Sinamekiyi saça sürdükten sonra 4 saate yakın bi süre bekletiyoruz ondan bahsediyosun sanırım.
Diğerine gelince eve burda çoğumuz kaynatarak yapıyoruz
çokk teşekür ederim cnm=)..her hafta yapıyoruz dimi?..ben turplu suyu denedim 2 ay..fark oldu sanki biraz ama bilemedim öyle çok bariz değil çünkü
..sinameki daha ii gibi hissettim burdaki yorumlardan..haftada 1 gün onu birgün bunu bu yapsam?
Öylemiii çok sevindim ya bana uzama yok gibi gelmiştide
Saol yorumun için
kızlar alakasız olablr ama grçekten yardıma ihtyacm oldğndan yazmıyorum bu topic çok takiplenyo diye.Hiç bir zaman gür ,kalın telli saçlarım olmadı ama dalgalarından ötürü hacimli göstereblyordum ellryle tutana kadr kmse inanmyordu grçekte az saçm olduğuna ama artık öyle değil 3 senedir ellrmle saçımı tarama alışknlğı başladı bnde we genelde ense kısmına yapıyorum bunu üstte çok güzel saçlarm war ama altlardaki saçlrn seyrekliğinden karşısını görürsün önden bakğında .çok üzülüyorum artk koparmamaya çalşyrm ama her hangi bi tawsiyenz wrsa bu konuyla ilgli yazın lütfen yani ensedeki saçlarmı gürleştreblmek için bu arada sarmsaklı we sinemakili kürü 3 hafadır uyguluyorum sanki arttı gbi dipteki saçlrm
canım bu kürler sayesinde artış olucaktır ama koparmaya devam edersen eline hiç bir olumlu sonuç geçmez.
sıkıntılı olduğum dönemlerde ben de saçlarımı dolaştırır yolarım ama bi şekilde kendime engel olmaya çalışıyorum.
bu koparma hareketi ciddi bir psikolojik sorun haline dönebiliyor.
imkanın varsa bi psikologa git canım
beklemedeyim kürler bitti uzama vakti diyorum hadi bakalım:)
öyle bir psikolojik rahatszılk oldğunu duymuştm cnm ama psikolojkden ziyade bi tür tik oldu sanki bu bnde artk bi şeklde yenmye çlşıcam ,yoksa kel kalıcam Allah korusun.ilglndğin içn tşkkr edrm ttlm
öyle bir psikolojik rahatszılk oldğunu duymuştm cnm ama psikolojkden ziyade bi tür tik oldu sanki bu bnde artk bi şeklde yenmye çlşıcam ,yoksa kel kalıcam Allah korusun.ilglndğin içn tşkkr edrm ttlm
tik de bi nevi psikolojik değil mi :26: kendin engelleyebilirsen ne mutlurica ederimm
ellerini saçlarında hissetiğin an,yani tikinin başladığını ilk farkettiğin an ellerinle yapmayı görev edinebileceğin başka bir şey bul. örneğin örgü örmek ya da tırnakalrını törpülemek gibi. kararlı bir şekilde uygularsan bir süre sonra azalmayı farkedersin.
Kızlar sınava hazırlandığımdan çok vakit harcayamıyorum net başında,özel günler yağ günleri fln geçiyo da arada..Yağ bakımı için belli günler olması daha mı ii??Ben de sinamekili kürü uyguluyorum da, boşa gitmesin bakımlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?