- 20 Eylül 2013
- 7.507
- 16.359
- 448
- 41
- Konu Sahibi humanbeings
-
- #2.181
O hatim grubu baska canim, bildim dedigini, bireysel dualar söylenip okuyordu o arkadaşlar. 30 Ocak günü icin takipte olun,Sanki herkes duasını yazıyordu sırayla. Baska bir grup olabilir. Olur çok sevinirim diğer arkadaşlar için de sorun olmazsa 30 ocakta ki hatmi vefat eden büyükbabam Refik için alabilir miyim ?
Tabi ki canım. 6.cüz boşta. Onu okuyabilir misinhumanbeings canim bosluk varsa devam edebilirim artik bende buraya :)
Tabi ki olur canım. Yine önceden hatırlatırsan bize o haftanın hatim duasını sen yaparsınSanki herkes duasını yazıyordu sırayla. Baska bir grup olabilir. Olur çok sevinirim diğer arkadaşlar için de sorun olmazsa 30 ocakta ki hatmi vefat eden büyükbabam Refik için alabilir miyim ?
Yaaa estağfurullah canım ne atılmasıAyy atılmışım noo kabul edemem 9 benimsöz vaktinde bitircem bak söz verdim
Allah razı olsun canım senden30'u Rbcl'ye verdin en sonhumanbeings degil mi?
Slnkhrmn008, bitirmis, yetismis, 9'dan devam etmek istiyor
Merhaba S Sabr-Sukur-Dua
6 ile 16 kaldı gibi degil mihumanbeings aranizda paylaşın
Boşta cuz kalmamış olacakBen de slnkhrmn008'in bitirdiklerinin duasini yaparim, tam bu haftaya yetismis oluruz
Allah razı olsun. Daha var zaten sıra varsa diye erkenden yazdım.Tabi ki olur canım. Yine önceden hatırlatırsan bize o haftanın hatim duasını sen yaparsın
TabiTabi ki canım. 6.cüz boşta. Onu okuyabilir misin
Senin yokluğunda (gerci ben de çok sık girmiyorum ama:)) yeni gelenleri karsilayayim, eksikleri dağıtıp sayfa düzenine yardımcı olayım dediydim. Bilmem iyi mi yaptımAllah razı olsun canım senden16.cüz boşta. Onu da ben alayım
Selamün Aleyküm, 2. Ve 12.cüzü okudum inşaAllah22.Hafta Kuran-ı Kerim Hatim Listesi
(20.11.2020/04.12.2020)
1.mimiraculum 1.cüz
2.Mehfam 2.cüz
3. @morkagit 3.cüz
4. @Polo33 4.cüz
5.H M 5.cüz
6. 6.cüz
7. @terliksuu yengesi 7.cüz
8.SoLeiL12 8.cüz
9. 9.cüz
10. @kavs-i kuzah 10.cüz
11. @polokey2244 11.cüz
12.Mehfam 12.cüz
13. @Calypso95 13.cüz
14. @ucukgenclik 14.cüz
15. @Rbcl 15.cüz
16. 16.cüz
17. @Ebruazra 17.cüz
18. @Saadetim33 18.cüz
19. @terliksuu 19.cüz
20. @sibell13 20.cüz
21. @kavs-i kuzah 21.cüz
22.humanbeings 22.cüz
23. @Pasiflora25 23.cüz
24.Sadelikherseydir 24.cüz
25.clara 25.cüz
26.SoLeiL12 26.cüz
27.Leyl-i-fer 27.cüz
28.Leyl-i-fer 28.cüz
29. @love_story 29.cüz(okundu)
30.humanbeings 30.cüz
Listemiz 2 haftalık. Boş kalan cüzlerimiz; 6,9 ve 16.cüzler.
@ucukgenclik @Rbcl @Ebruazra kızlar listeden çıkartmadım, yeni listeye ekledim sizleri.
@morkagit @Polo33 hoşgeldiniz kızlar.sizi de yeni listeye ekledim. 2 hafta süremiz var. 4 aralık Cuma gününe kadar okuyup bildirim yaparsanız sevinirim. Okuduktan sonra boş cüzlerden de alabilirsiniz buraya yazıp isterseniz
clara yeni hatime geçiyor muyuz
Benfe o sebepten yazdım. Bakayım o zaman okumayanları etiket yapayım. Bildirim yapmayanları yanihumanbeings konuya giriş yapmadı.
Acaba herkes 1 sonraki yani sıradaki cüzü okusa mı kızlar? Ne diyorsunuz?
Benim reglim yaklasiyor, gelmeden okusam mi?
Telefondan net görüp tek tek etiket yapamam ben ama. Herkes sirasini biliyorsa okusak mi? Vakit ilerlemeden fikirlerinizi bi yazar misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?