yüzüme cesaret edemem ben yaa
yeterince sorunlu zaten
neyse salladım o zaman ben kili
zaten pahalıydı
yüzüme cesaret edemem ben yaa
yeterince sorunlu zaten
neyse salladım o zaman ben kili
zaten pahalıydı
ahaha bende salladım aynen maya ucuz en azından onu deniylim
kızlar ya ben bi yerde yanlış yapıorum ama nerde bulamadım saçlar tamam uzuyo ama bakım yağından sonra herkes saçının yumuşak ve parlak olduğunu söylüyor benmkiler ise tam ters durumda bakım yağından sonra saçımı sarımsaklı şampuanla yıkıyorum sonra bitki dermanın bi sabunu var onla yıkayıp kremliyorum en sonra ısırgan suyu yapıyorum saçıma ama ısırganı durulamıyorum acaba ondan mı kaynaklanıyo bilen birileri varsa bana yardımcı olabilirler mii :26::26::26:
kesinlikle ısırgandan
bi ara sabununu aldım
2 kere kullanabildim
zampara gibi olduydu saçlarım + yapış yapıştı
1-2 yıkamaya döner canımheh ya benimkiler de aynen öle bırakayım bakalım eski haline döner inşallah
1-2 yıkamaya döner canım
maya nasıl oluyor peki kuru maya mı yaş mı bi dee içine bi şey katılıyor mu mayanın saçın diplere mi uçlara mı uygulanıyor
ne çok sordum
inşallah inşallah bu arada allah razı olsun canım senden saçlarım çok güzel uzuyorlar
maşa saçlara zarar verdği için canım annecime saçlarımı bigudiyle sardırıyorum, bugün annem sararken saçların uzamış dedi, ben pek bi fark göremesem de annem diyosa vardır bi bildiği diyerek sevindim kendi çapımda
anladım şekercim ama başka bir topicde okudum biri saçımı çok kuruttu vs yazmış. :s
eneesürmem o zaman
walla bebişim.yüze çok faydalı ama saçtaki nemi aldığı için vs vs yazmış. hemde zeytinyağıla karıştırdığı halde :s
kızlar ya ben bi yerde yanlış yapıorum ama nerde bulamadım saçlar tamam uzuyo ama bakım yağından sonra herkes saçının yumuşak ve parlak olduğunu söylüyor benmkiler ise tam ters durumda bakım yağından sonra saçımı sarımsaklı şampuanla yıkıyorum sonra bitki dermanın bi sabunu var onla yıkayıp kremliyorum en sonra ısırgan suyu yapıyorum saçıma ama ısırganı durulamıyorum acaba ondan mı kaynaklanıyo bilen birileri varsa bana yardımcı olabilirler mii :26::26::26:
olabilir canım haklısın yani sürekli saçımla uğraşıp duruyorum sürekli bişiler sürüp duruyorum isyan ediyo saçlar heraldeCanım Saçlarına baya İşlem yapmuşsın Sen.
bence üst üstte bu kadar yapmamalısın.
Isırgan sarımsak aynı işlevi görüyo.Ben ısırgan kullandığımda aksine saçım yumuşak olurdu.
Sabundan kaynaklıdır o.
Benden tavsiye bu kadar işlemi aynı anda yapma.
Benim saçlarım bakımdan önce yumuşaktı.
Ama sarımsaklı şampuana geçince sertleşti.
bende haftada Bİr kez ılıttığım Zeytinyağını Saçıma komple sürüp Havluyla sarıp bekletiyorum 1 satten fazla.
yıkayınca yumuşacık oluyo ve bir hafta yetiyo o nemlilik.
olabilir canım haklısın yani sürekli saçımla uğraşıp duruyorum sürekli bişiler sürüp duruyorum isyan ediyo saçlar heralde
Evet canım benim.Bende önceden ne bulursam ne duyarsam yapardım.Ama saç safalladı.
Biraz dinlenmeye İhtiyazı var saçlarımızın.
Zeytinyağlı sabunda da yapabilirsin ....Ama..haftada 1 kez.
Ben sürekli Düzleşirici kullanmak zorundaydım çalışıyorum çünkü 2 haftadır haftada 1 kez kullanıyorum
Düzleştiricim Baraun İyonlu +boyalı saçiçin olandan aldım.
Eski düzelştirip parlatmazdı bu hep daha yumşak hemdaha parlak yapıyo saçıımı.
düzleştirici zaten mahvetti benim saçımı acayip kırdı kaliteli kullanmak lazım braunun iyi olduğunu duymuştum düzleştiricimi yenilersem kesin ondan alıcam zararı en aza indirmek lazım ben de bakıma başladığımdan beri neredeyse hiç kullanmadım sayılır
Aynen canım.Ben uzun zamandır almak İstiyodum 170 tl idi burda 130 A indi bi mmağazda aldım hemen.
parlaklık falan çook iii.
en azından eski cihazım benim çıtır çıtır saçı kırardı .Ama bu daha iii yumuşacık yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?