Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

dökülmem çok azaldı ( 5-6 tel oluor) , yeni saçlarım çıktı , saçlarım kafama yapışmıyor artık , daha hacimli ve gür duruyor.ayrıca kolay şekil alıyor:kedi:

anladım canım . zaten albümdede görmüştüm saçların çok güzel maşallah :nazar: :KK70: bende 1 ay kullanıyım otganicumu daha sonra yine ondan alır yarısına sarımsak eklerim. ama bende bu sinamekiyi yaptığımdan beri değişimi gerçekten farkettim. bu arada cuma günü 4.yü yapacağım ve 2.5 cm uzamış. ilk yaptığımda kestirmiştim onu saymıyorum o yüzden. yani 3 haftada 3 cm uzamış olacak :KK70:
japongülüne ve sorulamızı cevaplayan kontes ile deydeye çooooooookk teşekkür ediyorum :KK70: çok sağolun kızlar :KK70: :hooray: alkisalkisalkis a.s. olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

kızlar size bişey sorcam bilmiyorumkismile ben bu sinemakili karışımı kullanıyrm ama sanki saç diplerimdeki saç telleri kalınlaştı gibi. ancak saç uçlarımda aksine inceldi gibi. anlamadım. sizde de böyle bişey oldumu. yani saç telleriniz kalınlaştı mı??? yoksa bana mı öyle geliyr. anlamadım valla:asigim:

kızlar size bişey sorcam bilmiyorumkismile ben bu sinemakili karışımı kullanıyrm ama sanki saç diplerimdeki saç telleri kalınlaştı gibi. ancak saç uçlarımda aksine inceldi gibi. anlamadım. sizde de böyle bişey oldumu. yani saç telleriniz kalınlaştı mı??? yoksa bana mı öyle geliyr. anlamadım valla:asigim:

canım ben bundan önce sığır iliği tarifinide yapmıştım. uzun süre kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler tabi ama benim saç tellerim kalınlaştı. saç uçlarına sürdüğüm için bilemiycem ama öyle bir sorun yaşamadım. bence o saçın yıprandığı içindir. kırıklarımı aldırmadan önce benim öyleydi uçları incecikti çekiyordum kopuyordu. kestirdikten sonra çok sağlıklı oldular. bu yağların faydasınıda es geçmemek lazım tabi. kaydirigubbakcemile2

ben böyle bi şey gözlemlemedim canımbilmiyorumkismile

anladım canım . zaten albümdede görmüştüm saçların çok güzel maşallah :nazar: :KK70: bende 1 ay kullanıyım otganicumu daha sonra yine ondan alır yarısına sarımsak eklerim. ama bende bu sinamekiyi yaptığımdan beri değişimi gerçekten farkettim. bu arada cuma günü 4.yü yapacağım ve 2.5 cm uzamış. ilk yaptığımda kestirmiştim onu saymıyorum o yüzden. yani 3 haftada 3 cm uzamış olacak :KK70:
japongülüne ve sorulamızı cevaplayan kontes ile deydeye çooooooookk teşekkür ediyorum :KK70: çok sağolun kızlar :KK70: :hooray: alkisalkisalkis a.s. olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
rica ederim tatlımopuyorumnanaktanfaydasını görmene çookk sevindimmhihoyyyt

kontes bu uygulamayı kipriklere başlıyorum
badem yağı şişesinin dibinde accık badem yağı vardı
üstüne döktüm sinamekiyi
ama içine e vitamini kırdım b vitamini yakar malum
başlıyorum bu gece gelişmeleri yazarım
saçıma çok faydası oldu
koyu renk olduğu için cm yazmıyorum ama uzadı accık
hem çok az yapabilmeme rağmen farketti
zaten kendi karışımımı da yapıyodum
saça faydası olunca
kipriklere geçiyorum bekaydirigubbakcemile3
kirpikte de işe yarıyor canım evet,kullanan bir kaç arkadaşımız olmuştu.benimkiler zaten uzun ve gözlük de kullandığımdan rimellediğimde cama değiyor,sinir oluyorum.o yüzden kullanmadım.badem yağının kirpiklere sürülmesini kozmtkçimden de duymuştum.tüm gün rimelde olan kirpiğe iyi gelir demiştizemuszemus

canım ben bundan önce sığır iliği tarifinide yapmıştım. uzun süre kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler tabi ama benim saç tellerim kalınlaştı. saç uçlarına sürdüğüm için bilemiycem ama öyle bir sorun yaşamadım. bence o saçın yıprandığı içindir. kırıklarımı aldırmadan önce benim öyleydi uçları incecikti çekiyordum kopuyordu. kestirdikten sonra çok sağlıklı oldular. bu yağların faydasınıda es geçmemek lazım tabi. kaydirigubbakcemile2
sığır iliği mi :sinifsinif:

bilmiyrum kızlar belki bana öyle geliyr olabilir. ama bu tarif sayesinde saçlarım hacim kazandıopuyorumnanaktan. bence bi kadının en değerli yeri saçları. inş. saçlarım kontesinki gibi uzarhihoyyyt

fisne'm ne demek bebemmopuyorumnanaktan

kızlar ben geçen hafta ilk uygulamamı bemix ampülsüz yapmıştım. ve 1 cm uzadı :))

bugünde ısırgan otuyla sinemakiyi demledim. süzüp birazını ayırdım. badem yağı, zeytinyağı, bemix ampul koydum içine. şu an kafamda onla bekliyorum. saçımın bazı yerlerine de sarımsak sürdüm yeni saç çıksın diye :)) saçımı sarımsaklı şampuanla yıkıcam. ayırdığım karışımı da durulama suyu olarak kullanıcam :)

teşekkürler kontess :))

cnm uzamanın yanı sıra saçların çok bakımlı ve ışıl ışıl gözüküyor. opuyorumnanaktanben de arada bitkisel yağ sürüyorum. banyodan çıkmadan önce de sirke döküyorum saçlarıma. inanılmaz yumuşak oluyor. resmen ışıldıyor. kuruduktan sonra okukusu uçuyor zaten. banyoya küçük pet şişe koydum, hani şu su şişelerinden. içeisine bir kapak sirke birazda su ileve edip en son çıkarken kafamı öne eğip onu döküyorum, diplerime masaj yapıyorumbayanssulusmile

kızlar size bişey danışmaya geldim :))))

benim saçlarım dümdüz. aslında boyundan memnunum ama en kısası kulak hizamda olmak üzere bi sürü kat var saçımda. saçım düz olmasına rağmen sağa sola kıvrılıyolar. düzleştirici bile adam etmiyor onları. benim hedefim onları omuz hizama getirmek yani :)

sence katlı saçlar nasıl modeller yapabilir. örüp açsam mı ne yapsam bilemedim.

kızlar bu bimeks dediğiniz eczanelerde satılan e vitamini kapsilü di mi?
of acayip gaza geldim hemen başlayacağım.zemuszemus

cnm uzamanın yanı sıra saçların çok bakımlı ve ışıl ışıl gözüküyor. opuyorumnanaktanben de arada bitkisel yağ sürüyorum. banyodan çıkmadan önce de sirke döküyorum saçlarıma. inanılmaz yumuşak oluyor. resmen ışıldıyor. kuruduktan sonra okukusu uçuyor zaten. banyoya küçük pet şişe koydum, hani şu su şişelerinden. içeisine bir kapak sirke birazda su ileve edip en son çıkarken kafamı öne eğip onu döküyorum, diplerime masaj yapıyorumbayanssulusmile
teşekkürler canım.darısı başına inş:Saruboceq:

sığır iliği mi :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3 evet hayatım :KK70: bu saçlar yüzünden çok bunalımlı bir dönemde sığır iliğini bile denemiştim. suna dumankaya söylemişti bunuda 2 ay yapılıp 1 ay ara verilip 2 ay daha yapılıcakmış ama ben sadece 5 hafta dayanabildim. faydasınıda gördüm aslında ön taraftaki saç diplerimde saçlar çıktı gerçekten belki devam etseydim gerçekten saç çıkabilirdi ama çok zahmetliydi. bundan daha memnunum açıkçası :KK70: kaydirigubbakcemile2

kızlar size bişey danışmaya geldim :))))

benim saçlarım dümdüz. aslında boyundan memnunum ama en kısası kulak hizamda olmak üzere bi sürü kat var saçımda. saçım düz olmasına rağmen sağa sola kıvrılıyolar. düzleştirici bile adam etmiyor onları. benim hedefim onları omuz hizama getirmek yani :)

sence katlı saçlar nasıl modeller yapabilir. örüp açsam mı ne yapsam bilemedim.
walla canım ben onun hakkından gelemedim ve hepsini aynı boyda toplattım:kedi: katlı kesimi hiç sevmiyorum,çünkü dediğin gibi şekillenmiyordu,uçlar kırılınca bi acayip oluyordu,koca kafalı gösteriyordu beni.kurtuldum ben de opuyorumnanaktan her gün olmasa da lüle yapardım ben arada.bigudi ya da maşa ile.hoş dururdu

X