- 15 Şubat 2015
- 13.288
- 46.740
Evet konunuzu okudum ama geç gördüğüm için yorum yapamadım.
Konu sahibine bir kaç kişi yüklenmiş,depremden önce onların yanına niye gittin kalmasaydın diye. Kız zaten travmalarıyla,kırgınlıklarıyla büyümeyi bekleyen,okuyup adam olup kendimi kurtarayım bari diye çabalamış kız yıllarca,istediği bölümü bile okumasına bile müsade etmemişler,destek olunacak yerde köstek olmuşlar. Eti ne budu ne ki tüm aileyi sırtlansın,şu aşamada kendine bile faydası yok,kendi kendine yetecek kadar güçlü değil ki çaresizce yol yordam bilmediği memlekete gitmiş sığınmış ailesinin evine.Hangi babayığıt şimdi 4 kişilik aileyi sırtlanabilir karnını geçimini sağlayabilir üstelik kız da hayatı yeni keşfediyor yaşı genç toy
dogadostupanda sizin konunuzda çok güzel tavsiyeler verildi,siz annenize annelik yapmışsınız ve devam ediyorsunuz. Konu sahibi de aynı hatta beter durumda( siz baba tarafından şanslısınız) konu sahibi de annesine annelik yapmasın artık
Niye gittin demeyi bende dogru bulmuyorum en azindan birkac ay barinma ihtiyacini karşılayabilirler aile olarak. Konu sahibi ise tek basina bir aileyi gecindiremez zaten. Ancak su durumda neredeyse sıfırdan baslayacaklar. Evden esyalarini alabilecekler mi, kirada yeni eve ciksalar nasil karsilayacaklar(kirayı dede ödüyor ama depremden sonra durumlari kotu olmus). Evleri hafif hasarli ciktigi icin baska sehirlerdeki ev desteginden faydalanamayabilirler. Oyle bir konu ki direkt şunu yap diyemiyorum. Sanirkm ben olsam annem ise girene kadar 3 5 destek olurdum.
Bu forumdaki tavsiyelere kiymet veriyorum. Kadinlarimiz cok akilli. Bu konuda ikilemde kaldim ama