tmm bebişim,merakla bekliyorus:kedi:Görmem mi canım ya herkes sen saçlarına ne yaptın diyor.Sadece uzama değil gürleşme de var.Kuaförüme de söyledim kullandıklarımı hiç bırakma sinemaki saç için çok faydalıdır dedi sarımsakta tabii :)
Kırıklarımı tamamen aldırdıktan sonra bende resim paylaşacağım inşallah :)
ben tüm saç diplerime sürüyorumgamyoncuiremsuinşallah hayatım sırnaşık şey
bende bir şey sormak istiyorum ben sadece saçlarımın üst tarafına sürüyorum yani alnımın dip taraflarından yanlara ve tepe kısmına sürüyorum enseden tepe kısmına kadar olan tarafa sürmüyorum bilmiyorum anlatabildimmi ama siz nasıl yapıyorsunuz ?
hayatım şişe mi kokuyo saçın mı ? şişe koksun sorun değil , saçın için de gliss saç bakım spreyi öneririmkaydirigubbakcemile5kkontess kız bu sarımsaklı sampuan yapalı bir hafta falan oldu yalnız fena kokuyo yaa eyvahedigeldismile sarımsak kokusu iyice içine sinmiş sampuanın kaydirigubbakcemile3
ah bebişim diyom ama inanmıonus ki :gitme:ıslakken kokuyor sonra gerçekten geçiyormuş sarımsak kokusu :)
2 kere yıkadım gayet memnun kaldım bakalım çok saçım çıkıcak mıı
ah bebişim diyom ama inanmıonus ki :gitme:
hayatım bende 8 kere yapıp 2 yada 3 hafta ara vereyim diyorum. sence ne kadar ara vermeliyim ?
o da mı saç uzatıyo kaydirigubbakcemile3kızlar ben de bi ara e vitamini badem yağını kullanayım dedim bu tarifi de sevgilim verdi bunu da belirteyim benim ki biraz bakımına düşkündür de kaydirigubbakcemile3 ama zor geldi ya.onun sacı kısa 2 dk sürülüo benim saç diplerine sürerken canım cıkıo.ben de bıraktım en sonun da
ah yapma kuşum , haftada 1 güncük zaten:sinifsinif:ya kızlar yazılarınızı okudukca ıcım gidiyor
ben tüm ürünleri aldım birkac hafta önce bir kere yaptım sonra üsendim açıkçası
((
o da mı saç uzatıyo kaydirigubbakcemile3
mrb kızlar.3 aydır kullandığım sarımsaklı şampuan ve sinameki+bemiks+badem yağı 3lü kürü ile elde ettiğim sonucu sizlerle paylaşmak istedim.sinamekili kür için de japongülü nickli arkadaşımıza çoookkk teşekkür ederim.senelerdir istediğim saçlara kavuşmama ramak kaldı , sayesinde....hihoyyyt
bu kadar uzadımı cidden yaa bnde sarımsak koydum yapıyorum bakalım sonuç ne olucak..:asigim:
eed cnm cdden o kdr uzadı.hatta 2-3 kere de kırık aldırdımopuyorumnanaktanmrb kızlar.3 aydır kullandığım sarımsaklı şampuan ve sinameki+bemiks+badem yağı 3lü kürü ile elde ettiğim sonucu sizlerle paylaşmak istedim.sinamekili kür için de japongülü nickli arkadaşımıza çoookkk teşekkür ederim.senelerdir istediğim saçlara kavuşmama ramak kaldı , sayesinde....hihoyyyt
bu kadar uzadımı cidden yaa bnde sarımsak koydum yapıyorum bakalım sonuç ne olucak..:asigim: