Hadise'nin Eurovision Diyetiyle Zayıflayanların Deneyimleri

Konu başlığına takıldım..hadise o zamanlar çok kiloluydu..
şu anda zayıf..ve yeni uyguladığı diyet çok farklı daha sıkı..

Neyse başarılar:)

Olay burda hadise değil zaten. Sıkı diyet uygulamak da değil. Benim gibi katı rejim uygulamayı sevmeyenler ve denemek isteyenler için yazdım,ismini değiştirip yazsaymışım keşke :)) Zaten aslında rejim de değil bu,sağlıklı beslenme önerisi gibi bişey. Abur cuburlar kalkınca ister istemez kilo da veriliyor hepsi bu

Neyse teşekkürler :)

yok öyle ciddi birsey degil. yumurtalik kisti ameliyati oldum . karnimda dikisim var o yüzden spor yapamam demistim ,birazcik toparlanayim yapacagim tabiki. tesekkür ederim ilgilendigin icin. ayrica üyeligini neden kapatiyorsun canim, ne güzel bir sayfa acmissin kendine. 4-5 kilo gibide fazlaligin varmis. 1 ay gibi bir sürede rahat rahat verirsin. motive olmak acisindan bence devam et yazmaya, eminimki destek veren arkadaslar olacaktir bende dahil. seni yakindan tanimak isterim eger sende istersen....

canim birkac arkadas biraz canini siktilar galiba. sen onlari takma kafaya , güzel bir baslangic yaptin bence devam et. bazilari gercekten kilo vermek ve yardimlasmak icin burda, bazilarida saga sola satasmak , can sikmak icin burdalar. eger üyeligini kapatman bu sebebdense degmez bence yinede sen bilirsin...insan her ise bir adim attiginda, iyi elestirilerde alir, kötü elestirilerde. iyileri dikkate al git, kötülerin fazla üzerinde durma ...

canim birkac arkadas biraz canini siktilar galiba. sen onlari takma kafaya , güzel bir baslangic yaptin bence devam et. bazilari gercekten kilo vermek ve yardimlasmak icin burda, bazilarida saga sola satasmak , can sikmak icin burdalar. eger üyeligini kapatman bu sebebdense degmez bence yinede sen bilirsin...insan her ise bir adim attiginda, iyi elestirilerde alir, kötü elestirilerde. iyileri dikkate al git, kötülerin fazla üzerinde durma ...

Canım yazdıkların çok güzel,cidden pozitif bi insansın. Ne güzel senin gibi insanların varlığı bu dünyada :))

Kilo vermek için burda değilim. 3-4 kilo versem de olur vermesem de olur benim için. Üç beş kişi yapması keyifli olur diye düşündüm sadece :)) Hoş insanlarla keyifli sohbetler etmek,bilgi alışverişinde bulunmak için burdayım. Bu konuyu da kendim için değil,cidden bu konuda problem yaşayanlara yardımı olabilir diye yazdım. Çünkü bu beslenme tarzıyla 20 kilo veren arkadaşım da oldu, 2 kilo bi göbek fazlasından kurtulmak isteyip kurtulan arkadaşım da oldu. Herkese yardımı olabilecek bir bilgi. Canı isteyip denemek isteyen de olabilir,istemeyen de olabilir. Bilgi paylaşmak içindir. Ben paylaştım,bitti :)) Niye paylaştın denmesi çok saçma geliyor,uğraşmak istemiyorum açıkçası..ruhu sıkılmış insanların saldırılarına cevap yetiştireyim diye burda değilim :))

yok öyle ciddi birsey degil. yumurtalik kisti ameliyati oldum . karnimda dikisim var o yüzden spor yapamam demistim ,birazcik toparlanayim yapacagim tabiki. tesekkür ederim ilgilendigin icin. ayrica üyeligini neden kapatiyorsun canim, ne güzel bir sayfa acmissin kendine. 4-5 kilo gibide fazlaligin varmis. 1 ay gibi bir sürede rahat rahat verirsin. motive olmak acisindan bence devam et yazmaya, eminimki destek veren arkadaslar olacaktir bende dahil. seni yakindan tanimak isterim eger sende istersen....

Ayrıca tekrar çoook geçmiş olsun..ameliyat ameliyattır :( iyileşirsin çabucak inşallah

Hehe ne kadar relax ve neşeli bir insansın sevdim seni :16: sorulara verdiğin cevapları okumak keyifli.Sataşanlara da keyifle ağızlarının payını veriyorsun.Hadise diyeti burada hadise yaratıyor gibi ama arkasında senin gibi biri var :1: Anladığım kadarıyla öğlenleri ızgara ve salata yiyoruz sadece.Sebze yemeği ya da başka türlü yemekler akşama kalıyor gibi.Doğru anlamışmıyım? Bir de öğlenle akşam arasında iki ara öğün var gibi.Ben ara öğün sevmeyen biriyim.Yemeğe kadar ancak acıkıyorum.O tost ya da sandviç cidden çok mu gerekli?Aslında sağlıklı olduğu konusunda haklısın.bizim alkali diyetle çok uyuşan yönleri var :56:

Hehe ne kadar relax ve neşeli bir insansın sevdim seni :16: sorulara verdiğin cevapları okumak keyifli.Sataşanlara da keyifle ağızlarının payını veriyorsun.Hadise diyeti burada hadise yaratıyor gibi ama arkasında senin gibi biri var :1: Anladığım kadarıyla öğlenleri ızgara ve salata yiyoruz sadece.Sebze yemeği ya da başka türlü yemekler akşama kalıyor gibi.Doğru anlamışmıyım? Bir de öğlenle akşam arasında iki ara öğün var gibi.Ben ara öğün sevmeyen biriyim.Yemeğe kadar ancak acıkıyorum.O tost ya da sandviç cidden çok mu gerekli?Aslında sağlıklı olduğu konusunda haklısın.bizim alkali diyetle çok uyuşan yönleri var :56:

ahahahaha çok teşekkür ederim efendim teveccühünüz :D öğlen ızgara akşam sebze şart değil..tersi de olabilir... Evet o ara öğünler şart ne yazık ki,en çok da o üşendiriyor insanı zaten. Ama işte bu diyetin temeli mideyi sağlıklı ve fazla yormayacak şeylerle sürekli meşgul etmek..yani sürekli derken 2-3 saati kastediyorum. Metabolizma bu şekilde artan bir hızda çalışşıyor ve yağ yakıyor..akşam hani normalde metabolizma yavaşlar ya,bu diyette hızını alıyor...

beraber verelim biz bende bugün başladım ama benim tek sıkıntım kendime öğlen yemek hazırlamıyorum. bir çorba ,yulaflı yoğurt falan yiyorum o kadar bide öğlen güzel beslenmediği için akşam kendime hakim olamıyor tatlıya hayır diyemiyorum.ama bebeğim var 8 aylık onu emzirdiğim içinde tatlı ihtiyacımmm hat safhada..69 kiloyum ideal kilom 64 boyum 175 cm canım ama ben 62yi hedefledimmm ..senin nasıl gidiyor?

beraber verelim biz bende bugün başladım ama benim tek sıkıntım kendime öğlen yemek hazırlamıyorum. bir çorba ,yulaflı yoğurt falan yiyorum o kadar bide öğlen güzel beslenmediği için akşam kendime hakim olamıyor tatlıya hayır diyemiyorum.ama bebeğim var 8 aylık onu emzirdiğim içinde tatlı ihtiyacımmm hat safhada..69 kiloyum ideal kilom 64 boyum 175 cm canım ama ben 62yi hedefledimmm ..senin nasıl gidiyor?

Olur vereliiim :)) benimde şu an sorunum hareket etmiyor olmam. Bi kalkıp yarım saat yürümek,ya da dans etmek şart. Tartıya çıkmadım ama 3gündür 100 gram vermediğme eminim

Liste banada cok saglikli geldi.emek verip bizimle paylasan arkadasa tesekkurler.ben bi sok diyet yapmaktansa bunu tercih ederim.sporumuda eksik etmiyorum.zumba ya yazildim haftanin 3 gunu zumba 3 gunu eliptik yapicam.saat 7 de en gec yemek vaktim.ama tek sorun hamur isi ve cikolataya karsi olan iradesizligim.sirf bu yuzden sanirim minimuma indirsemde tuketimi gram vermiyorum.

Liste banada cok saglikli geldi.emek verip bizimle paylasan arkadasa tesekkurler.ben bi sok diyet yapmaktansa bunu tercih ederim.sporumuda eksik etmiyorum.zumba ya yazildim haftanin 3 gunu zumba 3 gunu eliptik yapicam.saat 7 de en gec yemek vaktim.ama tek sorun hamur isi ve cikolataya karsi olan iradesizligim.sirf bu yuzden sanirim minimuma indirsemde tuketimi gram vermiyorum.

Yeşil sebzeleri özellikle çiğ tüketmeye devam ettikçe tatlı krizlerinde azalıyor.Bir de bazı desteklerden faydalanabilirsin.Mesela çörekotu,keten tohumu,yeşil çay ve tarçın gibi.Bunlarda tokluk hissi veriyor

Ben de çikolataya bayılıyorum...o zaman Selahattin Dönmez'in zayıflatan çikolata tarifini veriyoruuum :))))

20 adet kuru hurma
1,5 su bardağı ceviz
1 çay bardağı kakao tozu
1 çay kaşığı vanilya
1 çay bardağı az süt

Hurma 1 gece önceden ıslatılıyor ve tüm malzeme blenderdan geçiriliyor. Tadı browniye benziyormuş. Ben yeni gördüm bunun yapılışını henüz yapmadım. kalorisi çok düşükmüş. Selahattin Dönmez'e çok güveniyorum zaten. O öyle diyorsa öyledir :))

merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum 65 kiloyum 55-53 olmak istiyorum ben bankacıyım spora zamanım yok :S bide sürekli masabaşı çalıştığım için vücudumda kilo almaya elverişli olduğu için kilo veremedim yaa bi türlü sabah 9 akşam 7 çalışıyorum :5: ben hangi arada ve ne tarz sporlar yapabilirim sizce kızlar

merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum 65 kiloyum 55-53 olmak istiyorum ben bankacıyım spora zamanım yok :S bide sürekli masabaşı çalıştığım için vücudumda kilo almaya elverişli olduğu için kilo veremedim yaa bi türlü sabah 9 akşam 7 çalışıyorum :5: ben hangi arada ve ne tarz sporlar yapabilirim sizce kızlar

Dans dans dans :)) evde aç bir oynak müzik 20-30 dakika danset...daha çok zayıflamasını istediğin yerlerinle daha çok hareket yap. Ama öyle sallanmıycaksın,bayağı bayağı kan ter içinde kal :)) ben öyle yapıyorum...bak nasıl pıtır pıtır gidiyor o kilolar. Günde yarım saat o kadarcık :))

Dans dans dans :)) evde aç bir oynak müzik 20-30 dakika danset...daha çok zayıflamasını istediğin yerlerinle daha çok hareket yap. Ama öyle sallanmıycaksın,bayağı bayağı kan ter içinde kal :)) ben öyle yapıyorum...bak nasıl pıtır pıtır gidiyor o kilolar. Günde yarım saat o kadarcık :))

ahh ahh üniversitedeyken hep yapardım :6: şimdi bi tembellik çökmüş üstüme iştede yoğun stresli ortamda çalışıyorum hiç içimden gelmiyor ama işe sabah tostlarını kesmekle başladım öğlenleride o etli dürümleri filan kestim :10: şimdi spor için bi çözüm bulmalıyım :15:

Back
X