Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ayy bu aralar maşallahın var tatlımaklinialirimsmile
gerçi bende sendenim kaydirigubbakcemile3
he walla sorma,yetiştiremiyorum hastalıkları kaydirigubbakcemile3o bi şe deel sinir de yabıo meret,dalacam yine 'biri'nealsanaalsanasmile

Ya ne güzel uzamış öyle o saçlar bayıldım valla Kontes boshayallersmile
Bende sinamekili kürü 8 kere yaptım 9. şuan kafamda :jeyyar:
Uzama 2 cm anca.. :tomato:
Benim saçlarım düzleştiriciden dolayı kırık ve kürek kemiklerimde bunu uyguladıktan sonrada kürek kemiklerimin biraz aşağısına indi yani ..Kırık olduğu için mi fazla uzamadı acaba ya?Zeytinyağıda sürüyorum baya bi zamandır..
Sen birde sarımsaklı şampuan kullanmışsın o da uzamaya bu kadar etki etmiş olabilir mi acaba, onuda mı yapsam bilmiyorumkismile
Sarımsak kokusu kalır diye tereddütlerim var acaba uzatır mı uzamaya etkisi varsa kullanıyım çünkü saçlarım yeterince gür...a.s.

Ya ne güzel uzamış öyle o saçlar bayıldım valla Kontes boshayallersmile
Bende sinamekili kürü 8 kere yaptım 9. şuan kafamda :jeyyar:
Uzama 2 cm anca.. :tomato:
Benim saçlarım düzleştiriciden dolayı kırık ve kürek kemiklerimde bunu uyguladıktan sonrada kürek kemiklerimin biraz aşağısına indi yani ..Kırık olduğu için mi fazla uzamadı acaba ya?Zeytinyağıda sürüyorum baya bi zamandır..
Sen birde sarımsaklı şampuan kullanmışsın o da uzamaya bu kadar etki etmiş olabilir mi acaba, onuda mı yapsam bilmiyorumkismile
Sarımsak kokusu kalır diye tereddütlerim var acaba uzatır mı uzamaya etkisi varsa kullanıyım çünkü saçlarım yeterince gür...a.s.
yawrum öncelkle tşkkr edrm:kedi: sarmsaklı şampuanın uzamaya çok etkisi oldğunu sanmıyorum ben.sadece onu kullandığım dönemde gözle görülür bi uzamam olmadı çnkü.kırık olduğu için fazla uzamamş olabilr.ben temizletip de başlamştım

ay kıalzr sormayın dün 2 kez yapmıştım ya saçıma. akşam güzelce yıkadım, çıkarken sirkeli su döktüm. saçları var ya resmen su gibi kayıyorşakkıdıinanır mısınız toka düşüyo kafamdan ipek gibi oldu. normalde kalın tellidir saçlarım, resmen ipek gibi oldulardelikafadulden sirkenin de çok etkisi oldu. muhakka banyodan çıkmadan önce sirkeli su döküp diplerine masaj yapın.
anneme de gösterip hava attım, hemen bana da yapalım dedikaydirigubbakcemile3

Canlar konunun tamamını okuyamadım malum 97 sayfayı okumak kolay değil :bbo: ilk sayfaları okudum maalesef ki bende saçlarımı bir türlü uzatamayanlardanım o kadar heves ederim ki uzun saça ama nerdeee belli bir yerde kalıyo sonra mümkünü yok uzamıyor ki saçım çok ince telli ve seyrek üstüne bide dökülüyo yani benimde acil hem dökülme için hemde uzasın diye bakım yapmam gerekli bir dönem turplu su denedim ama kaldı çok uzun zamandır yapamıyorum :çok üzgünüm:
Şampuanın içine sarımsak koyduğunuzda koku olmuyor mu bebişler yada o kokuyu nasıl geçiriyorsunuz bende yapmak istiyorum üstüne bide şu sinamikiyi yaptım mı inşallah benimde saçlarım uzar Kkontess saçların cidden süper uzamış tatlım 41 kere maşallah parıl parılda parlıyor inşallah benimde saçlarım seninki gibi bu kadar sağlıklı uzar :Saruboceq:

Yarın 3.yü yapıcam bende.Bu haftada saçıma sadece pazar fön çektirip pazartesi düzleştirici yaptım daha da yapmadım kendimi aşıyorum sanırımhihoyyyt

bu hafta misafirlerimiz olucak o yüzden yapamıycam. kokudan evden kaçmasınlar sonrakaydirigubbakcemile3sonra tam gaz devam. tabi ben hala almadım evilgen ampulden. uffff hep unutuyorum. sinamekede çok ucuzmuş, 1 tl ye dünyanın otunu aldımzemuszemushem ucuz, hem etki, hem doğal. daha ne olsun:lepi:

Kızlar sirke döküyorum diyosunuzda sirke kokmuyo mu saçta. sirkeyi banyodan sonra döküyosunuz sanırımbilmiyorumkismile

Canlar konunun tamamını okuyamadım malum 97 sayfayı okumak kolay değil :bbo: ilk sayfaları okudum maalesef ki bende saçlarımı bir türlü uzatamayanlardanım o kadar heves ederim ki uzun saça ama nerdeee belli bir yerde kalıyo sonra mümkünü yok uzamıyor ki saçım çok ince telli ve seyrek üstüne bide dökülüyo yani benimde acil hem dökülme için hemde uzasın diye bakım yapmam gerekli bir dönem turplu su denedim ama kaldı çok uzun zamandır yapamıyorum :çok üzgünüm:
Şampuanın içine sarımsak koyduğunuzda koku olmuyor mu bebişler yada o kokuyu nasıl geçiriyorsunuz bende yapmak istiyorum üstüne bide şu sinamikiyi yaptım mı inşallah benimde saçlarım uzar Kkontess saçların cidden süper uzamış tatlım 41 kere maşallah parıl parılda parlıyor inşallah benimde saçlarım seninki gibi bu kadar sağlıklı uzar :Saruboceq:
saol bebem inşallaahhh:Saruboceq: sarımsaklı ile yıkadıktan snra bir de normal şampuan ile yıkarsan,durulama suyuna 1-2 damla elma sirkesi katarsan,bi de gliss saç spreyi fısladın mııı asla kokmas:lepi:

yawrum öncelkle tşkkr edrm:kedi: sarmsaklı şampuanın uzamaya çok etkisi oldğunu sanmıyorum ben.sadece onu kullandığım dönemde gözle görülür bi uzamam olmadı çnkü.kırık olduğu için fazla uzamamş olabilr.ben temizletip de başlamştım

kontescim herkesin saç yapısı farklı olduğundan heralde ki ben sinameki tarifinden önce sarımsaklı şampuana başlamıştım ve uzama konusunda bayağı etkisini gördüm farkediliyodu :eek:

kızlar bi başlık daha var..bepanthen ile evigen i karıştırıyolarmış..biz bu küre de katsak..yada sadece evigen katsak nasıl olur?

kkontes sen başka vitaminlerle denedin mi?aslında ben bi de evigen katmak istiyorum artı olarak..zaten gül yağı katıyorum..

selam kızlar doğal ürünlere takmış vaziyetteyim..diğer topiclere bakarken gözaltı için yosun yağını gördüm bu ne ki acep die araştırırken yosun yağının saça da iyi geldiğini okudum ..alıntıyı yaptım :
Yosun Yağı - Sağlık için VİP Masaj

Yosun Yağı Faydaları :
1. Yüksek mineral içerik metabolik aktiviteyi ve kan dolaşımını uyarır, besinlerin hücreler tarafından emilimini hızlandırır, toksik ve artık maddelerin atılmasında yardımcı rol oynar.
2. Değişik mineral içerikleri cildi yumuşatır, temizler, cildin ipeğimsi olmasını sağlar.
3. A, E vitaminleri ve silenyum gibi mineraller ciltte güçlü anti oksidant etki sağlayarak cilt fonksiyonunu güçlendirir.
4. Çok az miktarı bile ciltte yumuşatıcı etki sağlar, 3 gibi.
5. Vücudun kendini daha iyi dengede tutmasını sağlar.
6. Saç ürünlerinde saç diplerinin güçlenmesini sağlar.
7. Selüloitli dokularda yosun, yağ hücrelerinin kimyasal birleşimini bozarak parçalanmasını ve lenf sistemi yolu ile çabuk atılmasını uyarır. ıçerdiği mineraller normal enzimler üzerinde katalist (harekete geçirici) etki sağlayarak metabolizmanın dengede kalmasını sağlar.
8. Çinko yosunda bulunan önemli bir mineraldir, endokrin sistemi için önemli bir biyolojik katalize etki sağlar ve bu sayede cildin dengede kalmasını (akne, vs .gibi sorunların giderilmesini sağlamış olur).
9. Magnesium ve Kalsiyum diğer vücut sistemleri için ateşleyici etki sağlar özellikle enzim sistemleri için.
10. ıyi bir ısı sistemi altında elementler cilde kolay nüfuz edebildiği için vücuttan toksik ve yağ artıklarının atılmasını, kan dolaşımının düzenlenmesini sağlar. Bu sayede doğal detoksifikasyon (zehir boşaltım yöntemi) sağlamış olur.Yosunların cilt ve vücut bakımlarında kullanım teknikleri değişiktir. Direkt yosunun kendisini kullanma toksinlerin atılmasını uyardığı gibi, yosunun aktif maddelerini içeren kozmetik bakımları değişik amaçta etkiler sağlarlar. Kozmetik amaçlı hazırlanan yosunların içerdiği diğer bitkisel aktif maddeler ve aromatik yağlarla beraber güçlü bir bakımın elde edilmesini garanti etmiş olur. Ciltte oluşabilecek çeşitli sorunların aynı anda tedavi edilmesini sağlar. Bu yüzden bu tür bakımları birkaç aşamalı hazırlanır ve genelde estetik salonlarında değişik terapatik cihazlarla beraber kombine edilir.Cilt ve vücut yapısına bağlı olarak kullanılacak bu tür ürünler selüloit, aşırı yağlanma, cilt dokusunun zayıflaması, sarkmaların oluşmasın, soğuk sıcak tip selüloitlerin bulunması gibi veya vücut yapısının değişik hormon al değişmelerden etkilenmesi ile birlikte çeşitli yağlanma ve selüloit sorunlarının oluşması göz önüne alınarak kişiye uygun terapinin hazırlanmasını sağlamış olur.

Yosun Yağı (moss oil)Kullanımı :
Sorunlu cilt üzerine bir miktar yosun yağı masaj friksiyon tarzında sürülür.Daha sonra yosun yağının üzerine pamuklu bir ürün veya film strech ile kapatılır.4-5 saat kadar bu şekilde durulur,günaşırı uygulanır.Gözaltı morluklarında ise pamuk üzerine 3-4 damla koyularak gözaltına sürülür.2-3 saat kadar bu şekilde bekletilir.Sabah ve akşam uygulanabilir.Selüloit,sarkmış deri,gözaltı morlukları ,beden üzerinde sıkılaştırıcı ve inceltici olarak kilo verdikten sonra ve doğum sonrası oluşan çatlakların tedavi edilmesinde güvenle kullanılabilir.

kkontess canım ya ben bu sarımsaklı sampuanı hazırladım ama sampuan hiç sarımsak falan kokmuyor daha kullanmadım ama sekerim ya burdaki arkadaslar kokuyor deyince bende sasırdım yanlısmı yaptım acaba 6 7 tane rendeledim oysa caktırmadan sölim fonexin içine koydum röfleli boyalı sac için olanına koydum beklemesi gerekiyormu sampuanın bu sekilde mesela birkac gün falan

Son düzenleme:
kkontess canım ya ben bu sarımsaklı sampuanı hazırladım ama sampuan hiç sarımsak falan kokmuyor daha kullanmadım ama sekerim ya burdaki arkadaslar kokuyor deyince bende sasırdım yanlısmı yaptım acaba 6 7 tane rendeledim oysa caktırmadan sölim fonexin içine koydum röfleli boyalı sac için olanına
canım sen boşver milleti.çok pis kokuo dayanamıyorum diyerek günde 2-3 kere saç yıkayanını da gördüm ben burda.herkesin koku alması değişik diyip geçmek lazım bu mevzuyu.yanlış yapmamışsın senŞeniz

X