Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

geçmiş olsun canım

aboooooooow kılıç balığı eğitim almış bu konu yakaladığım anda soru bombardımanına tutarım kesin bak bunu öğrendiğim çok iyi oldu mersi kontes senden öğrendim ne de olsa

aboooooooow kılıç balığı eğitim almış bu konu yakaladığım anda soru bombardımanına tutarım kesin bak bunu öğrendiğim çok iyi oldu mersi kontes senden öğrendim ne de olsa

evet canım.tam statüsünü hatırlamıyorum (onu da söylemişti) ama eğitimli olduğunu biliyorum

binlerce kadının olduğu yerde bazı pürüzler çıkabiliyor canım ki burdaki kesinlikle bir gerginlik değil.ufak anlaşmazlık oldu.
sorun varsa buyur sor,yardımcı olalım

Kesinlikle, bende ufak bir yanlış anlama olduğu düşüncesindeyim

Bu arada ilk yağ gününde yeniden başlıyorum çok heyecanlıyım

Yumurta beyazınıda eklediysen bazı saçlarda sertlik yapıyor tatlım, o saçlardan biri de benimki o yüzden yumurtanın sarısı saça beyazı yüze diye bir slogan geliştridim artık

ondan olsa gerek evet ekledim sarısını beyazını ayırmadan
ama sertlik sprey sıkınca azaldı parladı baya umarım saç dökülmesine de iyi gelir ama sinameki baş tacı

Lütfen konuyu gereksiz şekilde tartışma alanına çevirmeyin. Şimdi konuda temizlik yapıp gereksiz mesajları silicem. Konuyu uzatanlar uyarı almayı göze alsınlar lütfen...

Kesinlikle, bende ufak bir yanlış anlama olduğu düşüncesindeyim

Bu arada ilk yağ gününde yeniden başlıyorum çok heyecanlıyım

ben yarın bi maya daha çekicem sanırım:90:
yağ günleri 24 nisanda başlıyor diye not almışım
bugün saçlarımı çok beğendim,dolgun ve havalıydılar
bi de dikkatimi çekti,spreyli olduklarında dökülme artıyor :18:

ondan olsa gerek evet ekledim sarısını beyazını ayırmadan
ama sertlik sprey sıkınca azaldı parladı baya umarım saç dökülmesine de iyi gelir ama sinameki baş tacı

Saç tipine göre değişiyor herhalde, mesela turplu su normalde herkesin saçını ipek gibi yaparken kükürt benim saçımı sertleştiriyor, yumurta beyazı keza öyle o yüzden deneme yanılma yöntemi ile bulacağız...

Şu mayanın senin yaptığın şekilde tarifini versen bende o şekilde denesem

Sağlıklı beslenen bir insana fastfood verirsen bir anda hastalanır...Bizim saçlarda o hesap...Sağlıklı şeylere alıştırdıktan sonra sağlıksız bir şeyle karşılaştıklarında reaksiyonları bazen aşırı oluyor...Yazık saçlarımıza

bu şehrin havası çok nemli o yüzden spreysiz çirkin görünüyor saçlarım,vazgeçemiyorum
gerçi sadece salık kullanacağım zamanlar sıkıyorum

yoğurt+maya+bal+bepanten ampül koydum ben
aslında sana soracaktım işe yarar bi kombinasyon mu bu diye
çünkü kafamdan uydurdum
made in countess:82::86:

ben yumurta da var diye hatırlayıp buna yumurta da ekledim bi de bemiks vardı bende onu kattım güzel oldu yani her yapan benim gibi bi şey daha eklerse çorba olur gerçi ama

Vallahi çok iyi görünüyor ama acaba içine azıcıkda e vitamini namına badem yağı eklense nasıl olur ben yarın böyle deneyeyim...Sonunda badem yağına da başlıyorum ya helal olsun bana

ben yumurta da var diye hatırlayıp buna yumurta da ekledim bi de bemiks vardı bende onu kattım güzel oldu yani her yapan benim gibi bi şey daha eklerse çorba olur gerçi ama

Azıcıkda un ekleseydin

badem yağını sinamekili küre ekliyorum diye buna eklemediydimm

Ben bundan böyle Arabın yağı bol bulduğu gibi her yere ekleyeceğim...Birde soya yağı aldım sonunda, e vitamini olarak onuda kullanabilirim aynı oranda e vitamini içeriyor çünkü...Aslına bakarsan maksat karışıma e vitamini eklemek bunu yağ olarak ve e vitamini kapsülü olarak ekleyebiliriz herhalde...E vitaminim bitti, benimde cimriliğim tuttu çaktırma

annemde dedi kurabiye yaptın kafanda diye
eğil eğil azıcık da un serpeyim tam olsun dedi
zaten yanlardan damladı durdu kavuklu gibi gezdim evde ben sana un serpeyim demiştim bak hem damalamazdı da o zaman dedi

Kavuklu Benimkilerde sarıklı diyorlar hahahahaha

Günaydın kızlar.Nasılsınız bakalım.
Ben bugün şöyle bişey yaptım yaa.
Akşam sarımsaklı şampaunımla saçalrımı yıkadım .Havlıyla suyunu aldım iyice.
Sonra nemli Saçımın uzlarına Badem yağı sürdüm.
Sabah kalktım Saçım dağınık Ama Doğal bi dağınıklık vardı.Gözüme hoş geldi Bİde parlaktı.
Düzleştiriciden uzak kalabilirim böyle.
Saçlarım toplanıyor ama Toplamakta saç döküyooo

günaydınn
sevindim buna düzleştirici yaptığın bakımları alıp götürüyo zaten büyük oranda
sinamekiyi yazın yaptığımda düzleştiriyodum ama bu sefer sadece iki kere yaptım sanırım ki onda da nasıl pişmanlık duydum düzleştirir düzlşetirmez
halimi görseniz birini öldürüp de tepesinde elinde tabancayla kalan katillerden bozma bi pişmanlıkla elimde düzleştirici naptım ben yine diye özür diledim saçlarımdan
bu sefer uzama çok daha fazla ve saçlarım cidden düzeliyo
uğraştığıma değiyo ve çok seviniyorum umarım sende bırakırsın tamamen düzeleştiriciyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…