Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlaar 10 gündür misafirlerimiz olduğu için yapamıyodum saç bakımı. bugün yapasım var. ideal bekleme süresi kaç saat sizce bu kürün?

bu arada lavantanın saç bakımına faydası olduğunu duydum ve aldım. sinameki kaynatırken birazda lavantamı koysam içine? ne şekilde değerlendirebilirim?

lavantanın çayını yapıp içebilrsin cnm

arkadaşlar bunu nasıl sürüorsunuz sacınıza....bir sprey şişesinin için ekoysam da sıksam olur mu ki?

hayatım bende 8 kere yapıp 2 yada 3 hafta ara vereyim diyorum. sence ne kadar ara vermeliyim ?

turplu şampuanın tarifini tam olarak verebilir misin canım

bende lavanta tohumu vardı hayatım 2 hafta boyunca her gün içtim ama saçlarıma hiç dikkat etmedim. belkide faydası olmuştur gerçekten. mayalı süt içiyorum bu aralar aslında lavantayı demlerken içine koyabiliriz iyi fikir

arkadaşlar bunu nasıl sürüorsunuz sacınıza....bir sprey şişesinin için ekoysam da sıksam olur mu ki?
bir çoğumuz öyle yapıyor zaten canım.onun dışında parmakları batırıp saç diplerine sürersin.böylece tırnakların da nasiplenir,hızlı ve düzgün uzar :hulya:

hayatım bende sürerken inanılmaz sıkıntı çekiyordum. her yere dökülüyordu. kontes bir şişenin içine koyup sıkabilirsin demişti.

sinüzit molasından sonra yine başlıyorum bakıma.13 mü 14 mü artık sayısını unuttum :bbo: hadi hayırlısı bakalım,son bi atak ile istediğim uzunluğa erişeyim :icecream:

bir çoğumuz öyle yapıyor zaten canım.onun dışında parmakları batırıp saç diplerine sürersin.böylece tırnakların da nasiplenir,hızlı ve düzgün uzar :hulya:

kontescim bende şuan öyle yapıyorum. fısfıslı bir şişe bulamadım. şırıngayla falan denedim öyle hiç olmadı. tantum sprey aldım şimdi onunla deneyeceğim. şu an sinameki demleniyor. :icecream:

sinüzit molasından sonra yine başlıyorum bakıma.13 mü 14 mü artık sayısını unuttum :bbo: hadi hayırlısı bakalım,son bi atak ile istediğim uzunluğa erişeyim :icecream:

hadi hayırlı olsun canım :dance: lady gaganın saçından bi 10 cm kısa halini bende istiyorum. inşallah 6-7 aya kadar belkide daha kısa sürede olur benimkide gamyoncuiremsu

hadi hayırlı olsun canım :dance: lady gaganın saçından bi 10 cm kısa halini bende istiyorum. inşallah 6-7 aya kadar belkide daha kısa sürede olur benimkide gamyoncuiremsu
inşallah muradımıza ericez kuşum :Saruboceq: bu arada sürdükten sonra sıcak havlu ile sardım ben, güsel oldu :kedi:

Selam kızlar :) Bende yorum yazmadan sürekli takip edenlerdenim.Ciddi bir uzama olmadan yorum yazmak istemedim
Ben tam bir aydır sinemaki kullanıyorum bunu yanında iki haftadırda zeytinyağı sarımsak ve lavanta yağı kullanıyorum.Saçlarım yaklaşık 4 santim kadar uzadı.Yalnız kırıklarım bayağı fazlaydı
Dün kırıklarımı temizlettirdim kuaför kuru saçlarımdan kırıkları saçımı kesmeden saçlarımı burarak kırarak kafasına göre bişiler yaparak temizledi ama yinede 1 cm kısaldı saçlarım :)
15 gün sonra tekrar gidip bir temizletme daha yaptıracağım saçlarım şimdi kısalsın ama daha sağlıklı uzasın istiyorum.
Ben kendi adıma kontes arkadaşımın verdiği tariflerden çok memnunum.
Kullanmaya devam kaydirigubbakcemile3

Bu arada kızlar ben sarımsağın kokusunu almak için kendi kendime birşeyler geliştirdim :)
Sarımsakları rendelemeden önce sirkede 10 dk kadar beklettim sonra rendeledim hiç koku kalmadı
Ben tek seferlik yapıyorum.Çay tabağına iki diş sarımsağı on dk sirkede beklettikten sonra rendeledim bir kullanımlık şampuan döktüm ve bir çay kaşığı kadarda lavanta yağı koydum güzelce mıncırdım :) saçımı yıkarken hiç koku hissetmedim.
bence deneyin cidden hiç koku kalmıyor :)

hımm evet cidden iyi fikirmiş sirke CADIARZU rica ederim kuşum,faydasını gördüysen ne mutlu bana Şeniz:kedi:

hımm evet cidden iyi fikirmiş sirke CADIARZU rica ederim kuşum,faydasını gördüysen ne mutlu bana Şeniz:kedi:

Görmem mi canım ya herkes sen saçlarına ne yaptın diyor.Sadece uzama değil gürleşme de var.Kuaförüme de söyledim kullandıklarımı hiç bırakma sinemaki saç için çok faydalıdır dedi sarımsakta tabii :)
Kırıklarımı tamamen aldırdıktan sonra bende resim paylaşacağım inşallah :)

inşallah muradımıza ericez kuşum :Saruboceq: bu arada sürdükten sonra sıcak havlu ile sardım ben, güsel oldu :kedi:

inşallah hayatım sırnaşık şey
bende bir şey sormak istiyorum ben sadece saçlarımın üst tarafına sürüyorum yani alnımın dip taraflarından yanlara ve tepe kısmına sürüyorum enseden tepe kısmına kadar olan tarafa sürmüyorum bilmiyorum anlatabildimmi ama siz nasıl yapıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…