Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bu arada 19.30 da yaptım 12 ye kadar bekletmeyi düşünüyorum 4. uygulamamı yaptım geriye kaldı 4 tane daha bakalım 8. uygulamamda kaç cm uamış olacak

tmm bebişim,merakla bekliyorus:kedi:

ben tüm saç diplerime sürüyorumgamyoncuiremsu

bende 1 çay bardağından biraz daha az yapıp sürüyordum. bir türlü doğru düzgün yapamadım. benim anlattığım gibi yaparsam etkisi olmazmı acaba arka taraflara çok süremiyorum ama akıyor her taraftan. fısfıslı şişeyle denedim bugün öylede olmadı. daha büyük bir şişeyle deneyim bari.

kkontess kız bu sarımsaklı sampuan yapalı bir hafta falan oldu yalnız fena kokuyo yaa eyvahedigeldismile sarımsak kokusu iyice içine sinmiş sampuanın kaydirigubbakcemile3

kkontess kız bu sarımsaklı sampuan yapalı bir hafta falan oldu yalnız fena kokuyo yaa eyvahedigeldismile sarımsak kokusu iyice içine sinmiş sampuanın kaydirigubbakcemile3
hayatım şişe mi kokuyo saçın mı ? şişe koksun sorun değil , saçın için de gliss saç bakım spreyi öneririmkaydirigubbakcemile5

ıslakken kokuyor sonra gerçekten geçiyormuş sarımsak kokusu :)
2 kere yıkadım gayet memnun kaldım bakalım çok saçım çıkıcak mıı

ya kızlar yazılarınızı okudukca ıcım gidiyor
ben tüm ürünleri aldım birkac hafta önce bir kere yaptım sonra üsendim açıkçası

((

kızlar ben de bi ara e vitamini badem yağını kullanayım dedim bu tarifi de sevgilim verdi bunu da belirteyim benim ki biraz bakımına düşkündür de kaydirigubbakcemile3 ama zor geldi ya.onun sacı kısa 2 dk sürülüo benim saç diplerine sürerken canım cıkıo.ben de bıraktım en sonun da

o da mı saç uzatıyo kaydirigubbakcemile3

Ayyy ilk başladığımda saçlarımı ölçmemiştim ama yarın 4.uygulamayı yapıcam.Uzamış gibi geldi banaa yaa gerçekten pskoljk olarak mı blmiyorum ama göğsümün hizasında saçlarım.Az daha uzasın çıtçıtlara elveda diycem 1sene kadar daha tabikaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar. kontescim beni arkadaş olarak ekler misin saçlarına bakmam istiyrm canımzemuszemus

o da mı saç uzatıyo kaydirigubbakcemile3

sürekli sacına fön cektirdiği için sacı dökülmeye başlamıstı onun için kullanıyordu saç dökülmesini kesmişti bide her hafta sac trası oluodu dedik var bunda bi keramet :) ama sonucu göremeden ben sıkıldım o ayrı bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…