Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim en kısa katım omzumda,en uzun katım da kürek hizamdaydı.önce biraz eşitlettim,çünkü en kısasına kadar birden kestiremezdim.7-8 ay sonra da omuzdaki katlar küreğe gelince tamamen eşitletmiştim.sen de zamana yayabilirsin bu şekilde.kür herkeste farklı sonuçlar doğuruyor ve herkesin de boyun uzunluğu farklı.o yüzden kesin bir şey söyleyemiycembilmiyorumkismile ama kendimde düşünürsem,kulak -omuz aram 18 cm.ve bu da yine 3-4 ayı bulurbilmiyorumkismilebende omuz hizama getiriyim katlarımı dümdüz kestiricem inş. sence bu kürle, kulak hizasındaki kat kaç ayda omuza gelir? :))
hayatım ben izmit merkezde değilim,gebzedeyimkontes sen izmitte ii bi kuaför biliyo musun
saçlarımı kestirmek istiom ama çok kararsızım
zahmetli bi de itici gibi yaabilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3 evet hayatım bu saçlar yüzünden çok bunalımlı bir dönemde sığır iliğini bile denemiştim. suna dumankaya söylemişti bunuda 2 ay yapılıp 1 ay ara verilip 2 ay daha yapılıcakmış ama ben sadece 5 hafta dayanabildim. faydasınıda gördüm aslında ön taraftaki saç diplerimde saçlar çıktı gerçekten belki devam etseydim gerçekten saç çıkabilirdi ama çok zahmetliydi. bundan daha memnunum açıkçası kaydirigubbakcemile2
fisanecim, sığır iliği nerden temin ediliyor? saç mı uzatıyor, yeni saç mı çıkarıyor? bilgi verirsen sevinirim :)
zahmetli bi de itici gibi yaabilmiyorumkismile
hayatım sığır iliğini kasaptan alıyorsun maliyetli bir şey değil 2-3 liraya falan almıştım koskoca bir kemiğin içindeydi suda haşladım çıkartttım onları. yalnız içine 100 gr hindistan cevizi yağı 50 gr çörekotu yağı 50 gr ısırgan otu yağı koyup karıştırıyorsun. ben bir kavanoza hepsini koymuştum uğraşmamak için balkonda bekletiyordum daha sonra sıcak suyun içine koyup eritip saçıma sürüyordum. yani onu tek seferde yap sana 2 ay gider zaten canım. sadece saç diplerine sürüp 2 saat bekletiyorsun. haftada bir yapılıyor. sinamekili kür kadar hızlı uzatmıyor. 1 ayda 1 cm uzuyorsa 1.5 cm uzatıyor. suna dumankaya saç fışkırtıyor demişti ama dediğim gibi ben kürü tamamlamadım kokusu çok fenaydı ben rahatsız olmuyordum ama evdekiler çok şikayetçiydi durumdan. 8 hafta yıpıp 4 hafta ara verip bir 8 hafta daha yapıyorsun.
oldu bebem,kaşınma normal.endişelenmeopuyorumnanaktankkontesscim ben dün 2. uygulamamı yaptım ve benim saç derim artık çok kaşınmaya başladı ya
acaba diyorum faydası oluyo da ondan mı kaşınıyo sende olmuşmuydu böyle bişey?
he iyi hadi aman uzasın da razıyım ben uyuz gibi kaşınmaya sempatiksalakcinni
genelde kaşınma oluyor cnm ama olmadı diye de endişelenme yahu kaydirigubbakcemile3Benim kaşınmıyo yaa kaşınması gerek değil dimi saçın uzadığını belirtmesi içinsempatiksalakcinni
bilemedim ki kuzum,saç yapısı işte,fark ediyor çok bilmiyorumkismilekaçıncı uygulamadasın sen? ben kankama başlattrdım,ilkini yaptı bgn,bitlendi zannetmş,feci kaşınmış o dabilmiyorumkismileHüüü benim niye kaşınmadı yaaaaaaaaaaohaoldumsmile
bilemedim ki kuşum wallahi bilmiyorumkismile kaşıntı hakkındaki deneyimlerinizi yazar mısınız kızlaaarrrrrrrrrrrr?????Ben 2.yi yaptım ayy azcık bile kaşınmadı yaaabilmiyorumkismile