- 28 Mayıs 2008
- 1.606
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayh eed yaa süperdi,ağla ağla bi hal oldum ayol :gitme: tom hanks flim yapmasın,hep ağlatıo beniklava: terminal ve yeni hayat da harikaydı meselaaakontesscim ben de izledim bugün sonunu kaçırdım ama uyuyakalmışım ama çoook güzel film ya küçükken kitabını okumuştum da
ayh eed yaa süperdi,ağla ağla bi hal oldum ayol :gitme: tom hanks flim yapmasın,hep ağlatıo beniklava: terminal ve yeni hayat da harikaydı meselaaa
aa mutlaka izle derim opuyorumnanaktan ayh ben de tam tersi,her naneye ağlarımbilmiyorumkismilekız ben onları izlemedim :çok üzgünüm:
ama filmleri çok duygusal oluyo ben aglayamıyom gerçi de amaopuyorumnanaktan
bişey sorcaktım acaba sinamekiyi süzdükten sonra suyunda mı uyguluyoruz bu işlemi yani suyunamı kırıyoruz ampulu ve badem yağını ekleme işleminieyvahedigeldismile
eed canım süzüyorsun.biraz da bekliyorsun ki ılısın,sonra ekliyorsun bemiks ile badem yağınızemuszemus
amin kuzucumm.ben de beklemedeyim bakalımzemuszemus:Saruboceq:Bende 2.uygulamayı yaptım az önce 3-3 buçuk saat kadar bekleticem sonra sarımsaklı şampuanla yıkıycam.200 ml ye iri 2 diş sarımsak koydum.Şu çıtçıt saçlardan kurtulmak istiyorum artıkboshayallersmile Hadi Hayırlısı kızlarrrrrrr:Saruboceq:
rica ederim canım.amin :Saruboceq:çok teşekkür ederim bu arada resimlere bayıldım darısı bizim başımıza :smiley-cool:
deydeeeyyy gel bakem buraaa
enem kıyamam sanaa:kedi: uzun bi filmdir o eed.ben de zor dayandım ama değdizemuszemushatta söyledin diye merak ettim forrest gump ı izlemeye başladım
ama uykuya yenik düştüm bugün devam edicem artık:ecrin_bebek:
uyguluyorum kuşum eed.ara vermiştim ama bgn yine başladımkaydirigubbakcemile3 du ne kadar istediğim ekleyeyim foto olarakKkontess senin gibi saçlarım olsun daha ne isterim sen hala kürü uyguluyo musun daha ne kadar uzatıcaksın saçlarını özeniyorum valla saçlarına opuyorumnanaktan
saol bebemm hepbirlikte görelim inş hayırlarınııı :Saruboceq:hihoyyytaşkummm ben dün gece görmedim yazdığını:kedi:
kusura bakma
13.uygulaman hayırlı uğurlu olsun bebem:lepi: