- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
ya ya. ben bakıma başladım hatta bu aralar 3. bakımı yapıcam, yanlız bnm saçlarm kısa hani bu Ezel dizisindeki şebnem gibi ve fönsüz düzleştirme olmadan bişeye benzemiyo jölelenmiyo toplanmıyo. ve çalıştığım için hergün düzleştiriyorumyani şimdi bakımların hiç bir yararı olmaz mı bana
En azından kötüye gitmesini engeller gibi geliyor canım...
valla o kadar ugrasıyorum yok maya yok yağlar yok sinemaki diye uzamazsa cok üzülürüm
aaa şimdi gördm cnm benm bnde denedim uzadı :)
Eki Görüntüle 183189
Saçlarım kısa olduğundan bgün böyle yaptım.Olmuş mu?olmamış mı??*
ben bu tip kahkülü çok sewiyorum sana da çok yakışmış püh maşallah
yazık ama saçlarınaaasinamekiyi uzatma istersen yapabilirsin onun dışında gliserinli bakımda işe yarıyor ama çok da fazla deil açıkçası yani ben pek belirgin bi farkını göremedim şahsen ilık zeytinyağ ve dier bakım yağlarını karıştırarak kullanabilirsin bi de eğer saçını yıpratmak istemiyorsan çok fazla ve saçın uzunsa ben şey yapıyorum saçımı yıkayıp kuruttuktan sonra topuz yapıyorum yatıyorum sabah açtığımda maşalı gibi dalgalı oluyor dene bi istersen
Anacım saçlarına ypmadığın kalmamış senin.
Acil bakıma geçmelisin güzelim sen
kısa sürelerde ağır işlemler yatırmışsın
Bence düzleştirici yerine normal Git fön çektir.ben mesela çok sıcak ayarda çektirmiyorum fönümü ılık yaptrıyorum bide saçları bazen kuaförler kuru tarıyo kuru taratma.Saçalrın DÜzelene kadar maksla kestir jilet kullanma.muckkkksssss
çook teşekkür ederim cevaplarınız için
kızlar bu bekletme olayı nedir?tüm sayfalara bakamadım biraz baktım ama bulamadım onu=)bi de sinamekiyi kaynatmayın demleyin diyenler var..doğrusu kaynatmak dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?