Hadise'nin Eurovision Diyetiyle Zayıflayanların Deneyimleri

Hepyesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
303
6
66
Arkadaşlar merhaba. Daha önceki yıllarda 2 kere yaptığım ve ikisinde de sonuç aldığım bu diyetten yararlanmak isteyen arkadaşlar varsa ayrıntılarını yazacağım. Bu şişirme bir diyet değil. Sağlıklı beslenme düzeni. Bütün gün yemek (sağlıklı besinleri) ve metabolizmayı çalıştırmak üzerine kurulduğu için aç kalmak,zorlanmak ya da sağlık sorunu yaşatması gibi şeyler söz konusu olmuyor. Ve bitiminde de kiloları ptır pıtır geri almıyorsunuz :))

gercekten meraktan soruyorum, daha once de iki kere diyet yapmissiniz. uzun vadede alip birden vermektense birkac kilo arttiginizda neden kilonuzu kontrol altina almak yerine almaya devam ediyorsunuz?

diyetini yazarsan daha iyi olurr.bende diyetteyim ama kendi kafama göre yapıyrm.uygun bi diet bulsam hemen uygulucam

Sabah: 1 bardak sıcak suyun içine 1 çay kaşığı bal karıştırıp aç karnına için. Ballı sıcak suyunuzu içtikten 10 dakika sonra 2 dilim kepek ekmeğinden yapılmış beyaz peynirli, domates ve yeşil biberli tost yiyin. Yanında bir bardak portakal suyu içebilirsiniz.

Ara: 1 meyve (muz, incir, üzüm haricinde bir meyve)

Öğle:

içine biber, domates, yeşillikler, zeytin, tulum peyniri ve 2 yumurta beyazı konuş koca bir tabak salata Yanında 4 adet ızgara köfte yada tavuk ızgara yada bonfile bu salatayı haftanın 4 günü yiyeceksiniz. geri kalan 3 günü için salatanız şu şekilde olacak. içine domates, biber, salatalık ve yeşilliklerden konmuş koca bir tabaj salata. 4 adet ızgara köfte yada tavuk ızgara yada bonfile. üzerine bir kaşık zeytin yağı koyabilirsiniz.

Ara:

2 dilim kepek ekmeğinden yapılmıi kaşarlı tost (yağ sürülmeyecek.)

Akşam yemeğinden 2 saat önce: 2 kivi 5 çilek ve bir elmadan oluşan meyve salatası. üzerine tarçın dökün (tarçın iştah kese ve kan şekerini dengeler.) Eğer meyve salatası yemek istemezseniz bir bardak ayran 2 diyet biküvi yiyin. bunların dışında 1 kase yoğurt veya cacık yiyebilirsiniz..

Akşam:

3 çeşit mönüyü değiştirerek yiyin.

1. mönü: içine biber, domates, biber ve yeşillik konmuş bol limonlu salata. yanında ızgara tavuk yada balık. (derisi alınmış olacak.)

2. mönü: haşlanmış bürüksel lahanası, karnabahar, kabak, ıspanak gibi mevsim sebzeleri. bir kase yoğurt, bir dilim kepek ekmeği.

3. mönü: Nohut (az yağlı ve etsiz pişirilecek), içine domates, biber, salatalık ve yeşilliklerin konduğu koca bir kase salata. Nohut sevmeyenler mercimek ve barbunya da yiyebilir.

Uyumadan önce:

2 kayısı, 8 adet badem. 4 akşam bu ara öğünü yapın. kaan 3 günüde bir çay kaşığı tarçın karıştırılmış bir bardak ılık süt için

Arkadaşlar ben bayağı değiştirdim bu diyeti uygularken. 3 adet on buçuk gram bilmem ne diye kasmayı sevmiyorum çünkü... Şöyleki..

Öğle yemeğindeki miktarları değiştirebilirsiniz. 8 yapın o köfteleri farketmiyor. Yeterki yediğiniz tavuk köfte her ne ise "ızgara" olsun ..Yeşilliği bol olan bir salata olsun. ve bir kaşık zeytinyağı da ekleyin salataya. O da metabolizmayı hızlandırıyor. (yediğiniz yemekler dahil günde 2 çorba kaşığı zeytinyağı yemiş olun mutlaka..Yanında da bir iki dilim kepek ekmeği ye mutlaka. O da metabolizmayı hızlandırıyor. Hem yoksa erken acıkırsınız,hem de mide zarar görebilir. ekmek mide asitlerini emer :))

Ara öğünleri atlamayın. diyet bisküvi falan da yiyebilirsin. Ama günde yarım paket ve kremasız olanlardan :) Öğle yemeği ve akşam yemeği arasındaki sandviç çok önemli. Yoksa metabolizma yavaşlar,o günü çöpe gider..

Akşam yemeğinden önce illa meyve yenilmesi zorunda değil. Sandviçin üstüne acıkmıyor insan akşam yemeğine kadar. Ben o hakkımı akşam yemeğinden sonraya saklarım hep. Zaten çalışıyorsa insan işyerine meyve salatası götürmeye üşeniyor (ben en azından :))..Bide yok 5 tane çilek yiyicem diyede kasmaya gerek yok. Karpuz falan yenmesin de :) ne meyve istiyosan ye gitsin (çooook abartmadan :))

Akşam yemeklerine gelince...İstenilen sebze yemeğini (etsiz) yiyebiliriz. Yeterki,zeytinyağıyla yapılmış olsun. Ama az yağlı yapılmış olsunki tabağa gelen miktar bir kaşık zeytinyağını geçmesin. Ya da ızgara et yada tavuk ve yanında salata yenilebilir. Her akşam seçin birini ya sebze yemeği-ya ızgara salata... Ama akşam yemeğindeki salataya da peynir koymayın artık:)) Yağlı sonuç olarak. Valla ben tavuğu derisiyle seviyorum. Onu da yiyiyorum :D Yanında da bir yada 2 dilim kepek ekmeğini kesinlikle yenmeli...ekmek kesilmiyor :))

Bunların dışında bütün gün,bir iki kase yoğurt yenilebilir. Elma,çilek,vişne,kivi yiyebiliriz.. Bademdir fıstıktır,cevizdir ben bir avuç yiyiyorum..tek tek saymadan :))

Bunun dışında günde 2-3 bardak yeşil çay şartttttttt..

Günde yarım saat,yürüyüş ya da evde dans da edilebilir..Bu da şartttttt...

Ama hamburgermiş,pizzaymışş..çikolataymış,biirrrrr lokma koymuyoruz ağza abur cubur.. Çünkü bu diyet zamanla hızını alan bir diyet...Arada yenicek bi çikolata hooooooooop başa dönülür. sanki hiiiiiiiç diyet yapmamışsın gibi. 2 ay kararlılık şart. Abur cubur asla yok 2 ay boyunca. Sağlıklı diye nitelendirilen heeeerşeyi yiyebilirsin,yağlı olmadığı sürece miktarına bile dikkat etmene gerek yok. Az yağlı makarna,az yağlı pilav da yiyebilirsin.. Börek olmasssss :)) Zaten bi ay geçsin,canın hep sağlıklı şeyler istiycek..

Okuması uzun sürüyor ama uygulaması çok kolay bir diyet bu. Bugün menüde ne vardı diye kasmaya gerek bırakmıyor. O yüzden seviyorum ben :)

Zayıflamak isteyen bir sürü arkadaş var burda. Ben onlara yardımcı olmak için "vakit ayırdım" bir konu açtım. Kimse zevkimin kahyalığını yapsın diye değil. İstediğim zaman kilo alırım veririm. Özel hayatınızdaki sorunları gidin kendi içinizde halledin. Saçma sapan tanımadığınız insanlara size "birşey yapılmadığı sürece" sataşmayın. Bu ne ego manyaklığıdır yaa...

sizi tebrik ederim cok saglikli bir diyet bencede. denemeye deger. benim yapmayi düsündügüm diyette hemen hemen böyle. kati kuralli diyetlerde bana uymuyor, kendimi kasmayi bende sevmiyorum, daha dogrusu meyve ysak, ekmek yasak gibi diyetler beni daha cok yemeye sevkeder, zaten bu asimiza kadar bir cok denemeden sonra hangi diyet saglikli hangisi sagliksiz daha iyi anlayabiliyor insan. bu uzun vadede ise yarayabilecek bir diyet . kisa sürede kilo verip, aninda fazlasiyla almaktansa yavas ama kalici vermek daha iyi bana göre. bol motivasyonlu bir diyet diliyorum. umarim istedigin kiloya rahatca inersin....

sizi tebrik ederim cok saglikli bir diyet bencede. denemeye deger. benim yapmayi düsündügüm diyette hemen hemen böyle. kati kuralli diyetlerde bana uymuyor, kendimi kasmayi bende sevmiyorum, daha dogrusu meyve ysak, ekmek yasak gibi diyetler beni daha cok yemeye sevkeder, zaten bu asimiza kadar bir cok denemeden sonra hangi diyet saglikli hangisi sagliksiz daha iyi anlayabiliyor insan. bu uzun vadede ise yarayabilecek bir diyet . kisa sürede kilo verip, aninda fazlasiyla almaktansa yavas ama kalici vermek daha iyi bana göre. bol motivasyonlu bir diyet diliyorum. umarim istedigin kiloya rahatca inersin....

Sevgili gurbetçiçeği teşekkür ederim :)) ne kadar olumlu bir insansınız,enerji verdiniz :)) vermek istediğim zaten 3-4 kilo..4-5 haftada veririm çok kasmadan diye düşünüyorum. Burda kilo vermek isteyen birçok arkadaş olduğunu görünce belki bunu da denemek isteyen olur diye düşündüm. O yüzden paylaşmak istedim.. Daha önce işyerinden arkadaşlarla grup halinde uygulamıştık ve herkes 2 ay sonunda 7-8 kilo vermişti. Daha fazla vermek isteyen daha da uzattı diyet süresini.. Uzun süreli ama etkin bir şekilde kilo vermek bence de ideal. teşekkür ederim güzel sözleriniz için :))

Konu başlığına takıldım..hadise o zamanlar çok kiloluydu..
şu anda zayıf..ve yeni uyguladığı diyet çok farklı daha sıkı..

Neyse başarılar:)

ne demek canim benim birbirimize destek icin burdayiz, ( köstek icin degil ) bu diyete birde spor eklersek cok daha etkili olur. ben gecen hafta ameliyat oldugum icin sporu bir müddet yapamam , ama sonrasinda mutlaka yapmaya calisacagim. birde aksam yemegini en gec 6-6,30 gibi yaparsak basarili olmamak icin hic bir sebeb yok. ben sevgi-liebe nin günlügüne aziyorum. ordada cok sicak arkadasliklarimiz oluyor. orayada bekleriz. ama ben seni burdanda takip edecegim.

Konu başlığına takıldım..hadise o zamanlar çok kiloluydu..
şu anda zayıf..ve yeni uyguladığı diyet çok farklı daha sıkı..

Neyse başarılar:)

haklisinda arkadasim bence hadiseye takmayalim kafayi. ben sadece saglikli bir diyet oldugu icin önemsedim. biliyorsunuzki her diyet herkese uygun olmayabiliyor. bu diyetle belki hadise kilo verememistir, ama belki biz verebiliriz. diyet cok siki degil, ve saglikli. buna bence hadiseyi katmayin kendiniz icin yapin. konu sahibi arkadasimiz ve onun is arkadaslari 7-8 kilo vermisler bu diyetle. icinde eti, sebzesi, ekmegi, meyvesi herseyi var. zaten diyetisenlerin verdigi diyetlerde genelde bu sekilde. isteyen denesin

ne demek canim benim birbirimize destek icin burdayiz, ( köstek icin degil ) bu diyete birde spor eklersek cok daha etkili olur. ben gecen hafta ameliyat oldugum icin sporu bir müddet yapamam , ama sonrasinda mutlaka yapmaya calisacagim. birde aksam yemegini en gec 6-6,30 gibi yaparsak basarili olmamak icin hic bir sebeb yok. ben sevgi-liebe nin günlügüne aziyorum. ordada cok sicak arkadasliklarimiz oluyor. orayada bekleriz. ama ben seni burdanda takip edecegim.

Hmmm..evet gördüm,çok güzel görünüyor sayfanız :)) Üyeliğimi kapatmazsam oraya da gelirim..Geçmiş olsun ameliyatın için ayrıca. Umarım ciddi birşey değildir canım

Back
X