Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım sarımsaklı yapmaktan çekiniyorsan dediğim gibi sadece turpu kullan turp saç uzatmakta birebir biliyorsun hep saç uzatmak için turplu tariflerden faydalanılır sen direk şampu.turp rendele ve mayalı süt tarifim var benim süper saç uzatıyo çok etkili bir yöntem onu dene

turpun saç uzatmada etkili olduğunu biliyordum ama şampuana turp rendelemeyi ilk kez duyuyorum öylede etkisi olurmuki acaba

bende 13 haftadır kullanıyorum ve benimde saçlarım uzun zamandır uzamıyordu ama 8 cm kadar bir uzama oldu
önceleri ben akşamdan yapıp sabaha yıkardım hatta öğlene doğru bende dökülme olmadı ama ben yinede çok uzun beklettiğimi düşünerek en fazla 5 saat bekletiyorum zaten bu tarifi ilk veren japongülü arkadaşımızda yarım saat bekletin demişti
bu topiği açan kontes arkadaşımızda önceden pda benim gibi cok uzun bekletiyordu şimdi kendisi 5 6 saat civarında bekletiyor öyle söylemişti
tarifte şöyle bir tutam sinamekiyi kaynatıyoruz bir çay bardağı suyla
sonra kapatıp ılımaya bırakıyoruz
ılıdıktan sonra bir adet bemiks ampul ve bir kapak badem yağı ekleyip saç diplerine uyguluyoruz
ben önceden kirli temiz saç pek önemsemyordum ama sanırım temiz saça yapmak daha iyiymiş temiz saöta gözenekler daha açık oluyormuş bende artık temiz saça yapmaya çalışıyorum canımopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim. sağol canım bakalım bende yarın akşam yapmayı düşünüyorum aslında bu akşam yapacaktım ama sabahın 5.5 unda kalkıp da kim yıkayacak işe gitmeden önce. bende de sinüzit var zaten ne illet bişeymiş bu sene başıma geldi. ya şu ömrü hayatımda saçlarımın bi çabucak uzadığını gormedim ben. bende işe yararsa herkeste yarar valla

:Saruboceq:

çok teşekkür ederim. sağol canım bakalım bende yarın akşam yapmayı düşünüyorum aslında bu akşam yapacaktım ama sabahın 5.5 unda kalkıp da kim yıkayacak işe gitmeden önce. bende de sinüzit var zaten ne illet bişeymiş bu sene başıma geldi. ya şu ömrü hayatımda saçlarımın bi çabucak uzadığını gormedim ben. bende işe yararsa herkeste yarar valla

:Saruboceq:

aynen kuzum benimde son bir senedir sanki saçlarım hiç uzamıyordu ay bide kırık filan aldırdıysam vay halimeydi yani
ama şimdi saçlarım uzadı gürleşti
parladı kesinlikle sendede işe yarayacağına inanıyorum ama ilk 4 5 uygulamada anlaşılmaya biliyor ben 2 kutu bemiksi bitirdikten sonra tam anlamıyla ne kadar uzadıklarını iyice fark ettim

canım cok guzel cevaplamıssın ben de merak edıyordum bugun aldım tum malzemelerı ama ne kadar bekletmek gerek dıye :)

aynen kuzum benimde son bir senedir sanki saçlarım hiç uzamıyordu ay bide kırık filan aldırdıysam vay halimeydi yani
ama şimdi saçlarım uzadı gürleşti
parladı kesinlikle sendede işe yarayacağına inanıyorum ama ilk 4 5 uygulamada anlaşılmaya biliyor ben 2 kutu bemiksi bitirdikten sonra tam anlamıyla ne kadar uzadıklarını iyice fark ettim

valla canım artık yaz da geliyor daha rahat bakım yapılır diye düşünüyorum bakalım. peki bu süre içinde boya fön düzleştirici vs kullandınmı yoksa doğal hlinemi bıraktın saçını. ne kadar sürede ne kadar uzadı senin.:uhm:

kızlar işe yaramadı dıyen yok heralde benıde heveslendırdınız ne kadar zamanda bır yapılıyor yanı haftada 1 mı

valla canım artık yaz da geliyor daha rahat bakım yapılır diye düşünüyorum bakalım. peki bu süre içinde boya fön düzleştirici vs kullandınmı yoksa doğal hlinemi bıraktın saçını. ne kadar sürede ne kadar uzadı senin.:uhm:

canım senın sordugun arkadasınkını bılmıyorum da konuyu acan arkadas kendı halıne bırakmıs ve de 3 ay da a.s.

aa paptya da burdaymıs ben de soruyum canım aynı soruyu o zaman:)))

kızlar işe yaramadı dıyen yok heralde benıde heveslendırdınız ne kadar zamanda bır yapılıyor yanı haftada 1 mı

haftada 1 canım a.s.

benim saçlarım zaten röfleli ama bu süre içinde diplerim gelmesine rağmen röfle yaptırmadım ama bir kaç gün içinde yaptırıcam yeter artık çok bekledim:KK70:
ama yinede bakımları yapmaya devam edicem
bu süre içinde olabildiğince düzleştiriciden fönden uzak durmaya çalıştım süslü süslü tolara aldım sadece önleri düzleştirdim ördüm topladım filan öyle idare ettim işte tabi fön çektirdiğim düzleştirdiğim zamanlarda oldu ama çok gerek duyduğum zamanlarda yaptım eskiden her fırsatta yapardım biyere çıkmasam bile
ben 7 kasımda sarımsaklı şampuana başlamıştım 13 hafta önce sinamekili karışımı yapmaya başladım sarımsaklı şampuan dökülmeyi tamemen ortadan kaldırdı yeni saçlar çıkmaya başladı tabi uzatmayada etkili oldu ama sinamekili karışıma başladıktan sonra iyice uzadı saçlar benim tahminim kesin 8cm uzadı bilmiyorum belkide daha fazladır açıkçası cetvelle ölçmedim ama eski resimlere bakınca anlaşılıyor zatenyerimseniben

benim saçlarım zaten röfleli ama bu süre içinde diplerim gelmesine rağmen röfle yaptırmadım ama bir kaç gün içinde yaptırıcam yeter artık çok bekledim:KK70:
ama yinede bakımları yapmaya devam edicem
bu süre içinde olabildiğince düzleştiriciden fönden uzak durmaya çalıştım süslü süslü tolara aldım sadece önleri düzleştirdim ördüm topladım filan öyle idare ettim işte tabi fön çektirdiğim düzleştirdiğim zamanlarda oldu ama çok gerek duyduğum zamanlarda yaptım eskiden her fırsatta yapardım biyere çıkmasam bile
ben 7 kasımda sarımsaklı şampuana başlamıştım 13 hafta önce sinamekili karışımı yapmaya başladım sarımsaklı şampuan dökülmeyi tamemen ortadan kaldırdı yeni saçlar çıkmaya başladı tabi uzatmayada etkili oldu ama sinamekili karışıma başladıktan sonra iyice uzadı saçlar benim tahminim kesin 8cm uzadı bilmiyorum belkide daha fazladır açıkçası cetvelle ölçmedim ama eski resimlere bakınca anlaşılıyor zatenyerimseniben

çok sağol canım. inş ben de bi süre sonra tecrübelerimi burdan paylaşacak kadar saçımı uzatırım :)boshayallersmile

cok tesekkur ederım canım benım ınsallah tam 5 hafta kullancagım sonra yıne bı 5 hafta daha kullanırım ınsallah :lepi:

5 hafta kullandıktan sonra ben 10 gün ara verdim saçlarımın dinlenmesi için sonra devam ettim daha etkili oluyor saçlar dinlenince bu kürü kullanan arkadaşların çoğuda sanırım böyle yapıyor bu bir dipnot aklınızda bulunsunyerimseniben

turpun saç uzatmada etkili olduğunu biliyordum ama şampuana turp rendelemeyi ilk kez duyuyorum öylede etkisi olurmuki acaba

canım aslına bakarsan şampuana sarımsak rendelemeyide ben burdan kontess arkadaşımızdan duydum ama denedim ve yaptım ve turp aklıma geldi sonra neden olmasınki dedim turp saç için etkili bi yöntem ve çok menunum

Sarımsaklı şampuanı da mı haftada bir kez yapıyoruz?

ben sarımsaklı şampuanı normal şampuan kullandığım gibi kullanıyorum çokta faydasını gördüm kasımda baladım havalr ısınana kadar yapıcam havalar ısınıca terliyoruz kötü kokabilir kafamız

kızlar harikasınız denedim ve sonuç mükemmel yıllardır kütlesen saclarım ilk defa uzadı aynanın karsısındayım bütün gün

X