Hadise iin yorumlar

canım kendi ülkemize oy veremiyoruz başka ülkelere 20 mesaj atma hakkımız varr...

bir telden en fazla 20 tane tatlım

baileys tskler canim..kizlar bir telefondan 20 msj atiliyor diye biliyorum..

yok canim benimkinden denedim ikincide gonderilemiyor dedi

esiminkinden de ikincide gonderilemiyor dedi

oglumunkinden de aynisini dedi ikincisinde

neyse bir evden 3 mesajda fena degilkaydirigubbakcemile3

oylar hic adaletli degil yaa,nolucak bakalim ,norvec in neyi vardiya hic güzel degildi.yunanistan bile ondan daha iyiydi.

Tüylerim diken diken oldu seyrederken ama
kostüm hiç hoş değildi,sahne kırmızı,
kostüm kırmızı,dansını bile göstermiyordu kıyafeti...
keşke ilk çıktığı kotla çıksaydı diyorum...
ses düzeni bütün yarışmacılarda iyiyken,
Hadise de çok boğuktu,ya ses düzeninde problem oldu ya da
hastaydı ama bravo diyorum...kareografi muhteşemdi....
oylama adil değil kesinlikle,siyasi bir şekilde ilerliyorlar,
herkes komşusuna oy veriyor...
Allah yardımcımız olsun....
Hadise en güzel şekilde temsil etti ve umutluyum,
bol şanslar inşallah...
sevgiler...

:::::::haketmedıler::::::::::kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

turkun turkten baska dostu yoktur sozunu bir kere daha kanitlayan bir oylama oldu, kesinlikle adil bulmuyorum, bizim komsularimizda musluman ulkelerden olsaydi, kesinlikle biz birinci cikacaktik, adil olmayan bir yarismada neden yarisiyoruzki emeklere yazik...

ilk 5 te guzel...kaydirigubbakcemile5 bizden sifir puan cikti kuzey ulkeleri birbirine puan veriyor gercekten..yada burada yasayan turkler bu konuda kayitsiz kalmiss :1no2: 1 puan bile degil kocaman sifirr:1shok:

hadisenin sesini malesef beyenmedim bu akşam sahnede dans sovundan başka bişey göremedim buna rağmen 4. olduk tebrik ediyorum umutlar seney kaldı

Sesi beni çok ama çok şaşırttı hele kıyafetiii gazetelerde boy boy resimler çıktı bi kostümün bunu giyecek diye ama nerdeee yine o kırmızı giymiş
Hatta modacısı kilolu olduğun için yakışmadı bile demiş ama hadise bacaklarımı göstermek istiyorum diyip diretmiş ne yazık ki:1no2:
Sesine gelince hasta olmuş malesef son hafta sürekli hastaymış bird çıkan olumsuz yorumlarada çok üzülmüş birde onun rahatsızlığı çıkmış
:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

Ben sms le Norveçe oy verdim Hadiseye veremiyordum zaten
Eşimde İsveçe verdi

Gerçekçi olmak gerekirse benceee norveç hak etti ben çok beğenmiştim eşim hiç şans bile vermedi ama kazandılar
Çocuk söz müzik beste hepsini kendisi yapmış demek ki bu yaşta bu başarı
Ve sonunda ödüllendirildi:hooray::hooray::hooray:
Tebrik ediyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hadıse de, sesı de, kıyafeti de, şarkı dai, arkadaki uçan dansçı da hepsi ama hepsi superdi. hakkımızı yedıler. dostlar bırbırını agırladı resmen yine. bugun beyonce 1 numaraysa bızım hadısemız de en az onun kadar ıyı bır sese ve göruntuye sahıp. ben bu kızı sevıyorum ve onun adına çok uzuldum. inşallah yurtdışında tarkanın gelemedıgı yerlere gelır ve gögsumuzu kabartır.

tam bir hayal kırıklığı yaşadım ...........ne ses ,ne dans, nede kıyafet tam bir fiyaskoydu nitekim 4. oldu hem üzüldüm hemde kızdım okadar bilir giyimi dansı bişey oldu sanki kıza ..
şu dansöz havamızdan çıkamadık bi..hep dansöz kıyafetiyle tanıtma çabası var ülkeyi ...herşeyin yeri ayrı sonuçta bu işte ..kotuyla,beyaz yarım badisiyle çıksaydı sallardı listeyi valla
hayırlısı kısmetse seneye diyelim..

hadisenın aksamki performansı tam bir fiyoskaydı maalesf.
göbek dansını göstermek adına giyilmiş kıyafet maalesef dandöz kıyafeti gibiydi hatta sacakları olan bikini gibiydi.laelaelaelaelae
hadise haric herkesin sesi gürül gürül cıktı.hadise hasta olabılır ama arkasındaki vokalistlerin seside pes dogrusu dedirtti.klava:
hadisenin thank you demesi bile bir garipti.-tatlicadiarzu-
bu iş sadece göbek atmakla olmuyor maalesef.
bu performansa ragmen yine iyi derece aldı.:mymeka:

Bence o sesle 4. bile olmazdı ya gurbette yaşayan vatandaşlarımız türkiye kazansın diye oy yolladılar.
bu eurovisionun güzel yanları da var. ilk defa yunanistana oy çıkmadı bizden:)
onlar bize 3 puanda olsa verdiler delikafadulden
norveçin şarkısı zaten güzeldi.alexander'in sempatikliği,sesi falan hakettiler sonuna kadar.alkisalkisalkis
benim favorim finlandiya ve ispanya yarışmayı nasıl son sıralarda tamamladılar anlayamadım.
inşallah seneye doğru düzgün bi sanatçı gider güzel birde şarkı kareografi hazırlanmalı. az kaldı ipin ucunu tutmamıza

1, liği hakeden birisi varsa oda hadiseydi

diperide azerbeycan oda iyiydi

norveç in okadar oy almasına şaşırdım şimdiye kadar yarışmalarda toplanan en yüksek puanmış

okadar ahım şahımda bişey yoktu halbuki :sm_confused:

şike vardı resmen komşu komşuya oy verdi performansa değil :mymeka:

valla norveç naptıkı okadar oy aldı hiç adil bi yarışma değildi ya azerbeycan yada biz1. olmalıydık ilk 3 e bile giremedik tamam kıyafet süper değildi ama show harikaydı neyse inş seneye-tatlicadiarzu-

sanki herkes birinci olmamasini beklemis gibi oldu bu yorumlar :)))

herkesin kendi yorumudur tabi!!! ama sasirdim birden gazetelerde tvde internette resmen karsi yorumlar acilmis 1. olsaydik ayni yorumlar gelicekmiydi acaba...saolsun hadise cesaret edip yarismaya katildi belcikadanda katilabilirdi kismet degilmis birincilik ama 4. olmakda iyidir en azindan...seneye insallah!!!

çok abartıldı kendisi basın tarafından.birinci olacağını zaten ummuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…