Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

cevaplar için çok sağolun arkadaşlar.şu anda kafamda zaten.umarım üşengeçlik edip yarıda bırakmam

Benim saçlarım mucizevi şekilde uzamadı ama inanılmaz gürleşti. Sanırım sarımsaklı şampuandan 3-4 aydır bu bakımla kullanıyorum bayağı dolgunlaşmış diplerim. Kuaförüm şok oldu. Haftasonu gidip kestirdim sağlıksız kısmı gitti. Şimdi de yeniden sinameki kürüne başladım yaz sonuna kadar omuzlarıma gelir diye umuyorum. Tabii sağlıklı sağlıklı..

canım herhangi bir zararı olur mu olmaz mı bilemiycem. benim de şampuanım 2si bir arada kremliydi ama ben ne olur ne olmaz diye gittim dalin bebek şampuanı alıp ona kattım sarımsağı. aklında soru işareti kalıcaksa kremsiz bir şampuana denemelisin.

cevaplar için çok sağolun arkadaşlar.şu anda kafamda zaten.umarım üşengeçlik edip yarıda bırakmam

oooo hadi bakalım hayırlı olsun. üşengeçlik falan yapayım deme. nasıl olsa haftada 1 güncük yapılıcak bir bakım bu. 1 gününü buna ayıramayacak kadar vaktin kısıtlıysa bırakırsın ama benim gibi bütün gün evdeysen hiç bırakma devam et. umarım işe yaradığını görürsün. şimdiden bol şans

teşekkürler

bu kür işe yarıyor dimi
paranoyak oldum resmen

işe yarıyor ama herkeste farklı sonuçlar veriyor. kiminin saçının uzaması hızlanırken kiminin ki normal bir seviyede ilerliyor. kişiden kişiye değişiyor canım. mesela benim sonucum konunun başlığına uygun bir şekilde gelişti, kimisinin daha az uzaması olmuş.. bilemeyiz kimde ne kadar uzayacağını.

Canım çok guzel uzamış ben bugun 5. kez yaptım bekliyorum şuan ama pek bir uzama olmadı. sende de böyle mi olmuştu. birde 8. kürden sonra 2 hafta ara veriyormuşsun sen öyle mi yaptın?

Canım çok guzel uzamış ben bugun 5. kez yaptım bekliyorum şuan ama pek bir uzama olmadı. sende de böyle mi olmuştu. birde 8. kürden sonra 2 hafta ara veriyormuşsun sen öyle mi yaptın?

Sormuş olduğun soruların cevabı alıntı yaptığın kkontes in yazısında var Zaten
Ama yine Söyleyelim küre ara verdikten sonra uzama gerçekleşiyor
8 uygulamadan sonra Ara veriyosun
Kkontes buralarda yok cevaplayamaz biz cevaplayalım
kkontes Seni Bekliyosssss

kontesin öyle yaptığını zaten sen de söylemişsin:26: sonra bi daha neden sordun:26::26:

kontesin öyle yaptığını zaten sen de söylemişsin:26: sonra bi daha neden sordun:26::26:

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım.
Kürde takılmayın evet 8 uygulamadan sonra 2 hafta ara veriyomuş kkontess te zaten
aslında o zaman da uzama gerçekleşiyormuş.

bende başladım nihayet ilk kürümü yaptım şu anda da kafamda bekliyorum..yapmadan fotoda çektm 2 ay sonra yine foto çekicem ve koyucam buraya da bakalım ne kadar uzayacak hadi hayırlısı:26:

kızlar ben bu karışımı kirpiklerime sürsem haftada 1 cm uzarmı sizce yada bi zararı dokunurmu:26:

kızlar ben bu karışımı kirpiklerime sürsem haftada 1 cm uzarmı sizce yada bi zararı dokunurmu:26:

gözüne değdirirsen kör olma ihtimalin var canım o yüzden çooooooookkkkkkkkkkkkkkkk dikkatli sürebiliyorsan sür kirpiklere iyi geliyor

selam milleett ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmm

kontessim hoş geldin sensiz bu topiğin hiç tadı yok valla

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…