Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ne guzel canım yaa ben de nedense cok guvenıyorum bugun gıttım aldım malzemelerı bı uzalar baska bı sey ıstemem yukarıda da yazmıstım sarımsak koymasam sadece bunu yapsam olmaz mı acaba

bı de haftada 1 mı yapıyorsun sen de acaba haftada 2 olmaz mı acaba

5 ampulum var zaten 5 hafta yerıne daha kısa zamanda bıtse kaydirigubbakcemile

canım turplu su yapan arkadaslar da cok ya o yuzden mantıklı haklı olabılırsın gercekten :lepi: aman ben sarımsak koymayacagım sadece sınamekılı karısımı yapacagım umarım ıse yarar eyvahedigeldismile

hayatım benim haftada 1 yaptım ben ve bundan sonuç alan kişiler de bildiğim kadarıyla haftada 1 yapıyorlar. ben sarımsaklı şampuan kullanmıyorum şu anda organicum kullanıyorum ama bu bitince onuda denemeyi istiyorum :hulya: umarım sende istediğim sonucu alırsın canım :dance:

hayatım benim haftada 1 yaptım ben ve bundan sonuç alan kişiler de bildiğim kadarıyla haftada 1 yapıyorlar. ben sarımsaklı şampuan kullanmıyorum şu anda organicum kullanıyorum ama bu bitince onuda denemeyi istiyorum :hulya: umarım sende istediğim sonucu alırsın bitanem :dance:

canım benım cok tesekkurler cevap ıcın o zaman ben de haftada bır yapıyım tam 5 hafta boyunca bakalım ınsallah ıse yarar amın :Saruboceq:

malzemelerım yeter sanırım zaten ampuller 5 tane 5 corba kasıgı badem yagı lazım sınamekı de bır tutam denmıs 200gr aldım ben bugun :lepi:

Merhaba arkadaşlar, ben de sarımsaklı şampuan işine girişeyim. Daha önce sarımsak yağlı bir karışım kullanıyordum ama annem yasakladı çok koktuğu için =)

Sinamekeli karışım da iyiymiş ben şu sarımsaklı şampuandan başlıyım da önce bi...

kkontess saçların çok güzel maşallah ama diğer fotoğraflarına nerden bakıyoruz? Adım adım çektim diyordun ya?

canım benım cok tesekkurler cevap ıcın o zaman ben de haftada bır yapıyım tam 5 hafta boyunca bakalım ınsallah ıse yarar amın :Saruboceq:

malzemelerım yeter sanırım zaten ampuller 5 tane 5 corba kasıgı badem yagı lazım sınamekı de bır tutam denmıs 200gr aldım ben bugun :lepi:

canım bir seferlik hazırlıyorsun unutma aman..bi kere hazırla bi seferde bitir onu

nasıl gaza geldıysem gıttım tum malzemelerı aldım da geldım :))

aktardan
200 gr sınamekı
badem yagı

aldım ıkısıne toplam 2.800 verdım sonra eczaneden de bemix ampul aldımm 4 milyonda ona verdim toplam 6.800 valla hıc bı sey degıl bı de yararsa var yaa super olacak

haftada 1 denmıs yanı 5 hafta yapabılırım bemıx ampulum 5 tane pekı oyle yapmasam da haftada 2 yapıp 20 gunde bıtırsem ben bu ısı nasıl olur acaba??

bı de sarımsak katmayacagım Allaha sukur saclarım gur bayaa, dokulme de yok, sac cıkmasını ıstedıgım bı yer de yok tek derdım uzaması Allahım ınsallah olur yaa hadı bakalım :)
öncelikle hg bebemaklinialirimsmile vitaminin fazlası saç döker o yüzden haftada 1 kez yeterli.sempatiksalakcinni

canım yaaaaaaaaaa hay masallah ne dıyecegımı sasırdım pek guzel masallah

ama ben sadece sınamekı olan karısımı yapsam olmaz mı acaba lutfen olur de :)))
uzama konusunda sarımsaklı şampuanın etkisini pek görmedim ben.ama onun da uzattığı arkilerimiz oldu.yine de keramet daha çok sinamekideymiş gibi geliyor bana

Merhaba arkadaşlar, ben de sarımsaklı şampuan işine girişeyim. Daha önce sarımsak yağlı bir karışım kullanıyordum ama annem yasakladı çok koktuğu için =)

Sinamekeli karışım da iyiymiş ben şu sarımsaklı şampuandan başlıyım da önce bi...

kkontess saçların çok güzel maşallah ama diğer fotoğraflarına nerden bakıyoruz? Adım adım çektim diyordun ya?
saol cnm , hg aramıza:eek: diğer fotolarım albümümde,sadece ark listemdekiler görebiliyor.ark talebi yollarsan kabul ederim bakarsın :kedi:

slm kıslar ben yaklaşık bır buçuk ay oldu bu uygulamayı yapıorum saçlarım çene hızasındaydi şimdi ise omuzlarımdan 1 cm kadar aşağı indi uzadı haftaya artık son uygulamamı yapıp bakımımı bitiricem . saçlarım baya uzady diyebilirim. hepinizin emeklerıne ve verdiği bilgilere sağlık .sağlıklı ,uzun ,parlak ve guzel saçlı gunler diliorum.

slm kıslar ben yaklaşık bır buçuk ay oldu bu uygulamayı yapıorum saçlarım çene hızasındaydi şimdi ise omuzlarımdan 1 cm kadar aşağı indi uzadı haftaya artık son uygulamamı yapıp bakımımı bitiricem . saçlarım baya uzady diyebilirim. hepinizin emeklerıne ve verdiği bilgilere sağlık .sağlıklı ,uzun ,parlak ve guzel saçlı gunler diliorum.
sonuç almana çok sevindim canım :kedi:

hadi bakalım canım inşallah işe yarar kaydirigubbakcemile2
ben 1 çorba kaşığı yerine 1 tatlı kaşığı koymuştum ona rağmen bu kadar uzadı :lepi:
1 çorba kaşığı koyup deneyeceğim birde bakalım o zaman nasıl olacak :KK70:

canım bir seferlik hazırlıyorsun unutma aman..bi kere hazırla bi seferde bitir onu

tamamdır canım benım oyle yapayım kaydirigubbakcemile2

öncelikle hg bebemaklinialirimsmile vitaminin fazlası saç döker o yüzden haftada 1 kez yeterli.sempatiksalakcinni

hosbulduk canım benım yaa o zamn oyle yapayım ayy baktıkca bakası gelıyor ınsanın nazar degecek saclarına valla :nazar:

uzama konusunda sarımsaklı şampuanın etkisini pek görmedim ben.ama onun da uzattığı arkilerimiz oldu.yine de keramet daha çok sinamekideymiş gibi geliyor bana

ayy canım yaa cok sevındım duyduguma valla cunku sarımsaklı sampuan yapmayacagım Allaha sukur sacım gur cıkmasını ıstedıgım bı yer de yok dokulme de yok bı uzasın da baska ıhsan ıstemem :Saruboceq:

hadi bakalım canım inşallah işe yarar kaydirigubbakcemile2
ben 1 çorba kaşığı yerine 1 tatlı kaşığı koymuştum ona rağmen bu kadar uzadı :lepi:
1 çorba kaşığı koyup deneyeceğim birde bakalım o zaman nasıl olacak :KK70:

ben de ılk sayfa da corba kasıgı gordum de oyle yapayım dedım canım umarım yeterlı olur kucuk boyundan almıstım tatlı badem yagımı amaa :uhm:

pekı canım benım sarımsak ısıme ne dıyosun ben koymasam dıyorum nasıl olur acaba sadece sınamekılı karısım yıne bu konuda baska bı topık acılmıstı o arkadas da sarımsaklıdan yapmamıstı da sıcak zeytınyagı yapmıstı umarım ıse yarar sadece sınamekı dekaydirigubbakcemile

canım sarımsaklı yapmaktan çekiniyorsan dediğim gibi sadece turpu kullan turp saç uzatmakta birebir biliyorsun hep saç uzatmak için turplu tariflerden faydalanılır sen direk şampu.turp rendele ve mayalı süt tarifim var benim süper saç uzatıyo çok etkili bir yöntem onu dene

tamamdır canım benım oyle yapayım kaydirigubbakcemile2

hosbulduk canım benım yaa o zamn oyle yapayım ayy baktıkca bakası gelıyor ınsanın nazar degecek saclarına valla :nazar:

ayy canım yaa cok sevındım duyduguma valla cunku sarımsaklı sampuan yapmayacagım Allaha sukur sacım gur cıkmasını ıstedıgım bı yer de yok dokulme de yok bı uzasın da baska ıhsan ıstemem :Saruboceq:

ben de ılk sayfa da corba kasıgı gordum de oyle yapayım dedım canım umarım yeterlı olur kucuk boyundan almıstım tatlı badem yagımı amaa :uhm:
ayh değmesin nazarrr:gitme: zaten kuaför çok kesti ,kısaldı :gitme:

hepinize merhaba
öncelikle uzun zamandır sadece okuyarak hepinizi takip ettiğimi soylemek istiyorum bu siteden o kadar çok şey öğrendimki ama hiçbirine de boyle şaşırmamıştım. :) geçen yıl saçlarımı çok çok kısa kestirdiğimden tam 1 yıldır sabırla uzamasını bekliyorum. dayanamadım yılbaşında gittim kuaföre şekil verdirdim vermez olsaydı daha beter bi halde şimdi saçlarım. bu formulu ben de denemeyi düşünüyorum yarın akşam. sadece şunu sormak istiyorum çok uzun saçında tutanlarda dökülme olmuş çok kısa da tutarsam galiba bir faydası olmaz. rica etsem bu karışımdan faydasını görmüş bir arkadaş bana tam tarifi ve bekleme süresini yazabilirmi ve tabi temiz saçamı uyguluyoruz kirli saça mı? şimdiden çok teşekkürler.

kızlar mehaba sırf şu saç uzatma işi için üye oldum diyebilirm=)ama iyikide olmuşumm 4üncü kez uyguladım bu hafta kesinlikle işe yarıyo biraz daha uzasın koyucam fotoğrafları=)kontesss çok teşekkürler sana da tarif için hayatımızı kurtardınolumunekankayizsmile

hepinize merhaba
öncelikle uzun zamandır sadece okuyarak hepinizi takip ettiğimi soylemek istiyorum bu siteden o kadar çok şey öğrendimki ama hiçbirine de boyle şaşırmamıştım. :) geçen yıl saçlarımı çok çok kısa kestirdiğimden tam 1 yıldır sabırla uzamasını bekliyorum. dayanamadım yılbaşında gittim kuaföre şekil verdirdim vermez olsaydı daha beter bi halde şimdi saçlarım. bu formulu ben de denemeyi düşünüyorum yarın akşam. sadece şunu sormak istiyorum çok uzun saçında tutanlarda dökülme olmuş çok kısa da tutarsam galiba bir faydası olmaz. rica etsem bu karışımdan faydasını görmüş bir arkadaş bana tam tarifi ve bekleme süresini yazabilirmi ve tabi temiz saçamı uyguluyoruz kirli saça mı? şimdiden çok teşekkürler.

bende 13 haftadır kullanıyorum ve benimde saçlarım uzun zamandır uzamıyordu ama 8 cm kadar bir uzama oldu
önceleri ben akşamdan yapıp sabaha yıkardım hatta öğlene doğru bende dökülme olmadı ama ben yinede çok uzun beklettiğimi düşünerek en fazla 5 saat bekletiyorum zaten bu tarifi ilk veren japongülü arkadaşımızda yarım saat bekletin demişti
bu topiği açan kontes arkadaşımızda önceden pda benim gibi cok uzun bekletiyordu şimdi kendisi 5 6 saat civarında bekletiyor öyle söylemişti
tarifte şöyle bir tutam sinamekiyi kaynatıyoruz bir çay bardağı suyla
sonra kapatıp ılımaya bırakıyoruz
ılıdıktan sonra bir adet bemiks ampul ve bir kapak badem yağı ekleyip saç diplerine uyguluyoruz
ben önceden kirli temiz saç pek önemsemyordum ama sanırım temiz saça yapmak daha iyiymiş temiz saöta gözenekler daha açık oluyormuş bende artık temiz saça yapmaya çalışıyorum canımopuyorumnanaktan

X