Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Benim bu konudaki hayat kurtarıcım sauna belt Kafama sarıyorum 50 dakika ısı ile bakım oluyor işte, evde dolap bekleyeceğine bir işe yarasın

Son düzenleme:
ya ya. ben bakıma başladım hatta bu aralar 3. bakımı yapıcam, yanlız bnm saçlarm kısa hani bu Ezel dizisindeki şebnem gibi ve fönsüz düzleştirme olmadan bişeye benzemiyo jölelenmiyo toplanmıyo. ve çalıştığım için hergün düzleştiriyorum yani şimdi bakımların hiç bir yararı olmaz mı bana

En azından kötüye gitmesini engeller gibi geliyor canım...

valla o kadar ugrasıyorum yok maya yok yağlar yok sinemaki diye uzamazsa cok üzülürüm

Saçın dıştan yıpranmasının kökten uzamaya etkisi olmaz cannım yine uzar ama eğer uçlardan kırılırsa uzadığını anlamazsın sorun burada...

Günaydın Güzeller Nasılsınız Bakalım.Yarın benimde Kür zamanım .Bişey sorucam Size Bu sinameki Saçların Rengini AÇıyorya.Sürüp Dışarı Çıkan Varmı :)Merak Ettim.Bİrde Papatya Suyuyla Saçını Açan Varmı .

kızlar ben bu kürü bir hafta yapıyorum bir hafta yapmıyorum 2 ay sonunda da ara vermiyorum bu yüzden çünkü saçım alışmıyo ve benim saçlarım baya uzadı ya hazirana kadar inşallah daha da uzar =)hepimize yarasın diyorum

ben bu tip kahkülü çok sewiyorum sana da çok yakışmış püh maşallah

Bende seviyoum Alnım geniş olduğu için kakülümü
kısa olunca nasıl yapacağımı şaşırıyorum.Düzleştrici kullanmamk içinde topluyorum
............................................
1 hafta yapıyosun 1 hafta yapmıyosun güzel teknikmiş.
resmin olsada koysan.
kğrden önce uzaman nasıldı .mesela benim saçım çook geç uzar.

çook teşekkür ederim cevaplarınız için

5 kürümü bitirdim bende sinemakide.annem fln cok güzel oldu uzadıda sacların diyo.nasıl mutlu oluyorum bilemezsiniz 3 kür sonra bırakıyoruz dimi.2 hafta hiç bişe kullanmıyoruz.?? o bıraktıgımız 2 haftada uzamasını dahada görürüz inşşş..saclarımı ördüğümde ördüğüm kısmı ölçtüm 30 cm di bakalım kür bittiginde ne kadar fark edecek

Kontescimm yorumlara baktım ama göremedim yoğurtlu bakımın ne gibi faydaları oldu sana ve ne kadar beklettin cevplarsan çook sevinirim şimdiden saol

kızlar bu bekletme olayı nedir?tüm sayfalara bakamadım biraz baktım ama bulamadım onu=)bi de sinamekiyi kaynatmayın demleyin diyenler var..doğrusu kaynatmak dimi??

kızlar bu bekletme olayı nedir?tüm sayfalara bakamadım biraz baktım ama bulamadım onu=)bi de sinamekiyi kaynatmayın demleyin diyenler var..doğrusu kaynatmak dimi??

Sinamekiyi saça sürdükten sonra 4 saate yakın bi süre bekletiyoruz ondan bahsediyosun sanırım.
Diğerine gelince eve burda çoğumuz kaynatarak yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…