• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hafif meme sarkikligina büyük protezlerle care bulan varmi

senin cocugun mu var Arzum77 ? Genc kizlara tas cikartirsin fotolarina baktim az önce

Sanki Bendede öyle Gibi , arzum77 bende sana özel msj bide Foto attim fikrini almak isterim canim.
Tatlıımmmm... :)) Teşekkür ederim güzel iltifatların için :KK16:
Doktorum sağ olsun,dokunduğu heryerde mucizeler yarattı .. :nazar:
Özel mesajını aldım,cevap yazdım tatlım.. Bakarsın ;)

Ben de ilk doktora gittigimde silikon arti diklestirme demisti doktor.sonra birkac doktor daha gezdim hep ayni seyi soylediler.ben israrla diklestirme istemedigimi soyledim.doktorum o zaman buyuk protezle hallederiz dedi.3 yil once kas ustu teknikle 495 cc damla protez takildi.yeterince dik olmadigi gibi bu uc senede daha da sarkti.bir de agirliktan dolayi boyun fitigi oluyordum nerdeyse.6 hafta once o silikonlari cikarttirdim.daha ufak boy silikon takildi ve diklestirme yapildi.keske ilk ameliyatta diklestirmeyi kabul etseydim de ikinci kez ameliyat olmak zorunda kalmasaydim diyorum simdi.izlerim de hic kotu degil.on gun sonra izler icin lazere baslanicak.ben cok memnunum
Bende dikleştirme yaptırmak istiyorum meme dokum vbar hafif sarkma ama izlerden malesef korkuyorum.. rica etsem fotografınızı göreblir miyim ?

Back
X