- Konu Sahibi humanbeings
Kaçıncı Cüz nerede kaldığınızı resim çekin atın alayım kalanı ben
aLLAH RAZI OLSUN
17 cüz 321 ile 330 sayfayı okudum
331 den başlayım 17 cüz sonuna kadar okunacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı Cüz nerede kaldığınızı resim çekin atın alayım kalanı ben
Okudum ben haberiniz olsunRbcl canım 17.cüzün yarısını sana yazdım ☺ Allah razı olsun
Merhaba canım şu anda listemiz dolu. İsmini not aldım, bir dahaki listeye ekleyebilirimArkadaşlar bende katılmak isterim kurani Kerim hatmine
humanbeings Okuyan yoksa alabilirimKızlar Tavuk_suyu_ arkadaşımız özel bir durumdan dolayı bu haftanın cüzünü okuyamayacak. 3.cüzü okuyabilecek var mı?
Nana929 canım perşembe akşama kadar okuyabilirsen sana verelim ☺
Biraz bekleyelim canım,olmazsa sana verelim. Çok yüklenmeyelim sana dahumanbeings Okuyan yoksa alabilirim
Cnm ben 8. Cüze baslasam iyi olur 6 güne reglim gelir ama bir iki gün oynayabilir yarım kalmasınBiraz bekleyelim canım,olmazsa sana verelim. Çok yüklenmeyelim sana da ☺
Başlayabilirsin canımCnm ben 8. Cüze baslasam iyi olur 6 güne reglim gelir ama bir iki gün oynayabilir yarım kalmasın
Yavas okuyorum ben birde şimdiden başlasam mı
Canım yarına kadar alan çıkmaz ise kardeşine söyle olur muKızlar ben regl oldum dün . Okuyamadım o yüzden cüzünü eğer isterseniz kardeşlerime söylerim onlar okur siz okuyamayacaksanız