yuppi hadise o kiyafeti giymeyecekmiş:) Hadise, kendisi için "kumaşsız kıyafet" hazırladığını açıklayan tasarımcı Muammer Ketenci'yle "hiçbir görüşme yapmadığını" vurgulayarak "Onunla çalışmayacağım. Bunu özellikle belirtmek istiyorum. Herkese 'kıyafetimi hazırlayacağını' söylüyor ama bu doğru değil. Kıyafetim 1 Ocak'ta TRT'deki gösterimde giydiğime benzemeyecek, farklı bir şey olacak. Harekete uygun, hafif bir elbise olacak" şeklinde konuştu.
Ben de beğenemeyenleri amlayamıyorum zevksizsiniz kısaca zevksizzzz emek verilmiş, zaman harcanmış birşeyin kötü olduğu nerede görülmüş yaa .Bi kere izleyenlerin önce gözü doyar. Buna açık diyenler siz bikini mayo giymiyor musunuz deniz de hayret birşey ...Çok şık, tam bir hatun gibi olacak bence..şıkır şıkır oh bee gözüm gönlüm açılsın...
yuppi hadise o kiyafeti giymeyecekmiş:) Hadise, kendisi için "kumaşsız kıyafet" hazırladığını açıklayan tasarımcı Muammer Ketenci'yle "hiçbir görüşme yapmadığını" vurgulayarak "Onunla çalışmayacağım. Bunu özellikle belirtmek istiyorum. Herkese 'kıyafetimi hazırlayacağını' söylüyor ama bu doğru değil. Kıyafetim 1 Ocak'ta TRT'deki gösterimde giydiğime benzemeyecek, farklı bir şey olacak. Harekete uygun, hafif bir elbise olacak" şeklinde konuştu.
ewet bende dinledim haberde........ giyecegi kıyafet şimdiye kadar hiç giymedigi değişik tarzda bişeymiş öyle diyodu
zaten 7 kilo agırlıktaki kıyafetle nası rahat kıvırıcak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?