• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Hafta içi düğün yapanlar;pişman mısınız?en iyisini mi yapmışsınız??

Bizim iki yerde düğün olacak benim memlekette cuma günü , nişanlımın memleketinde de pazar benim için çok sorun değil yakın akraba mutlaka gelir ama hafta sonu tatil günü gelecekler için daha uygum diye düşünüyorum

Bizim iki yerde düğün olacak benim memlekette cuma günü , nişanlımın memleketinde de pazar benim için çok sorun değil yakın akraba mutlaka gelir ama hafta sonu tatil günü gelecekler için daha uygum diye düşünüyorum

benimde iki düğün olacak tatlım, onun için birini mecburen haftaiçine kaydırmak durumundaydık.. nişanlımın memleketindeki de haftasonu cumartesi pazar yapılacak ..
haftaiçi olanda akşam 7de olacak yani inşallah katılım fazla olur ...

benimde iki düğün olacak tatlım, onun için birini mecburen haftaiçine kaydırmak durumundaydık.. nişanlımın memleketindeki de haftasonu cumartesi pazar yapılacak ..
haftaiçi olanda akşam 7de olacak yani inşallah katılım fazla olur ...

canım bir şey sorucam kendi memleketinde olan düğünde gelinlik mi giyeceksin yoksa bindallı yada kabarık kına elbisesi mi, merak ediyorum çünkü bizim memlekette olacak düğün de aynı zaman da kına günüm olacak ben gelinlik giymek istiyorum ama kına çekilirken kına elbisesi ya da bindallı giymeden olmaz hala karar veremedim

canım bir şey sorucam kendi memleketinde olan düğünde gelinlik mi giyeceksin yoksa bindallı yada kabarık kına elbisesi mi, merak ediyorum çünkü bizim memlekette olacak düğün de aynı zaman da kına günüm olacak ben gelinlik giymek istiyorum ama kına çekilirken kına elbisesi ya da bindallı giymeden olmaz hala karar veremedim

kuzum yeni gördüm mesajını geç yazıyorum ama kusuruma bakma..
ben güzel bir salon ayarladım..hem etrafımız eş dost akraba şehirdışındakine gidemeyecekleri için istanbuldakinde düğün gibi yapıcaz..ben gelinlikle gircem düğün formatında olcak herşey son bir saat kalada kınam yakılacak.. ben bu arada gelinliği çıkarıp bindallı giyecem. karışık gibi görünsede yapacak bişeyim yok oturduğumuz yerde apartmanların önü açık yer sorunu olmadığı için kınalar hep evlerin önünde yapılırdı ben yapmak istemedim. hem düğün hem kına yapıcam burda öbür taraftadaki düğünde ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ...

ya kızlar şimdi salonlara bakmaya başladık artk,gerçekten de dediğinz gibi 2-3 milyar fark ediyo...:(hatta cuma günü bile artk hafta sonu sayılıyor...:(tutacağımz salonunda cuma ile perşembe günü arasnda 1 milyar fark var!değer mi diye düşünüyorum!herkeste,sözlüm de bambaşka bi eksiği kapatırz diyolar...az para değil ki...hiç yapan oldumu aranzda,nasıl geçti?

Bizde h.içi düğün yapacağız... biraz salon tutmada geç kaldığımız için böle oldu... Ama fazla da rahatsız değilim bu mevzudan... Cumartesi kınamızı yapıp bi gün dinlencez pazartesi de düğün olacak...
Gelmek isteyen gelir zaten gelmek istemeyene bahane çok... İnş. sorunsuz hallederiz...

kızlar tasarruf devrine uyduk,nişan için cuma gününe salon tuttuk!bakalm artk görces kim gelcek,kim kıvırcak...kim bizim için işten çıkıp o yorgunlukla fedakarlık yapıp bizim yanımızda buluncak...görces kızlar...;) hepimiz için hayrlı olur inş;)

Sitede hiç hafta içi düğün yapan yokmu?? Hep yapacak olanlar yazmış ama tecrübesini paylaşan hiç olmamış:(

benımde dugunum 22 nısan cuma en yakın benım sanırım aynı seylerı bende dusunuyorum. bakalım cok mu gelıyolr az mı haber verırım sıze :79:

Benimde düğün 28 haziran salı günü olacak.Sorun olmaz gelmek isteyen gelir.Bizi sevenler gelir.Gelmeyenlerde kara deftere yazılırr:27:

neeee 3 milyar fark mııııı????:1shok: gerçekten mi canmm?haftaiçi ile hafta sonu arasındaki fiyat farkı bukadar uçuk mu gerçektende?:1shok:

walla benim düğün mekanımda haftaiçi haftasonu farkı 5bin liraydı haftaiçi seçtim.ne gerek var gelen gelir yani zaten her önüme geleni çağırmıycam.gelenler özle insanlar ve yanımda olcaklarından emin olduğum insanlar olcak.

benim düğün cuma günüydü, kınada perşembe ikiside çok kalabalıktı. geceleri kaç kişi oynar acaba diye düşünmekten uyku tutmazdı sayar sayar dururdum 20 yi geçmezdi. hiç tahmin etmediklerim cıktı oynadı cok güzeldi. dert etmeyin kafanıza.

Son düzenleme:
benim düğün cuma günüydü, kınada perşembe ikiside çok kalabalıktı. geceleri kaç kişi oynar acaba diye düşünmekten uyku tutmazdı sayar sayar dururdum 20 yi geçmezdi. hiç tahmin etmediklerim cıktı oynadı cok güzeldi. dert etmeyin kafanıza.

Canım vala benimde uykularım kaçıyor, napcam die perşembe benim düğün, bir hafta önce haftasonuda kına yani düğünü düşünüyorum gelir mi herkes diye offff offf.

bizimde c.tesi olucaktı düğünümüz ama yer bulamadık henüz..baktıgımız yerlerden birinde cuma gününe yer vardı en kötü ihtimalle orayı tutucaz..inşallah gelen olur hafta içi diye gelen az olmaz..

Allah hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin.. :31:

bizimde c.tesi olucaktı düğünümüz ama yer bulamadık henüz..baktıgımız yerlerden birinde cuma gününe yer vardı en kötü ihtimalle orayı tutucaz..inşallah gelen olur hafta içi diye gelen az olmaz..

Allah hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin.. :31:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718598&p=35269202#post35269202
bende buraya konu açtım sizin gibi düğün tarihim hafta içi olucak nasıl oldu davetlilerinzde gelme konusunda sıkıntı oldumu.bizim taraf hep farklı şehirde birde

Back