Hadise iin yorumlar

bazi yorumlar cok acimasiz bence,hadise elinden geleni yapti bu inkar edilemez.bülent özveren bile dediki buraya geleli bi norvec aldi gitti ,yani sonuc belliymis gibi önceden.bugün youtuptan defalarca aksamki performansi izledim ve hicbir kusur bulamadim acikcasi.sesi bi tuhafti demisya bazi kisiler,bence önceden bu sarkiyi hep playback dinlememizden ciplak sesle daha farkli tabiyki.ben yinede hakkini yemeyelim diyorum.

şok oldum hiç ses duyamadım.demekki hadise koskoca bir fosmuş onu anladım.türkiyeyi temsil eden kişini kıyafetide o olmamalıydı.millet müthiş şovlar yaptı bizimkiler herzamanki gibi erotizme bozzdu.olacağı oydu.4.lük bile çok.

bizi temsil eden insanları hemen karalayıp bi kenara atmaya bayılıyoruz...

ne olursa olsun o kız bir türk kızı elinden geleni yaptı,hasta bile oldu..

evet muazzam bir sesi yok ama harika bir ingilizcesi var bu da son derece önemliydi...

zaten sonucu komşuluklar belirlediği için daha çok diğer detayların hiç önemi yok...

ben gurur duyuyorum hadiseyle ne olursa olsun...

bence bunada sukur eskiden sondan birinciydik olsun bence elinden geleni yapti bukadar elestirmeyelim seneye insallah diyelim de ama turkiye hic birzam birinci olmicak

güzelim ben reotizm görmedim,senin gözlerde birsey var galiba.almanlarinkinin yaninda sen buna erotizmmi diyorsun.:smiley-cool:

norvecte canli performans guzeldi hem caldi hemde soyledi sesi kusursuz cikti..seksi danscilar koymamasina ragmen 1. oldu..hadisede elinden geleni yapti dunyanin karsna cikip soylemek dans etmek kolay degilyerimseniben

hadise eğer dümtektekin klibindeki pantolonla çıksaydı
ordaki dansın aynısını yapsaydı,canlı performansıda iyi olsaydı çünki ben ses namına bişey duyamadım
1.liği kesin almıştık sengözlerimebaksanab

canlı söylemek kolay degil demekki illa bilgisayar bilmem ne telafisi gerekiyor...sesi pek çıkmadı ama napsın kız elinden geleni yaptı...yeter....hayırlı olsun...

Keske burada giydiği gibi bir kıyafet giyseydi daha iyi olurdu bence.

ya birinci olmanın kıyafetle ne ilgisi varki...bence kıyafete hiç takılmayın derim...

Ülkemizde geçmiş yıllarda hiç bir şarkıcı ülke ülke dolaşıp şarkısını tanıtmaya çalışmamıştı..Bi emek var ortada..Onun için Hadiseye alkisalkisalkis

yotubeden defalarca izledim hadiseyi gerçekten sesi çok detonu olmuş..
hastaydı ondandır mutlaka
arkadaki iki vokal olmasa hadise tek başına söğleyemecekti..
hadisenin sadece aralarda heyy heyy diye bağırması gür bir sesle geldi ..
aslında 4 olmamız bile mucize..
ama okadar emek verdi kızcaz hasta olmuştu zaten onu atlatamadan eurovisiyona katıldı
hakkını vermek lazım görsel olarak sahneye çok yakışıyor şans işte..
norveç ise bence bileğinin hakkı ile aldı şuan onu izliyo çocuk içten sempatik bir şekilde söğlüyo
şarkı süper sahne şovu abartısız tam yerinde olmuş..
oğlum bile anne norveçi aç izlicem diyo ...
neyse geçti bitti artık nedesek boş artık nasip ..
önümğzdeki maçlara bakalım..

Öncelikle Hadise bu yarışma için biçilmiş bir kaftan-dı...
Dı diyorum üzülerek.. çünkü o sesi duymaz olaydım keşke.. yarışmayı izlerken öldüm öldüm dirildim resmen.. dualar ettim Hadise'ye.. kendine gelsin diye..
fakat erkek vokale hiç bir anlam veremedim, alakasızdı bence.. bayan vokalistte vardı ona ok, ama erkek vokalistin sesi çok belli barizdi.. Hadisenin sesi hem detone olduğu için hemde heyecandan gittiği için sadece erkek vokali dinledik diyebilirim
amaaaaa...
şov muhteşemdi...
dans, kareografi.. sahne kullanımı bence güzeldi..
özlellikle sonradan uçarak gelen dansı süper bir hava kattı yarışmaya..hadiseyle olan dansınıda çok beğendim,, özlellikle dansçının kostümü süperdi..
şarkıdaki değişikliklerde hoşuma gitti... yani benim açımdan tek kusur maalesef Hadise' nin sesiydi ((
ama yine de süper bir derece aldık..
böyle bir ülkeler arası komşuculuk oynayan yarışmadan iyi bile 4. lükle çıktık bence :)))))

canım vokaldeki sesin baskın olmasının sebebi hadisenin sesi hasta olmasından..
yoksa tek başına götüremezki vkolle kamufile edildi ..
ama gene emeğine sağlık elinden geleni yaptı ülke ülke gezdi kıs
bundan iyisi can sağlığı..

yarismaya cikacak biri ulke ulke gezmez..kendini sesini dinlendirir..hadise reklamini yapmak icin kendini dunyada duyurmak icin hirs yapmis..secilir secilmez ilk isi erkek dergisine soyunmak olmustu..keske daha planli davransaymis o gun bu kadar zor duruma dusmezdi..o kadar gezmeye bu puan az bile..yine de ilk 5te guzel...

kızlar eurovisiondan en karlı hadise çıkmış
hatun 3.3 milyon tl kendine servet yapmış:1closedeyes:

hadiseyi hep takdir ettim elinden geleni yaptıı ama yarışmadan sonraki acıklamasında birinci olayım hiç demedim hep top 5 te olayım istedim dedi ondan sonra sinir oldum cunku hedef küçülterek gitmiş oraya orda en önemli derece birincilik seneye bu yarışmanın ülkemizde olması en buyuk istegimiz tamam politik seyler var ille birinci olamaaz amaa böyle bi hedefle gitmesi şaşırttı benı birazda sanırım eleştirilerden korktugu için böyle bi savunmaya geçti birde 4. olmak cokda zor diilki yani daha dogrusu top 5 te olmak cunku mor ve ötesi bile türkçe ve aşırı güzel olmayan bi şarkıyla 7. oldu ee hadise cokda cabalamasaydı o zaman

Yarışmadan önce dinlediğimde düm tek tek gibi şarkı yok burda,kendime çok güveniyorum demişti,yarışma bitti zaten hedefim ilk 5 e girmekti dedi:roflol: kimse üstüne gelmesin diye savunmaya geçti hemen.O kadar gezmesine gerek yokmuş cidden.Kenan Doğuluda 5.olmuştu.2 ay falan önce bir basketbol maçında çıkmıştı ,canlı söylemişti,çok şaşırmıştım ee bunun sesi çıkmıyor ki canlı nasıl söyleyecek yarışmada demiştim,şimdi de hasta ondan söyleyemedi diyorlar oysaki o zaman söylediğinde de bu kadar çıkıyordu sesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…