şok oldum hiç ses duyamadım.demekki hadise koskoca bir fosmuş onu anladım.türkiyeyi temsil eden kişini kıyafetide o olmamalıydı.millet müthiş şovlar yaptı bizimkiler herzamanki gibi erotizme bozzdu.olacağı oydu.4.lük bile çok.
ya birinci olmanın kıyafetle ne ilgisi varki...bence kıyafete hiç takılmayın derim...
Öncelikle Hadise bu yarışma için biçilmiş bir kaftan-dı...
Dı diyorum üzülerek.. çünkü o sesi duymaz olaydım keşke.. yarışmayı izlerken öldüm öldüm dirildim resmen.. dualar ettim Hadise'ye.. kendine gelsin diye..
fakat erkek vokale hiç bir anlam veremedim, alakasızdı bence.. bayan vokalistte vardı ona ok, ama erkek vokalistin sesi çok belli barizdi.. Hadisenin sesi hem detone olduğu için hemde heyecandan gittiği için sadece erkek vokali dinledik diyebilirim
amaaaaa...
şov muhteşemdi...
dans, kareografi.. sahne kullanımı bence güzeldi..
özlellikle sonradan uçarak gelen dansı süper bir hava kattı yarışmaya..hadiseyle olan dansınıda çok beğendim,, özlellikle dansçının kostümü süperdi..
şarkıdaki değişikliklerde hoşuma gitti... yani benim açımdan tek kusur maalesef Hadise' nin sesiydi((
ama yine de süper bir derece aldık..
böyle bir ülkeler arası komşuculuk oynayan yarışmadan iyi bile 4. lükle çıktık bence :)))))
hadiseyi hep takdir ettim elinden geleni yaptıı ama yarışmadan sonraki acıklamasında birinci olayım hiç demedim hep top 5 te olayım istedim dedi ondan sonra sinir oldum cunku hedef küçülterek gitmiş oraya orda en önemli derece birincilik seneye bu yarışmanın ülkemizde olması en buyuk istegimiz tamam politik seyler var ille birinci olamaaz amaa böyle bi hedefle gitmesi şaşırttı benı birazda sanırım eleştirilerden korktugu için böyle bi savunmaya geçti birde 4. olmak cokda zor diilki yani daha dogrusu top 5 te olmak cunku mor ve ötesi bile türkçe ve aşırı güzel olmayan bi şarkıyla 7. oldu ee hadise cokda cabalamasaydı o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?