Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımmm
boy kısa ama daha bi canlandılar sankiiiiiiiiiiiii
uçlarda kırık yok denecek kadar az
tigilerim işe yarıyor sanırımm
...................................................................................................................Merhaba arkadaşlar aranızda sinamekiyi deneyipte çok çabuk saç uzatan oldumu off saçlar offfff
kız bu boy mu kısa?ben hayatım boyu senin şu anki saç boyuna erişemedim.![]()
Zeytinyağlı sabunda da yapabilirsin ....Ama..haftada 1 kez.
Ben sürekli Düzleşirici kullanmak zorundaydım çalışıyorum çünkü 2 haftadır haftada 1 kez kullanıyorum
Düzleştiricim Baraun İyonlu +boyalı saçiçin olandan aldım.
Eski düzelştirip parlatmazdı bu hep daha yumşak hemdaha parlak yapıyo saçıımı.[/COLOR][/B][/COLOR][/CENTER]
ya benim de aklıma takılan sorular var kürü sürdükten sonra poşetle sarıyorum poşeti çıkardıktan sonra saçlarım sırılsıklam açık kalıp kuruması gerekiyo mu yoksa ıslakken yıkayayım mı?
eğer saçında 3 4 saat beklemişse kurumasını bekleme tabiki streçle sardığın için kurumaz saçların ama ille de kurumasını beklemek zorunda deilsin ben bu kürü yapınca ara ara fön makinesini tutuyyorum saçıma iyi gelir diye sen de deneyebilirsin![]()
ısı saçıma zarar vermez mi bi de kokusu daha çok kalmaz mı?bana başıma ne sarmamı önerirsin poşet mi folyo mu ...?
ısı saçıma zarar vermez mi bi de kokusu daha çok kalmaz mı?bana başıma ne sarmamı önerirsin poşet mi folyo mu ...?
yoğurt ve bepanten maskesi yapmak için ufak adımlarla banyoma ilerlemekteyim
ama nasıl yapıldğını unuttum
not aldım sanıyordum,bulamadım iyi mi off
kafama göre yapayım bari![]()
aaaaaaaneye yarıyomuş o güzel bişiyse ben de yapiim bari
sen yaptın mı??
ilk kez yapıcam şimdi
çok çok çoookk parlaklık verdiğini söylemişti kılıçcım
azcık da bal mı eklesem :26: ohh yandan![]()
ekle ekle o da işe yarar mutlaka ben de koyuyorum arada annem kızıyo artık millet yemeye bulamıo sen kafana sürüon diye![]()
sağol canımmm
boy kısa ama daha bi canlandılar sankiiiiiiiiiiiii
uçlarda kırık yok denecek kadar az
tigilerim işe yarıyor sanırımm
Kısa değil bence şekli falan çok güzel olmuş :)
kızlar benim saçlarım uzamasında gürlüğünde felan sorun yok ama çok dökülmeye başladı.. dökülmeyi azaltmak için ne yapmam lazım.. Sayfaları okudum ama göremedim..