- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.525
- 133
- 30
- Konu Sahibi humanbeings
-
Kuzum sen bitirdin mi? bitirdiysen 3.hatmimizin niyetine alalım senin okuduğunuCevap gelmeyince sizden okumadınız diye düşünüldü . Hatta bende tamamlayayım diye 30. Cüze başlamıştım az kalmıştı bitmesine.
Son sayfaları kalmıştı kuzum ama karışıklık olmasın istersen .Kuzum sen bitirdin mi? bitirdiysen 3.hatmimizin niyetine alalım senin okuduğunu
Tmm canim nana regliymis ya etiket etmis 15.cuzun ilk10 sayfası okuaybilir diye alsam sorun olurmuEvet canım benim. Artık bu sıradan 1-2 diye ilerlersin
Okurum kesin mı liste başkası almadı ise:)Merhaba canım. Bildirim yapmayınca emin olamadım, en azından perşembe günleri girersen aksaklık olmasın listede. Bu hafta 24.cüzü okuyabilirsinOlur mu?
Kuzum nanaya haber verip okuyabilirsin, okuduktan sonra da buraya yazarsınTmm canim nana regliymis ya etiket etmis 15.cuzun ilk10 sayfası okuaybilir diye alsam sorun olurmu
Yok kuzum bitir ona eklerim benSon sayfaları kalmıştı kuzum ama karışıklık olmasın istersen .
Tamam canımYok kuzum bitir ona eklerim ben
Allah razı olsun canım. Sen de hakkını helal et. Bildirim yapmayınca yeni listeye eklerken emin olamadım. Bu hafta bize eksik ya da yarım kalan cüzlerimizde yardım eder misin ☺ tek bir ricam var. Perşembe akşamı bir tanecik bildirim yaparsan şüpheye düşmemiş oluruz okundu ya da okunmadı diyeSelamın aleyküm kızlar ben cüzümü okumuştum ama giremedim hakkınızı helal edin nolur
Canım sen okurken ilk cüzdeki listede 30.cüzü okuyacak arkadaş ben okudum demişti biz de sen tamamla 3.cüze ekleriz demiştik yaEee bende 30. Cüzü okudum
Kaçıncı Cüz nerede kaldığınızı resim çekin atın alayım kalanı bengünaydın hayırlı haftalarınız olsun
humanbeings canm ben regl oldum
ama ilk on sayfayı okudum
cumaya anca biterrrrr
3 cü tura yetişirim
bana yardım ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?