• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

:2:
Günaydınlar herkeze
Arkadaşlar saçlarınıza bakıen karıştırmayalım lütfen
Saçlarınımızla çok oynamayalım saten bakım yapıyoruz.ekstra kına boya fln yapmayın bi süre bence.
Saçın doğal dengesi kaybolur
kına için bi çok söylem var
Kimisi yararlı diyor
Kimisi saçların kökünü kapatıp hava almasını engelliyor
ve kına herhangi bir maddeyle saçtan atılmıyor.
kızıl kına zaten kişmsyasal vardır
normal kına yeşil olanı
Saf kına kullanırsan siyh saçın üzerinde sadece ışıkta güneşte hafif tok bi kızıl renk olur
Benimde şuan saçım koyu kahve .ben sinameki kürümü bitirince boyatacağım
Zaten saç dökülme sorunumu çok şükür sarımsaklı şampuan ile atlattım.
uzaması içinde sinamekiyi aradan sonra devam mı tmm mı karar vericem

cnm ben boyanın üstüne kına kınanın üstünede boya yaptım. allahıma şükürler olsun ki saçlarım bi zarar görmedi. ama bu sefer siyah boya yaptım ama baya oldu siyahlıktan çıktı. şimdi kızıl kına uygulasam üstüne ortaya ne renk çıkar m.ediyorum

Saniyeler İçinde İncelmiş Saçlarınızı Kalınlaştırın…

Doğal bir görünüme sahip, saç yoğunlaştırıcı özellikte organik protein kompleksi.

HairMax Hair Fibers, tamamen doğal, dolgun ve hacimli görünüme sahip saçlar elde etmek için geliştirilmiş saniyeler içinde sonuç alabileceğiniz saç yoğunlaştıcı organik keratin proteini lifleridir.

HairMax Hair Fibers, kadın ve erkek saç incelmesi ve kaybı problemi yaşayan herkesin her yaşta kullanabileceği, hızlı sonuç alınabilen, seyrelmiş ve incelmiş saçlara saniyeler içinde tutunarak dolgun bir görünüm sağlar.

Seyrelmiş, dökülmekte olan saçlarınızın görüntüsünden saniyeler içinde kurtulun…

HairMax Hair Fibers size ne sağlar?

HairMax Hair Fibers, en zorlu koşullarda bile saçlarınıza sıkı biçimde tutunmak için bilimsel olarak formüle edilmiş mikro keratin protein liflerinden oluşur.

HairMax Hair Fibers, mevcut saçlarınızın içine karışarak, saç renginizle uyumlu tamamen doğal bir görünüm sağlar.

HairMax Hair Fibers Faydaları:

HairMax Hair Fibers, saniyeler süren çok kolay bir uygulamadır.
Anında sonuç elde edilir.
HairMax Hair Fibers ile yapılan uygulama sonrasında çok etkileyici, dramatik sonuç elde edilir, saçlar saniyeler içinde hacim ve yoğunluk kazanır.
Tamamen doğal ve organik madde içerir.
Herhangi bir şampuan kullanılarak kolaylıkla temizlenir.
Tamamen farkedilmez bir görünüm kazandırır.
Doğal bir görünüm kazandırmak için statik olarak saçlarınıza tutunabilen özellikte organik keratin protein lifleri içerir.
Kuru ve kokusuzdur.
HairMax LaserComb (Lazer Tarağı) gibi tüm saç dökülmesi tedavi yöntemleri ile uyumludur.
HairMax Hair Fibers, kadın ve erkekler tarafından her yaşta kullanılabilir.
Saç nakli operasyonu sonrası kullanımı %100 güvenlidir.

HairMax Hair Fibers aşağıdaki renklerde mevcuttur:

8 farklı renkten kendinize en uygun olanını seçebilir yada farklı renkleri karıştırarak kendi renginizi yaratabilirsiniz.

Mevcut renkler: Siyah, Koyu Kahve, Orta Kahve, Açık Kahve, Gri, Saman Sarısı, Kumral, Açık Sarı.

HairMax Hair Fibers Uygulaması:

HairMax Hair Fibers uygulaması son derece basittir. Yapmanız gereken tek şey kutuyu hafif çalkalayıp saçlarınıza döküp taramak! Bu kadar basit!

5 adımda HairMax Hair Fibers uygulaması:

1. Adım: En uygun rengi seçin: 8 farklı renkten kendinize en uygun olanını seçebilir yada farklı renkleri karıştırarak kendi renginizi yaratabilirsiniz.
2. Adım: Saçınızı hazırlayın: Saçlarınızın temiz ve kuru olmasını sağlayın.
3. Adım: Uygulayın: Kutunun kapağını açmadan once iyice çalkalayın. Kutuyu 45% eğimle
saçlarınızın seyrek bölgesine doğru tutun ve yavaş hareketle parmağınızla kutuyu tıklayın. Seyrek bölgeler organik keratin liflerle dolana kadar uygulamaya devam edin.
4. Adım: Tarayın: Yavaş biçimde uygulama yapılan bölgeyi tarayarak, organik keratin liflerin saçlarının arasına yayılmasını sağlayın. Tarama bitince tamamen doğal, farkedilmeyen hacimli dolgun saçlara sahip olacaksınız.
5. Adım: Opsiyonel Saç Spreyi: İsterseniz çok az miktarda saç spreyi kullanabilirsiniz. HairMax organik keratin lifleri saçınızdan temizlemek isterseniz istediğiniz bir şampuan ile yıkayın yeter.

Hepsi bu kadar! Artık hacimli, dolgun ve doğal görünümlü saçlara sahipsiniz…

bebem saol.

bnm şuan saçlarım siyah ya üstüne kızıl kına yapsam ama açıcı fln kullanmadan ortaya nasıl bi renk çıkar herkes güzel renk sölüo ama bilmiom biraz daha fikir alim diom

sende bişey de bakim :d

boyanın üstüne kına hiç yapan birini görmedim,ben de zamanında kınanın üstüne boya yapmıştım tutmuştu. ama boyanın üstüne tutmaz gibi geliyor bana. saçının bir tutamında deneyebilirsin istersen. hepimizin söylediklerinden daha iyi fikir olur.

bu arada az önceki mesajımda şaşırıp bu konunun başında demişim. saç uzatma başlığı altında 'o kadar bakım yapıyoruz,neden sonuç alamıyoruz...işte cevabı' diye bir konu var,özel bakım tarihleri o konunun ilk sayfasında her hafta yenileniyor.

boyanın üstüne kına hiç yapan birini görmedim,ben de zamanında kınanın üstüne boya yapmıştım tutmuştu. ama boyanın üstüne tutmaz gibi geliyor bana. saçının bir tutamında deneyebilirsin istersen. hepimizin söylediklerinden daha iyi fikir olur.

bu arada az önceki mesajımda şaşırıp bu konunun başında demişim. saç uzatma başlığı altında 'o kadar bakım yapıyoruz,neden sonuç alamıyoruz...işte cevabı' diye bir konu var,özel bakım tarihleri o konunun ilk sayfasında her hafta yenileniyor.

canım tutmaz diyenere bakma. kınanın üstüne boya. boyanın üstünede kına yap tutuo

canım tutmaz diyenere bakma. kınanın üstüne boya. boyanın üstünede kına yap tutuo

zamanında orayel yüzünden barby bebek saçına dönen saçlarım hep dökülmüştü. ben de boyalı kesinleri kestiripi kalmıştım o saçlarla. sonra da 1 hafta aralıkla 2 defa kına yaktım. sonuç süperdi. saçlarımın toparlanmasını kınaya borçluyum=)

bu arada saçlarında siyah boya olduğu için tutmayacağını düşündüm. kahve falan olsaydı tutabilir derdim. ama dediğim gibi bir tutam saçında deneyiver. ne kaybedersin.

zamanında orayel yüzünden barby bebek saçına dönen saçlarım hep dökülmüştü. ben de boyalı kesinleri kestiripi kalmıştım o saçlarla. sonra da 1 hafta aralıkla 2 defa kına yaktım. sonuç süperdi. saçlarımın toparlanmasını kınaya borçluyum=)

bu arada saçlarında siyah boya olduğu için tutmayacağını düşündüm. kahve falan olsaydı tutabilir derdim. ama dediğim gibi bir tutam saçında deneyiver. ne kaybedersin.

saol bitanem valla süüpersin yha hiç değilse çıkan rengi gözümle görürüm dimi

saçlarım aldı gazı gidiyor valla:nazar: :52: 5. Kürümü de yaptım...normalde ayda 1cm fln uzayan saçlarım kkontess'in de söylediği gibi haftada 1 cm uzadı süperrr :16: çoookk sağol kkontess :34: Ama biran önce saçlarımı boyamakk istiyorumm..tanıyan tanımayan herkes 'oha o beyazlar da ne öyle' diyor çok mutsuzum bu konuda :14::14::14:

tatlım sen ne yapıosn saçlarına acıl cevap lutfen....:5:

tatlım sen ne yapıosn saçlarına acıl cevap lutfen....:5:

tatlım işte ilk sayfada yer alan kkontess arkadaşımızın paylaşmış olduğu sinameki kürünü ve sarımsaklı şampuanı yapıyordum da ara vermek zorunda kaldım. normalde 1 ayda 1 cm fln uzardı saçlarım şimdi haftada 1 cm uzamış oldu. :16::16::16::16:

saçımda sinameki beklerim yıkanmayı sonra 2 hafta ara inşallah uzar saçlarım bu arada dua edin kızlarr:9::9::9:

Son düzenleme:
canım sağol cevap için.benim saçımda oryal var zararı dokunmaz heralde yayım gitsin yaaa :)

canım bunun bir zarar verebileceği kanısında değilim. geçtiğimiz yaz ben de saçımı oryalle açmaya çalıştım ama saçım yanar diye korkup çok az beklettim sonra papatya ile açmaya çalıştım. açtım da arkasından açık renk bir boyayla boyadım. baktım açık renk yüzümü çok soluk gösterdi. hemen ardından siyaha boyadım. o zaman ardı ardına bu kadar işlem yapmama rağmen benim saçıma birşey olmadıysa sana da olmaz. ki o günden itibaren kaç kere saçımı boyadığım belli değil. ve şimdi bu karışımı uyguluyorum. dediğim gibi sadece boyayı akıtıyor. doğal bir karışım olduğu için saçını yakıp yıpratma söz konusu olmaz diye düşünüyorum. yanlış bir düşüncedeysem biri beni durdursun canım :27:

benim bi aralar saçlarım çok uzundu gittim kestirdim :43:
2 yıl falan oldu omuzlarımı geçiyordu saçlarım ama çok kırık vardı sağlıksızdı uzamıyordu. dün gittim kestirdim omuzlarımda. bu tarifi denicem inş. uzar ya. :)

- benim şampuanım ikisi bi arada değiştiriyim mi zararı olurmu kremli ya ?

şimdiden teşkr ederim.
umarım herkes istediği saçlara kavuşur :66:

benim bi aralar saçlarım çok uzundu gittim kestirdim :43:
2 yıl falan oldu omuzlarımı geçiyordu saçlarım ama çok kırık vardı sağlıksızdı uzamıyordu. dün gittim kestirdim omuzlarımda. bu tarifi denicem inş. uzar ya. :)

- benim şampuanım ikisi bi arada değiştiriyim mi zararı olurmu kremli ya ?

şimdiden teşkr ederim.
umarım herkes istediği saçlara kavuşur :66:

Sanmıyorum zararı olacağını, öyle ya da böyle krem kullanmak durumunda kalıyoruz nasılsa. Ama değişmek istersen de bitkisel içerikli şampuan kullanmanı öneririm.

Back