Hadise iin yorumlar

zaten bu kadında güçlü bir ses yokki kenan dogulu bile cok aşırı güzel olmayan şarkısıyla 4. oldu 5 .cide diil biliyomusun düşün yanii artık hadise tamamen bahane üretti ilk başta dördüncü olunca yınede elinden geleni yaptı dedim ama benım hedefim top 5 demesi beni çıldırttı bilseler hedefi daha yuksek birini yollarlardı o zaman

Kenan Doğulu 4.mü olmuştu,5 diye kalmış aklımda,yani shake it up la 4.oluyoruz,Hadisenin hedefi ilk 5 te olmak-tatlicadiarzu-ne diyim,boşuna ülke ülke gezmiş.Bu arada diğerlerinin sesi billur gibiydi.Playbacktan farkları yoktu.Hepsi canlı söyledi ama çok netti.Hele birinci olan çocuğun sesi çok güzeldi ve içten söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:

birinci olan süperdi zaten sıpa yaa cok sekerdiiiiiii bebişimkaydirigubbakcemile3

vayy be demek 4. olduk!! izleyemedim o gün ama ilk yarı da seyretmiştim şarkı 1. ği oynuyordu ilk çıktığından beri alırız biz diyordum ama taaa ki eurovision ilk oylamaya kadar o gün neydi öyle bence tam bir felaketti ses desen ses yok,şarkıyı söylüyemedi bile sürekli erkek vokal söyledi vokalinde sesi yoktu ayrıca şarkıya da hiç yakışmamıştı arkada ki ekip berbattı 3 kız alakaya maydonoz bi erkek,erkek dansçının kıyafeti uyumsuz,daha ne diyim negatif... Hasta felan dediler ama bence 1. ği alamazsam diye kurulan bişeydende şüpheleniyorum..

hadise yarışmaya sadece kendisini tanıtmak ve paraları indiregandi yapmak için katıldı kadın para için öyle bi yoğunluğa girdi ki yarışmada ne sesi vardı ne de görüntüsü yarışma sonunda da dediği gibi amacı 1. olmak değildi o istediğini aldı sonuç itibariyle .. azerbeycan ve norveç gerçekten iyilerdi

trt 1 deki haliyle çıksa daha iyi olurdu..vokallerinin sesinden başka bşy yoktuuu allahtan vokelleri varda onun kötü sesi çok çıkmadıı..şu teknoloji ile ben bile söylesem güzel çıkar sesim:)işki canlı canlı söyleyebilmekkk:)

ben kıyafetini beğendim ama arkadaki görüntünün içinde kayboldu malesef.. seside gitmiş vokallaerin sesinden duyulmuyordu hak ettiğimiz aldık bence bu sesle 1. olamazdık yılbaşı günü trt deki haliyle çıksaydı kesin 1. olurduk .. ses gitmiş iş bitmiş resmen..

yinede emeğine sağlık o kadar uğraştı kız.. tebrikler buda bişeydir..

valla ben izlemedim...
ama 4. olması bile mucize yani..
Daha nice güzel sesler varken hadisenin çıkması hata...

Arkadaşlar hadisenin eurovisiondaki performansını bende beğenmedim amaaaaa kızın hakkınıda yemeyelim lütfen.Norveç haricindeki parçalar berbattı bana göre.Hadisenin hakkı yendi.1. olamasa bile 2. olabilirdi.Şarkı çok güzel olmasına rağmen eurovisiondaki ses sistemi bozuktu.Bunda hadisenin suçu nedir?Sertab Erenerden sonra bence 1. liğe oynayacak tek parçaydı.Aralardakileri saymıyorum ..Ama bizler Hadiseyi baltalarsak diğer ülkeler neler yapmaz..Örneğin Tarkan bir albüm çıkarıyor Türkler yerden yere vuruyor...Bence köstek değil destek olmalıyız..Ses sisteminin kötü olması Hadisenin suçu değildir...Parça çok güzel olmasına rağmen iyi pazarlanamamıştır...Lütfen iyi sesi olan ve başarılı işler yapan sanatçılarımızı eleştireceğimize destek olup önce biz sahip çıkmalıyız.......

Yanılıyorsun...Hadisenin sesi yokki zaten ,canlı söyleyemiyor ki.Yukarda yazdığım gibi aylar önce canlı dinlediğimde sesi yine erovizyon gecesinde olduğu gibiydi,izleyenler çok tepki vermişti,sesi çıkmıyor canlı nasıl söylecek o gece diye ve canlı şarkı söyleme konusunda eğitime tabi tutmuşlardı...Hastalıktı,ses sistemiydi falan ondan değil yani..gayet sağlıklıyken ve de düzgün ses sistemiyle de olan buydu,eldeki bu kadar yani..

Yazımdada belirttiğim gibi Hadisenin sesini ve performansını bende beğenmedim..Benim takıldığım nokta herkesin Hadiseyi yerden yere vurması.Peki soruyorum Kenan doğulunun parçası shake it up şekerim ve Gülserenin parçası Rimi rimi ley, Sibel Tüzünün Süper Star parçaları çokmu güzeldi..Neden onlar bu kadar çok eleştirilmedide Hadise topa tutuldu..Ben Hadisenin hakkının yendiğini ve çok fazla üzerine gidildiğini düşünüyorum..Ben Hadisenin sesini ve şarkılarını beğeniyorum...Herkesin fikri ve yorumu kendine aittir saygım var..Ama buda benim fikrim...

Hadisenin sesi falan güzel ama eurovisionda o güzel sesini gösteremedi.hasta olmasaydı daha iyi olurdu.birde kıyafetleri güzeldi ama daha güzeli olabilirdi.Buda benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…