum ıse 1-2 saat bekletmek yetmezmı anacım cok oldum 4. de var sınemekıyı ne kadar kaynatıyosun uclarına suruyomusun
fark olur canım,ne kdr fark olur bilmiyorum, saç tipine göre değişir o ama illa ki fark olur.haftada 1 yeterli.sarımsak dha çok gürleşsin diye kullandım ben ama o da uzatıyormuş arkadaşlar öyle diyor,ben uzattığını gözlemleyemedim.en azından 3 saat bekle kuşum,ortada anlaşalımkaydirigubbakcemile3 sinamekiyi 1-2 taşım kaynatcaksın hemencicik,uçlara da sürebilirsin tabi,kırılmasınlar diye.ben arada sürüyorum ama genelde unutuyorum:kedi:kız kontes benım bacı 4 ay sonra evlenıyor senın kurden bahsettım oda ıstıyor yapmayı 4 ayda fark olurmu sence bırde hep haftada 1 mı olacak 2. soru sarmısaklı sampuan uzaması ıcın degılde gorlesmesı cınmı onu yapmayım dıyorum ben 3. sorum ıse 1-2 saat bekletmek yetmezmı anacım cok oldum 4. de var sınemekıyı ne kadar kaynatıyosun uclarına suruyomusun
canım ben de 6-7 uygulamadan sonra birden uzunluk farkettim.ondan önce azcık fark wardı warla yok arası gibi.onlar uzuyorlardır da insanın gözü alışkın olduğundan bi kaç cm lik farkları algılayamıyor(bende de öyleydi) mezura ile ölçüyorum ben.teşekkr ederim :kedi: inşallah kuşumkaydirigubbakcemile2kkontess canım ben 3.yü uyguladım pazartesi 4.uygulayacam hala normal uzadı 2 cm e yakın uzadılar her ay böyle uzuyorlardı zaten acaba diyorumki bi arkadaş 6-7.uygulamadan sonra farketmiş uzadığını sendede öylemi oldu.bide uzadığına dair bu ölçüyü göz kararıylamı veriyorsunuz yoksa mezuraylamı ölçüyomusunuz ?bu arada saçlarını kesmissin ama genede uzunlar bayıldım zaten senin saçlarını gördükten sonra gaza geldim :)) umarım yaza kadar baya uzarlar
bebem o sıcakta gliss bile kurtarmaz seni,benden söylemesibilmiyorumkismile şimdi bile terlediğimde koku geliyor bana saç diplerinden ki yazın denize girip çıkınca (ıslanınca) daha kokar gibime geliyor4 ayda büyük fark olur canım kontesin küre başlamadan önceki ve sonraki saçları arasında inanılaz derecede fark var sarımsaklı şampuan saçı gürleştiriyormuş ama bazı arkadaşlarda uzamayada yardımcı olmuş.
aslında yaz gelmeden bende başlayabilsem sarımsaklı şampuana şuan kullandığım şampuan bitse biran önce. ama glissin saç bakım spreyini kullansam bende yazında çok koku olmaz gibi geliyor bana. gerçi okul zamanı kullanamam yazın çok terlerim ben tereddüt ederimama okul bitince mutlaka kullanırım kaydirigubbakcemile2
sinüzit bende de var canım.hatta bu bakım sayesinde çok güzel azdı kendisi kaydirigubbakcemile3 o yüzden bekletme süremi biraz daha düşürmek zorunda kalablirim.ayrıca kafamı da sarıcam.off yaz gelsin artık :gitme:
hayatım bi kaç sayfa gerideki son halim zaten.kaküllü olan:asigim: kestirdim de ben 5-6 cm kadar,kırıklarımı...o yüzden kısaldılar birazkkontess canım şimdiki halini görebilirmiyiz birde?? nasıl gelişme var çok merak ettim. yaa bende çokkk istiyorum başlamayı ama şuan bulunduğum yerde düzen yokki öyle yaa.. yapamıcam galibaa... bende sizin yazdıklarınızı okuyorum işte sositososito
ben teşekkür ederim asıl:kedi:hayy maşallah maşallahhhALLAH nazardan korusun seni.....çokta sağlıklı görünüyorlar. ne mutlu sana. teşekkür ederim canımm
extradan eklediklerin de çok faydalı yağlar.uzama oldu mu peki?Arkadaşlar ben bugün 3.uygulamamı yapacağım ama bu kez biraz değiştirdim.
Evde yağlar vardı,onları da ekledim:)
bakınız tarifime:
İlk malzemeler aynı:
Badem yağı
Sinemaki
Bepanten ampul
ek olarak da:
1 tatlı kaşığı çam terabentin
1 tatlı kaşığı lavanta yağı
1 tatlı kaşığı defne yağı
extradan eklediklerin de çok faydalı yağlar.uzama oldu mu peki?