lavantanın çayını yapıp içebilrsin cnmkızlaar 10 gündür misafirlerimiz olduğu için yapamıyodum saç bakımı. bugün yapasım var. ideal bekleme süresi kaç saat sizce bu kürün?
bu arada lavantanın saç bakımına faydası olduğunu duydum ve aldım. sinameki kaynatırken birazda lavantamı koysam içine? ne şekilde değerlendirebilirim?
5 hafta kullandıktan sonra ben 10 gün ara verdim saçlarımın dinlenmesi için sonra devam ettim daha etkili oluyor saçlar dinlenince bu kürü kullanan arkadaşların çoğuda sanırım böyle yapıyor bu bir dipnot aklınızda bulunsunyerimseniben
canım aslına bakarsan şampuana sarımsak rendelemeyide ben burdan kontess arkadaşımızdan duydum ama denedim ve yaptım ve turp aklıma geldi sonra neden olmasınki dedim turp saç için etkili bi yöntem ve çok menunum
kızlaar 10 gündür misafirlerimiz olduğu için yapamıyodum saç bakımı. bugün yapasım var. ideal bekleme süresi kaç saat sizce bu kürün?
bu arada lavantanın saç bakımına faydası olduğunu duydum ve aldım. sinameki kaynatırken birazda lavantamı koysam içine? ne şekilde değerlendirebilirim?
bir çoğumuz öyle yapıyor zaten canım.onun dışında parmakları batırıp saç diplerine sürersin.böylece tırnakların da nasiplenir,hızlı ve düzgün uzar :hulya:arkadaşlar bunu nasıl sürüorsunuz sacınıza....bir sprey şişesinin için ekoysam da sıksam olur mu ki?
arkadaşlar bunu nasıl sürüorsunuz sacınıza....bir sprey şişesinin için ekoysam da sıksam olur mu ki?
bir çoğumuz öyle yapıyor zaten canım.onun dışında parmakları batırıp saç diplerine sürersin.böylece tırnakların da nasiplenir,hızlı ve düzgün uzar :hulya:
sinüzit molasından sonra yine başlıyorum bakıma.13 mü 14 mü artık sayısını unuttum :bbo: hadi hayırlısı bakalım,son bi atak ile istediğim uzunluğa erişeyim :icecream:
inşallah muradımıza ericez kuşum :Saruboceq: bu arada sürdükten sonra sıcak havlu ile sardım ben, güsel oldu :kedi:hadi hayırlı olsun canım :dance: lady gaganın saçından bi 10 cm kısa halini bende istiyorum. inşallah 6-7 aya kadar belkide daha kısa sürede olur benimkide gamyoncuiremsu
ohh süper bebemm Şenizbende dün 10.uygulamamı gerçekleştirdim..
hımm evet cidden iyi fikirmiş sirke CADIARZU rica ederim kuşum,faydasını gördüysen ne mutlu bana Şeniz:kedi:Bu arada kızlar ben sarımsağın kokusunu almak için kendi kendime birşeyler geliştirdim :)
Sarımsakları rendelemeden önce sirkede 10 dk kadar beklettim sonra rendeledim hiç koku kalmadı
Ben tek seferlik yapıyorum.Çay tabağına iki diş sarımsağı on dk sirkede beklettikten sonra rendeledim bir kullanımlık şampuan döktüm ve bir çay kaşığı kadarda lavanta yağı koydum güzelce mıncırdım :) saçımı yıkarken hiç koku hissetmedim.
bence deneyin cidden hiç koku kalmıyor :)
hımm evet cidden iyi fikirmiş sirke CADIARZU rica ederim kuşum,faydasını gördüysen ne mutlu bana Şeniz:kedi:
inşallah muradımıza ericez kuşum :Saruboceq: bu arada sürdükten sonra sıcak havlu ile sardım ben, güsel oldu :kedi: