Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hepinize merhaba
öncelikle uzun zamandır sadece okuyarak hepinizi takip ettiğimi soylemek istiyorum bu siteden o kadar çok şey öğrendimki ama hiçbirine de boyle şaşırmamıştım. :) geçen yıl saçlarımı çok çok kısa kestirdiğimden tam 1 yıldır sabırla uzamasını bekliyorum. dayanamadım yılbaşında gittim kuaföre şekil verdirdim vermez olsaydı daha beter bi halde şimdi saçlarım. bu formulu ben de denemeyi düşünüyorum yarın akşam. sadece şunu sormak istiyorum çok uzun saçında tutanlarda dökülme olmuş çok kısa da tutarsam galiba bir faydası olmaz. rica etsem bu karışımdan faydasını görmüş bir arkadaş bana tam tarifi ve bekleme süresini yazabilirmi ve tabi temiz saçamı uyguluyoruz kirli saça mı? şimdiden çok teşekkürler.
canım ilk sayfadaki ilk yazıda, çok faydasını görmüş biri olaraktan:kedi: baya ayrıntılı yazmıştım zatenbilmiyorumkismile

kızlar mehaba sırf şu saç uzatma işi için üye oldum diyebilirm=)ama iyikide olmuşumm 4üncü kez uyguladım bu hafta kesinlikle işe yarıyo biraz daha uzasın koyucam fotoğrafları=)kontesss çok teşekkürler sana da tarif için hayatımızı kurtardınolumunekankayizsmile
rica ederim bebem,faydasını görmene çok sevndimkaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim. sağol canım bakalım bende yarın akşam yapmayı düşünüyorum aslında bu akşam yapacaktım ama sabahın 5.5 unda kalkıp da kim yıkayacak işe gitmeden önce. bende de sinüzit var zaten ne illet bişeymiş bu sene başıma geldi. ya şu ömrü hayatımda saçlarımın bi çabucak uzadığını gormedim ben. bende işe yararsa herkeste yarar valla

:Saruboceq:
sinüzit bende de var canım.hatta bu bakım sayesinde çok güzel azdı kendisi kaydirigubbakcemile3 o yüzden bekletme süremi biraz daha düşürmek zorunda kalablirim.ayrıca kafamı da sarıcam.off yaz gelsin artık :gitme:

bu arada söylemeden geçemedim,ben kür yaptığım dönemde de 2-3 kere kırık aldırdım kızlar...daha da uzun olcaktılar yani aslında:a015:

bu arada söylemeden geçemedim,ben kür yaptığım dönemde de 2-3 kere kırık aldırdım kızlar...daha da uzun olcaktılar yani aslında:a015:

ayy canım ya agzından bal damlıyor bu bı de 2-3 defa kırık aldırmıs halınse ayy super ya hadı ınsallah bı de sen 3 ay yapmıssın ya yanı 2 bemıks mı bıtırdın yanı 5 bıtanesınden 5 bı tanesınden 10 kur mu uyguladın canım arada da bı hafta 10 gun ara vermıstın degıl mı opuyorumnanaktan

ayy canım ya agzından bal damlıyor bu bı de 2-3 defa kırık aldırmıs halınse ayy super ya hadı ınsallah bı de sen 3 ay yapmıssın ya yanı 2 bemıks mı bıtırdın yanı 5 bıtanesınden 5 bı tanesınden 10 kur mu uyguladın canım arada da bı hafta 10 gun ara vermıstın degıl mı opuyorumnanaktan
eed cnm 2 kutu kullandım.1hafta ara vermiştim ama sonra düzensizleşti biraz.sinüzit + saç boyatma fln derken yine 2-3 haftadır yapamaz oldum eyvahedigeldismile

eed cnm 2 kutu kullandım.1hafta ara vermiştim ama sonra düzensizleşti biraz.sinüzit + saç boyatma fln derken yine 2-3 haftadır yapamaz oldum eyvahedigeldismile

ayy ben de aynısından yapacagım Şeniz once 5 hafta bemiksim biter o zaman sonra 1 hafta ara sonra yıne 5 hafta ınsallah :lepi:

ayy ben de aynısından yapacagım Şeniz once 5 hafta bemiksim biter o zaman sonra 1 hafta ara sonra yıne 5 hafta ınsallah :lepi:
ii olur öyle eed :kedi: sen kilo vermeye mi çalışıosun? imzandan o sonucu çıkardım sanki sempatiksalakcinni

ii olur öyle eed :kedi: sen kilo vermeye mi çalışıosun? imzandan o sonucu çıkardım sanki sempatiksalakcinni

evet canım boyum kısa 1.57 10 farkla 47 olsam dıyorum hayırlısı bı de sacım uzarsa off daha ne ısterım bence ılk sayfadakı sacının uzunlugu cok guzel cok cok asırı uzunları sevmıyorum ben yaa cok hıc modern durmuyor kaydirigubbakcemile5

:lepi:eek:ff kontesçim benimde hayalim böyle olması işte:lepi::lepi:
ben de katlar var en kısa katım omzumun altında en uzun katımda göğsümü geçmekte
hepsi aynı boyda olsun istiyorm artık
ama kestrsem kısacık olcak ya
buarada 1 cm uzama war bende yarın3.uygulamayı yapıcam:lepi:

evet canım boyum kısa 1.57 10 farkla 47 olsam dıyorum hayırlısı bı de sacım uzarsa off daha ne ısterım bence ılk sayfadakı sacının uzunlugu cok guzel cok cok asırı uzunları sevmıyorum ben yaa cok hıc modern durmuyor kaydirigubbakcemile5
nası kio veriyosun :gitme: 10 fark olması gerekiyorsa benim de 58 kilo olmam lazım.ama 63 ümeyvahedigeldismile

nası kio veriyosun :gitme: 10 fark olması gerekiyorsa benim de 58 kilo olmam lazım.ama 63 ümeyvahedigeldismile

gel canım senı de beklerız grubumuza 50-59 zayıflamak ısteyenler Şeniz

yedıklerıme dıkkat edıyorum canım bı de duzenlı vıdeolarım var onları yapmaya calısıyorum :lepi:

gel canım senı de beklerız grubumuza 50-59 zayıflamak ısteyenler Şeniz

yedıklerıme dıkkat edıyorum canım bı de duzenlı vıdeolarım var onları yapmaya calısıyorum :lepi:
yediklerime ben de dikkat ediyorum bayadır.2kilo verdim zaten o şekilde.videoların neler :kedi:

Kızlar bu gidişle yakında saçlarımız böyle olucakkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
uzunsac6tc.jpg

uzunsaclarnt4.jpg

Komikmiş =) Ben bu kadar istemem ama zaten imkansız =)

Başladım sarımsaklı şampuana. Sizler gibi gelişmeleri yazarım, olursa inş tabiii =) Bugün ipek şampuan aldım daha önce hiç kullanmamıştım. Ucuzdu ve kocamandı bir de güzel kokuyordu o yüzden aldım. Ufak bi kavanoza biraz döktüm sarımsakla karıştırdım sürdüm. Ama ikinci kez sarımsaksız şampuan kullanmadım zaten fazla kokmadı. Saçım şimdi ıslak, kurutmadan önce hafifçe uçlarına çilek yağı sürücem şahane kokuyo o zaman.

Böğğğ çok itici evt kızlar kaydirigubbakcemile3 Onları postiş yapıp satcaksın ne para eder yaaa milyarlık saçlar onlar ehehehehkaydirigubbakcemile3

yediklerime ben de dikkat ediyorum bayadır.2kilo verdim zaten o şekilde.videoların neler :kedi:

ne guzel canım yaa bravo valla hem sacın uzun hem zayıflıyorsun -tatlicadiarzu-

google a

redbook tummy ya da redbook abs ya da redbook slim yazarsan cıkar canım benım bu aralar bunlara taktım ama bı arada

yıne google a

8 minute abs
8 minute arm

falan yazarsan o vıdeolar da pek guzell :lepi:

ayyy o saçlar nedirya :sinifsinif: miğdem bulandı vallakaydirigubbakcemile3

ayynen yaaa cok fena :1no2:

X