Kimse kimseyi zorla sevemez kimbilir neler yaşandı ki bu duruma geldiniz. Yargilamayacagim. En son yatalak babasını ve hasta annesini sahiplenmeyen bir arkadaşımı eleştirdim altından neler çıktı. Babadan burnu kanayana kadar dayak hem de daha yedi yaşından itibaren, liseye giderken eve habersiz kız arkadaşı gelmis babası tarafından sopayla kirbaclanip odada ağlarken annesinin kardeşinin dinlen geçer demesi, o izlerin hala sırtında olması.. en son lise son sınıfta odasına girip taciz eden baba ve bunu gören annenin gördüğü halde susup neyse devam edemicem. Daha çok çok başka şeyler de var. Evi okuldan bir erkek arkadaşı aramis ortak ödev için diye üniversiteden almışlar ve eve hapsetmisler evde de pislik bu kız bununla konuşmayın demiş babası o.. oldu demiş ve ailenin diğer fertleri de uymuş. Altı ay kimse konusmamis bununla millet sofradan kalktıktan sonra yemeğe oturmuş mutfakta basma etek almışlar ve bundan sonra tek işin hizmet sen hizmetçisn demiş babası. Baba bu arada mimar anne öğretmen cahil degiller yobaz da degiller. Evde Bir kişi itiraz etmemiş bu duruma. Dahası kız ağlarken icerden gulusme sesleri geliyormuş. O gece intihar etmeye karar verip hap yutmuş ama annesine gidip helallik istemis hem anneden hem kardesinden. Ölmek için uyumuş ama sabah sagsalim uyanmış. Kadın yıllar sonra ben anlamıştım senin intihar edecegini o gece demiş ama bir defa odaya girip bakmamış. Disardan öyle farklı bir imajlari vardı ki ailenin.Simdi aile diyor ki kıza beraber yaşayalım. Çünkü kız güzel bir işe girdi yeniden doğdu küllerinden. Kabul etmedi tabı ki. Sonrasında da annesi sitem ediyor kardeşi sitem ediyor neden aramıyorsun bizi diye. Benim böyle ailem olsa Allah korusun bir saniye durmazdım. O yüzden sabırlı olun. O arkadasim ayrı bir şehirde kendine hayat kurdu aşırı yakışıklı bi sevgili buldu ve canı isterse ailesinin telefonunu açıyor