Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım kakül çok hoş duruyo güle güle kullan ama çok kısaltmışsın sankii...
daha da var kırık ama kesmiyim üzülürsün dedi adam.uçlar çok zayıflaşmış dedi.galiba boya yaktı ya da sarıyken belli olmuyorlardı ama uçlar bi acayipti.kuru,kopma modunda fln

benimki de antibiyotik.5tanesini öyle içtim zaten de işte 2 tane kaldı şimdi.off ne bileyimbilmiyorumkismile biri bi şe dese 1hafta dert edinecek haldeyim bu aralar.

anladım ben onu bebişimkaydirigubbakcemile3
benimde kanım çekildi resmen ya-tatlicadiarzu-
saçlar muhteşem olmuş bu arada:nazar:Şeniz

daha da var kırık ama kesmiyim üzülürsün dedi adam.uçlar çok zayıflaşmış dedi.galiba boya yaktı ya da sarıyken belli olmuyorlardı ama uçlar bi acayipti.kuru,kopma modunda fln

ya ilk sayfada ikinci resmindeki saçının rengine bayılımıştım ben yaa değiştirdinmi aynımı farkedemedim ama keşke kürü yaparken boyapmasaydın boya çok yıpratıo normaldede yaa....:1no2:

anladım ben onu bebişimkaydirigubbakcemile3
benimde kanım çekildi resmen ya-tatlicadiarzu-
saçlar muhteşem olmuş bu arada:nazar:Şeniz
saol canım:kedi: ayh geçsin şu günler artık wallahi bunalıma girdim.hiç bi şey yemiyorum kız.10 da kahwaltıda 1dilim ekmek yiyorum,akşam 6 da annem hatırlatmasa yemek hiç aklıma bile gelmicek.o kadarcık şeyle duruyorum tüm güneyvahedigeldismile

ya ilk sayfada ikinci resmindeki saçının rengine bayılımıştım ben yaa değiştirdinmi aynımı farkedemedim ama keşke kürü yaparken boyapmasaydın boya çok yıpratıo normaldede yaa....:1no2:
kürü yaparken boyatmıcaktım ama dayanamadım canım,dipler çok gelmişti.bi de o kadar bakım yaptım,boyaya dayanır herhalde dedim ama uçlar kaldıramadı anlaşılan.rengim aynı değişmedim,biraz aktı sadece:gitme: eski saçım orjinalimin üzerine oryal ile röfleydi.yıkadıkça o oryalli yerler meydana çıkmaya başladı yinealsanaalsanasmile

saol canım:kedi: ayh geçsin şu günler artık wallahi bunalıma girdim.hiç bi şey yemiyorum kız.10 da kahwaltıda 1dilim ekmek yiyorum,akşam 6 da annem hatırlatmasa yemek hiç aklıma bile gelmicek.o kadarcık şeyle duruyorum tüm güneyvahedigeldismile

geçer kuşum geçerrr
yani heralde geçerrkaydirigubbakcemile3
yemek konusunda ben de senden farklı değilim
söylerlerse aklıma geliyor
49 dan daha ne kadar düşücem bakalımbilmiyorumkismile

tabi ışık farkı da var.mesela bak yanına bi tane daha ekledim.peşpeşe çekildiler ama renk nasıl da farklı duruyor:1shok:

kızlar,saç uçlarımız zayıflamasın kolay kırılmasın diye başka neler yapabiliriz sizce?sanki lastik tokalarla yapılan topuz fln da zayıflatıyor gbi uçları?:uhm:

4.uygulamamı yaptım bugün
6 saat bekletip az önce de sarımsaklı şampuanımla yıkadım:ecrin_bebek:
şimdi bi de kkontess'cimin glissinden sıkıcambayanssulusmile
ohh missszemuszemus

hayırlı olsun canım hihoyyyt kaç cm uzadı seninki ?
ay bide 3. uygulamdan sonra ölçtüm 2 cm uzamış 3 cm değilmiş neyse olsun 1 tatlı kaşığı koydum diye çok üzüldüm yaa mafoldumben

bu arada kontesciiiiiiimmm hayırlı olsun tatlım zaten çok beğeniyordum saçlarını şimdi dahada bir hastası oldum canım kaydirigubbakcemile3 maşallah maşallah :nazar: :nazar: ayy inşallah benimkilerde böyle olurlar çok istiyorum yaa :kedi:

kızlar,saç uçlarımız zayıflamasın kolay kırılmasın diye başka neler yapabiliriz sizce?sanki lastik tokalarla yapılan topuz fln da zayıflatıyor gbi uçları?:uhm:

ben her gece 10 tane örüp yatıyorum tatlım sempatiksalakcinni acaba benimkilerde kırılırlarmıki ?

kkontes bişi sorcam snn bu topiğine direk nasıl gircem ben hep önceki topiğinden açıormm

hayırlı olsun canım hihoyyyt kaç cm uzadı seninki ?
ay bide 3. uygulamdan sonra ölçtüm 2 cm uzamış 3 cm değilmiş neyse olsun 1 tatlı kaşığı koydum diye çok üzüldüm yaa mafoldumben

bu arada kontesciiiiiiimmm hayırlı olsun tatlım zaten çok beğeniyordum saçlarını şimdi dahada bir hastası oldum canım kaydirigubbakcemile3 maşallah maşallah :nazar: :nazar: ayy inşallah benimkilerde böyle olurlar çok istiyorum yaa :kedi:
saol canım.biraz fazla kısaldılar sanki ama diğer türlü de uçlar çok berbattı eyvahedigeldismile

ben her gece 10 tane örüp yatıyorum tatlım sempatiksalakcinni acaba benimkilerde kırılırlarmıki ?
ben de genelde örürüm ama bilemedim kibilmiyorumkismile uçlar çok zayıf dedi bgn kuaför.hatta düzleştirici mi kullanıyosun dedi.yooo dedim.kullanma sakın:eek:lmaz: dedi.nie hala zayıflar ki acepakannehir

olsun hayatım kısalsın :KK70: sen 3 ay daha yaparsın bu sefer saçlar alır başını gider ! bence şuan bile çok çok çok uzun senin saçların. ayyy ben bayılıyorum senin saçlarının her haline :KK70: yine maşallah diyim :KK70:

daha önce bu kürü denemiş olan arkadaşlardan bazıları uçlarında incelme oldu benimkilerin gibi bir şeyler söylemişti acaba bu kürle alakalı olabilirmi diye düşündüm şimdi? ama ben her türlü bunu yapmaya devam ederim :KK70:

olsun hayatım kısalsın :KK70: sen 3 ay daha yaparsın bu sefer saçlar alır başını gider ! bence şuan bile çok çok çok uzun senin saçların. ayyy ben bayılıyorum senin saçlarının her haline :KK70: yine maşallah diyim :KK70:

daha önce bu kürü denemiş olan arkadaşlardan bazıları uçlarında incelme oldu benimkilerin gibi bir şeyler söylemişti acaba bu kürle alakalı olabilirmi diye düşündüm şimdi? ama ben her türlü bunu yapmaya devam ederim :KK70:
o bnm de aklıma düştü.aslında witamin&yağ besler diye düşünüyorum ama dier yandan çok yumuşatıp zayıflatıo da olabilrbilmiyorumkismile

X