- 31 Temmuz 2019
- 284
- 393
- Konu Sahibi humanbeings
- #2.161
humanbeings 30.cüzde benimdi ikişer alıyordum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen kuzum ben de yarıladım inşallah yarına bitiriri
Hadi ya Benimki bitti sayilir 30. Cuzhumanbeings 30.cüzde benimdi ikişer alıyordum ben
22. Hafta için söylemişHadi ya Benimki bitti sayilir 30. Cuz
ben 22. hatim için demiştim canım 21. hatim için değilHadi ya Benimki bitti sayilir 30. Cuz
Canım yoğunum demiştin ya o yüzden 1 cüz yazdım. 2 cüz devam edeyim diyorsan 30’u sen al, ben de başka cüz alırımhumanbeings 30.cüzde benimdi ikişer alıyordum ben
30. cüz bitti ALLAH kabul etsin inşallahHadi ya Benimki bitti sayilir 30. Cuz
Canımm 7 okundu 8 okunuyor birazdan biter. Okundu kabul edebilirsinBettyRuble canım yardım edelim mi okuyamayacak durumdaysan?
Ayy atılmışım noo kabul edemem 9 benim söz vaktinde bitircem bak söz verdim22.Hafta Kuran-ı Kerim Hatim Listesi
(20.11.2020/04.12.2020)
1. mimiraculum 1.cüz
2. @reyyanK 2.cüz
3. @morkagit 3.cüz
4. @Polo33 4.cüz
5. @H M 5.cüz
6. 6.cüz
7. @terliksuu yengesi 7.cüz
8. @Feyza2007 8.cüz
9. 9.cüz
10. @kavs-i kuzah 10.cüz
11. @polokey2244 11.cüz
12. @reyyanK 12.cüz
13. @Calypso95 13.cüz
14. ucukgenclik 14.cüz
15. Rbcl 15.cüz
16. 16.cüz
17. @Ebruazra 17.cüz
18. @Saadetim33 18.cüz
19. @terliksuu 19.cüz
20. @sibell13 20.cüz
21. @kavs-i kuzah 21.cüz
22. humanbeings 22.cüz
23. @Pasiflora25 23.cüz
24. @Sadelikherseydir 24.cüz
25. clara 25.cüz
26. @Feyza2007 26.cüz
27. Leyl-i-fer 27.cüz
28. Leyl-i-fer 28.cüz
29. @love_story 29.cüz (okundu)
30. humanbeings 30.cüz
Listemiz 2 haftalık. Boş kalan cüzlerimiz; 6,9 ve 16.cüzler.
ucukgenclik Rbcl @Ebruazra kızlar listeden çıkartmadım, yeni listeye ekledim sizleri.
@morkagit @Polo33 hoşgeldiniz kızlar. sizi de yeni listeye ekledim. 2 hafta süremiz var. 4 aralık Cuma gününe kadar okuyup bildirim yaparsanız sevinirim. Okuduktan sonra boş cüzlerden de alabilirsiniz buraya yazıp isterseniz
30'u Rbcl'ye verdin en son humanbeings degil mi?humanbeings canim bosluk varsa devam edebilirim artik bende buraya :)
Merhaba canim30'u Rbcl'ye verdin en son humanbeings degil mi?
Slnkhrmn008, bitirmis, yetismis, 9'dan devam etmek istiyor
Merhaba S Sabr-Sukur-Dua
6 ile 16 kaldı gibi degil mi humanbeings aranizda paylaşın
Boşta cuz kalmamış olacak Ben de slnkhrmn008'in bitirdiklerinin duasini yaparim, tam bu haftaya yetismis oluruz
21. hatmin duasını yaptim Allah hepinizden razi olsun hanimlar.20. haftanin hatim duasi yapildi
21. hatmin duasini da birazdan yapacagim inş.
2 hafta süremiz var, orayı gördün degil mi canim, rahat yetistirelim diye süreyi arttirdikMerhaba canim
6yi alayim ben o zaman :)
Gordum canim, haftalikti eskiden farkettim o yuzden saolasin2 hafta süremiz var, orayı gördün degil mi canim, rahat yetistirelim diye süreyi arttirdik
Şey, sıralı okumuyoruz, bütün hatimler genel olarak hepimiz ve yakınlarımız icin okunmus oluyor. İsmen degil de genel bi dua yapiyoruz bitince.Ben okudum cüzümü Allah kabul etsin. Arkadaşlar sıra kimde bilmiyorum ama bir ricam vardı. 30 Ocak için ben alsam olur mu. Rahmetli büyükbabamın senesi de.
İsterseniz 2 ser cüz albilirim bundan sonra herkesin sirasında hak gecmesin diye
Sanki herkes duasını yazıyordu sırayla. Baska bir grup olabilir. Olur çok sevinirim diğer arkadaşlar için de sorun olmazsa 30 ocakta ki hatmi vefat eden büyükbabam Refik için alabilir miyim ?Şey, sıralı okumuyoruz, bütün hatimler genel olarak hepimiz ve yakınlarımız icin okunmus oluyor. İsmen degil de genel bi dua yapiyoruz bitince.
İsterseniz bahsettiginiz haftanin duasini siz yapin.
Duayi yapan kisi sabit degil, kim isterse o yapiyor, genelde hatim duasini okumak isteyen çok çıkmıyor demişti konu sahibi arkadaş, o yuzden ben yaptım birkac kere