kuzum dr.a evet gittim benim şöyle bir sorunum var..romatizma hastasıyım steroidli ilaçlar kullandığım ve overkistim olduğu için hormonlarımda bozulma oldu..dolayısı ile saç dökülmelerimin onun dışında bi sorunu yok görünüyor... saçlarımın uzamasında da bi sorunum yok zaten belimde nerdeyse, fakat çok döküldü.. nuri dizisinde nurinin genç karısı varya ismi aklımda değil şimdi, saçlarım o kadar yoğundu ki bunalıp isyan ediyodum.. topuz bile yapamıyodum ağır oluyodu... şimdi yarısı kaldı çok çok üzgünüm..
ne kadar güzel bir haber bu... çok tşk ederim zinco dediğin tablet şeklindemi yine otsu bişeymi.. yani hazır eczaneden hemen gidip alabileceğim bişeymi.. şimdi araştırıcam..
eczaneden alabilirsin canım tablet şeklinde istersen sağlık ocağı da yazıyor hapı ..ben kurtuldum çok şükür darısı sizin başınıza
eczaneden alabilirsin canım tablet şeklinde istersen sağlık ocağı da yazıyor hapı ..ben kurtuldum çok şükür darısı sizin başınıza
çok çok teşekür edrim... sana dua edicem..inşallah işe yarar.. neyse ben kaçtım.. topik sahipleri çok sinirleniyor... yinede herkese çok tşk. ederim..
aboooooooow kılıç balığı eğitim almış bu konu yakaladığım anda soru bombardımanına tutarım kesinbak bunu öğrendiğim çok iyi oldu mersi kontes senden öğrendim ne de olsa
evet canım.tam statüsünü hatırlamıyorum (onu da söylemişti) ama eğitimli olduğunu biliyorum
binlerce kadının olduğu yerde bazı pürüzler çıkabiliyor canım ki burdaki kesinlikle bir gerginlik değil.ufak anlaşmazlık oldu.
sorun varsa buyur sor,yardımcı olalım
Yumurta beyazınıda eklediysen bazı saçlarda sertlik yapıyor tatlım, o saçlardan biri de benimki o yüzden yumurtanın sarısı saça beyazı yüze diye bir slogan geliştridim artık
Kesinlikle, bende ufak bir yanlış anlama olduğu düşüncesindeyim
Bu arada ilk yağ gününde yeniden başlıyorum çok heyecanlıyım
ondan olsa gerek evet ekledim sarısını beyazını ayırmadan
ama sertlik sprey sıkınca azaldı parladı baya umarım saç dökülmesine de iyi gelir ama sinameki baş tacı
ben yarın bi maya daha çekicem sanırım:90:
yağ günleri 24 nisanda başlıyor diye not almışım
bugün saçlarımı çok beğendim,dolgun ve havalıydılar
bi de dikkatimi çekti,spreyli olduklarında dökülme artıyor :18:
bu şehrin havası çok nemli o yüzden spreysiz çirkin görünüyor saçlarım,vazgeçemiyorum
gerçi sadece salık kullanacağım zamanlar sıkıyorum
yoğurt+maya+bal+bepanten ampül koydum ben
aslında sana soracaktım işe yarar bi kombinasyon mu bu diye
çünkü kafamdan uydurdum
made in countess:82::86:
bu şehrin havası çok nemli o yüzden spreysiz çirkin görünüyor saçlarım,vazgeçemiyorum
gerçi sadece salık kullanacağım zamanlar sıkıyorum
yoğurt+maya+bal+bepanten ampül koydum ben
aslında sana soracaktım işe yarar bi kombinasyon mu bu diye
çünkü kafamdan uydurdum
made in countess:82::86:
ben yumurta da var diye hatırlayıp buna yumurta da ekledim bi de bemiks vardı bende onu kattım güzel oldu yani her yapan benim gibi bi şey daha eklerse çorba olur gerçi ama
badem yağını sinamekili küre ekliyorum diye buna eklemediydimm
Azıcıkda un ekleseydin
annemde dedi kurabiye yaptın kafanda diye
eğil eğil azıcık da un serpeyim tam olsun dedi
zaten yanlardan damladı durdu kavuklu gibi gezdim evde ben sana un serpeyim demiştim bak hem damalamazdı da o zaman dedi
Günaydın kızlar.Nasılsınız bakalım.
Ben bugün şöyle bişey yaptım yaa.
Akşam sarımsaklı şampaunımla saçalrımı yıkadım .Havlıyla suyunu aldım iyice.
Sonra nemli Saçımın uzlarına Badem yağı sürdüm.
Sabah kalktım Saçım dağınık Ama Doğal bi dağınıklık vardı.Gözüme hoş geldi Bİde parlaktı.
Düzleştiriciden uzak kalabilirim böyle.
Saçlarım toplanıyor ama Toplamakta saç döküyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?