ayyyyy ama neden öyle dedin iyice içim karardı yahu zemuszemuskaydirigubbakcemile2 ama yinede böyle oynarım yaneeD
hayatım ben orman mühendisliği okudum.diyeceksin ki o ne kaydirigubbakcemile3 orman genel müdürlüklerinde şef olan insanlar kendileri.Türkiye ormanlarından biz sorumluyuz yani kaydirigubbakcemile3 böceğinden,toprağından,ağacından her bişeyciğinden.ayrıca fidanlıklarda,harita-kadastroda,toprak analizleri ile ilgili çalşmalarda,adliyelerde de çalışabliyoruz
yok canım biliorum ne demek olduğunu =) bende mimarlık okumak istiyorum puanlarıda baya bi yüksek napcam kuşum benn çalışmayıda pek sevmiorumki sabah akşam ders çalışıp kazanıym
ben onu verdim zaten tarih vbç derslerden hiçbirzaman sıkıntım olmadı bayılırım tarih çalışmaya benim bu sene 4 dersim var şimdi iktisata çalışıyorm birde kahrolası istatistk var o dersi geçmem hakkında şüphelerim varkaydirigubbakcemile3
öyle bi açıklamışım ki ,alanımla ilgili iş bilen bana haber wersin dermiş gbi :dance:
mesleği bilen çok az kişi olduğundan,böyle aşırı açıklama yapma gereğinde kalıyom ezik gbi kaydirigubbakcemile3 açın bir meslei olmş ... kaydirigubbakcemile3hee haketten ya bian bende şimdi google ı açıp benim bölümümün iş alanlarını derinlemesine araştırma gereğinde hissettim kaydirigubbakcemile3
aa bilen biri çıktı ohaoldumsmile şok şokkkk oldummmm.genelde kimse bilmez,sinir olurum,o kdr anlatırım,snra da : 'ee orman kalmadı memlekette sen ne iş yapcaksın ki' derler.ağaçlandırma yapıcaz,tema misali,nesini anlamadınkafamçokkarıştı demek zorunda kalırım ben dekaydirigubbakcemile3 bilen biri çıktı karşıma oleeyyy hihoyyyt mimarlık da iyidir ama sanki disiplinli ,düzenli çalışmak lazım onun için.baya yüksek olmalı puanı
hımmm benim 8 dersim var ve biticek bu sene hepsini verirsem...canım ne dicem tarihten soruların aynısı olarak kaç tane vardı..?
mesleği bilen çok az kişi olduğundan,böyle aşırı açıklama yapma gereğinde kalıyom ezik gbi kaydirigubbakcemile3 açın bir meslei olmş ... kaydirigubbakcemile3
abowww resmen saykoya bağlamışsın kkk'cım kaydirigubbakcemile3evet elacım ben sular seller gibi yutmuştum hatta o kadar kaptırmıştımki çalışırken bütün tarihi olayları kafamda canlandırmıştır acaba şimdi ne olacak filan diyodum okadar yanekaydirigubbakcemile3 ama şunu söyliyim hep çözdüğüm soruların aynısı cıkmıştı hepsi olmasada bir çoğu aynısıydı ama sen yinede işini şansa bırakma bazen öyle olmayabiliyor
gerekirse bekle evet.mimarlık hakkında pek bilgim yok ama o olmadı diye peyzaj mimarlığına asla yönelme diyebilirim.adamlar sürekli uhu ile maket yapıyorlar.güyaaa park+bahçe düzenliyorlar ama ne ekonomi dersleri var,ne de toprak bilgileri.haliyle bi karış alana 10 tane ağaç sığar diye sallayabiliyorlar ya da kurak toprağa nem seven ağaç dikiyolar kaydirigubbakcemile3
elimde puan kitapçığı geziniyorum bu tutmassa bunu tercih ederim die bilmediklerimi de araştırıyorum :ecrin_bebek: mimarlığın puanı yüksek ama kararlıyım ya olucak ya da olucak olmadı bi sene daha beklerim cnm :bbo:
evet elacım ben sular seller gibi yutmuştum hatta o kadar kaptırmıştımki çalışırken bütün tarihi olayları kafamda canlandırmıştır acaba şimdi ne olacak filan diyodum okadar yanekaydirigubbakcemile3 ama şunu söyliyim hep çözdüğüm soruların aynısı cıkmıştı hepsi olmasada bir çoğu aynısıydı ama sen yinede işini şansa bırakma bazen öyle olmayabiliyor
var öyle gıcık sorular soran bi gün bende mimar olursam iç mi dış mı die sorarlar heralde
gerekirse bekle evet.mimarlık hakkında pek bilgim yok ama o olmadı diye peyzaj mimarlığına asla yönelme diyebilirim.adamlar sürekli uhu ile maket yapıyorlar.güyaaa park+bahçe düzenliyorlar ama ne ekonomi dersleri var,ne de toprak bilgileri.haliyle bi karış alana 10 tane ağaç sığar diye sallayabiliyorlar ya da kurak toprağa nem seven ağaç dikiyolar kaydirigubbakcemile3
o da süper bölümmüş hakaydirigubbakcemile3aman be yavrum süt ve süt ürünleri bile bu kadar açıklama yapmıyor mühendissin işte vardır illaki bir yerlerde işkaydirigubbakcemile3
yok canım ya 13 ünite bitti bile 2 ünite kaldı yarın tarihi çalışıp tekrar edip bitircem inşallah..ben işimi kış tutayım da yaz çıkarsa da bahtıma ..dimiii ama:lepi:
ehehehehe :kedihehehe normancıya bak sen ya kaydirigubbakcemile3
o da süper bölümmüş hakaydirigubbakcemile3