Hadise'nin Eurovision Diyetiyle Zayıflayanların Deneyimleri

Kızlar acaip müthiş bişey bu!! :119: Az önce yaptım... Yalnız önce sütsüz olarak yaptım,sütü sonradan ekledim. Bence sütsüz çoook daha çikolata tadı veriyor. Süt gereksiz olmuş...o çikolata tadını alıp götürdü biraz. Bence yapacak olanlarınız varsa,önce sütsüz yapın,tadına bakın,ona göre isterseniz eklersiniz :))) sütle de güzel sizin damak tadınız artık

canım ben pek diyet yapabilen bir insan değilim ama bu diyetin çoktan seçmeli olması çok hoş gerçekten diyet listelerim arasına ekledim :1:
bu arada kaç kilosun acaba çok merak ettim umarım güzümden kaçmamıştır , 5 günde 2 kilo verdim yazmışsında:46:

iyi gecler ...:16:

ben bu diyeti uygulasam baya kilo alırım. günde 2 kere tost biraz fazla bence . diger ögünlerde ekmek katılmazsa (sabah hariç . kilo verdirir . ama ilk haliyle kilo vermek biraz zor . tabi yeni diyete başlayan bir bünye verebilir .:31:

kolay gelsin :16:

iyi gecler ...:16:

ben bu diyeti uygulasam baya kilo alırım. günde 2 kere tost biraz fazla bence . diger ögünlerde ekmek katılmazsa (sabah hariç . kilo verdirir . ama ilk haliyle kilo vermek biraz zor . tabi yeni diyete başlayan bir bünye verebilir .:31:

kolay gelsin :16:

Birşey yazıyorsunuz okuyun bari öncesini o zaman. Bu diyetle 20 kilo veren arkadaşım bile oldu. Kendim de ilk yaptığımda 8, ikincisinde 6 kilo verdim. İkincisinde de 6.haftada kestim,daha fazla zayıflamak istemedim çünkü..Bu verdiğim toplam 14 kilonunda çoğunu da geri almadım. Hareketsizlikten kaynaklı aldığım 3-4 kilo oldu son zamanlarda (ki bu diyeti ikinci defa yapalı 2 sene oluyor) sadece,onun için tekrar başladım. Ekmek kesmek kilo verdiren birşey değildir. Çok bilinen bir yanlıştır sadece. Bu zaten diyet değil,sağlıklı beslenme düzeni. Oturup hiçbiyerde de 4 somun ekmek yiyin yazmadım.. Canı isteyen yapsın diye yazdım. Yazdıklarımı görüp buraya bu diyet işe yaramaz demek "sen uyduruyorsun" demek olur.. Rica ederim uydurduğumu düşünenler beni kaale alıp cevap yazmasınlar

Back
X