selam milleett ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmm
Hoşgeldiin kontesssciiiiiiiimmmm
Hoşgeldin Bebişim .Ösledik Seni yavrimmmmmm
Bİdaha Gitme Bİyerlereee
Hoş mu geldi? Ne oldu ki Kkontes, senide mi demir parmaklıkların arkasına kapatılar yoksaBende hoş geldin diyeyim öyleyse...1 hafta forumdan uzak kaldım, neler olmuş neler...
Kızlar, verdiğim ara bu gün bitiyor ve yeniden başlayacağım...Sonuç olarak maalesef diyorum ama ben badem yağı yerine karışık yağ kullanmıştım mesela ondan kaynaklı bile olabilir uzamaması...Yarından tezi yok, yeni küre başlana, badem yağı kullanıla ve sarımsaklı şampuanla saç yıkana
ben de arada uzamasa bile bir tur daha küre devam etmek istiyorum.belki de bana az etki ediyordur diye.
son kürüm şu anda kafamda. arada şapır şapır damlıyor ama olsun. yeter ki saçlarımız uzasın.
bugün yağ bakım günü sanırım değil mi kızlar?
ona göre ben de sinameki yapacağım da
ben öyle bildiğimden yaptım bugün zaten. aycangül öyle demiş.
her bir teşekküre ayrı ayrı ricalarımı sunuyorum kızlar
ben de şimdi 3. kürümü yaptım
ocak sonundan beri 2-3 kere kestirdiğim kahküllerimden eser kalmadı.
gözümü tamamen kapıyorlar artık ki benim ön saçlarım yavaş uzuyor arkalara kıyasla
bu hafta saçlarım çok beğenildi günlük yaşamda.
rengi iyice alacalı oldu , çok doğal duruyor
örgü dalgası yapıp bol spreyliyorum,süper duruyorlar
anneme de apartmandaki kadınlar saçlarımı soruyormuş:90: çok güzel , bakım mı yapıyor diyemutlu oldum
tüh tüh 41 kere maşallah :) bende aktar a gidiyorum 10 dk ya kadar ve aycangül ün özel tarihlerine göre başlayacağım bakımlara :) saçlarıma hayırlı olsun inşallah :) sen aycangül ve kılıçbaligi gibi araştırmacı paylaşımcı ve tecrübeli arkadaşları allah baışımızdan eksik etmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?