Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

evet canım 5- 6 cm uzadı saçlarım. ben memnunum :) çünkü saçlarım 2 ayda 1 cm falan uzar..

kürü yapmaya başladım bende 2 hafta oldu ama ben biraz aceleci davranıyorum sanırım bir uzama bi kıpırtı yok gibi ama bakalım 3 ayın sonunda nasıl olacak :)
ama o kür uzatmasa dahi saçları çok güzel yapıyor. yumuşacık oluyor..
o sarmısaklı şampuanıda deneyeceğim bakalaım..

kontesciğim seni buralarda bulduğuma çok sevindim buraya uğramıyordum ne zamandır böyle bir topic açtığından haberim yoktu neyse seni bulduğum için çok mutluyum
bende cuma günü 3. yü yapıcam canlar
ilk yaptığımda ertesi gün kestirdiğim için pek fark edememiştim ama 2. yaptığımda ölçtüm veeeeeeee 1 cm uzamışşş çok mutlu oldum
ayrıca organicum şampuan aldım dün yıkadım ve sonuç inanılmazdııııı saçlarım parladı ve daha canlı oldu birkaç kişide gerçekten parladığını söylediler.
bu kür sayesinde ve şampuanla inşallah bende upuzun saçlara sahip olurum
hadi kendinize iyi bakın kızlaaaaaaaarrrr

sinamekili karışm 5-6 saat kalsın kuşum.sarımsaklı şampuan ile 1 kez yıkasan yeterli.onu da 3-5 dk bekletirsin

benim kontess kadar uzamam olmadı malesef. zaten saçım çok çok yavaş uzardı normalde. 5 CM civarı bir uzamam ve daha sağlıklı saçlarım oldu..
en azından bana öyle geliyolar :))
kesinlikle daha bakımlı ,capcanlı olmuşlar.uzaman da var.çok süperrzemuszemus

3-5 dk bekletebilrsin canım.mesela şampuanlarsın o arada liflenirsin ,snra da durularsın saçını.ben normal şampuanımı da o şekilde yapıyorum.sürdükten sonra hemen yıkayınca etkisini göstermiyor hiç biria.s.

saçlarını sıcak makasla kestiren var mı ince telli saçlar için öneriyorlarda
kestrimişken öyle kestrym diorm elacm resmlerini bekliorm cnm =)
ben hiç kestrmedim hatta adını da ilk defa duyuyorum.ne faydası varmış ki acep bilmiyorumkismile

eheh kıyamam sana,saol kuzucan,burdaım ben :kedi: saçlara da maşallahhh ohhhh hihoyyyt

ilk resimle ikinci arasında 20 santimden fazla var..çok önce çekilmiş gibi duruyor ilk resim..

ilk resimle ikinci arasında 20 santimden fazla var..çok önce çekilmiş gibi duruyor ilk resim..

kasım ortalarında sinamekili küre başladım.yani 3 ay önce.ondan max 1 ay önce de sarımsaklı şampuana başlamıştım.yani ekim ortasında.foto da taş çatlasa ekim başında çekildi a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…