- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.921
bu hafta için planlarım:
bi gün yürüyüş bi gün zumba (akşamları )1 sa
sabah kalkınca ve akşam yatmadan önce 50 mekik - 50 bisiklet hareketi - 50 pergel ya da makas hareketi
sabah standart kahvaltı.öğle yemeği yemekhanede ne varsa tatlı hariç hepsinden az az
adet dönemindeyim ama tatlıya hayır.çok canım isterse bitter çikolata
hergün 1 elma ve sabahları bi kuru incir (kabızlık çekmemek için)
akşam yemeklerini de daha çok çorba salata yada yoğurt haşlama türü düşünüyorum.
veee bol hareket(işte bütün gün oturuyorum.evde biraz daha ev işleriyle ilgilenip akşamları hareketlendirmek istiyorum.)çünkü geçen hafta işler yoğundu eve gidince pek bişey yapmadan erkenden uyudum.bu hafta daha güzel olacak inşallah...
arkadaşlar benim düşündüklerim bunlar .ama önerileriniz ya da eleştirileriniz varsa bekliyorum...
6 yasinda oglum var okul tatil evde bide 18 aylik kizim var hava soguk disari cikip yuruyemeyince evde egzersiz ve cocuklarla hoplama ziplama baya bir ter doktum:)) oda spor kadar yordu:)Kızlar siz spor olarak ne yapiyosunuz ben kondisyon bisikletine biniyorum ama ayriyetten pilates yapmakta istiyorum önerileriniz?
slm kızlar ben melike.89 kiloyum zayıflamak istiyorum. birbirimize destek olarak beraber zayıflayalım.bilgilerimizi paylaşalım.gaza gelmek için her pazar bir birincimiz olsun pohpohlayalım. kıskanalım.ama artık istediğimizi giyelim.ve yaz geldiğinde istediklerimizi gururla giyelim.sağlığımız yerinde osun.kendimize güvenimizde gelsin.ben artık kilo vermek istiyorum seninleyim diyen tombiş fıstıklar gelin beraber zayıflayalım.
6 yasinda oglum var okul tatil evde bide 18 aylik kizim var hava soguk disari cikip yuruyemeyince evde egzersiz ve cocuklarla hoplama ziplama baya bir ter doktum:)) oda spor kadar yordu:)
Benim merdiven cikma aletim var adini unuttum ona bindim bide 400 adim
Kızlar siz spor olarak ne yapiyosunuz ben kondisyon bisikletine biniyorum ama ayriyetten pilates yapmakta istiyorum önerileriniz?
Dün tam bir felaketti, akşam yemek ayıptır söylemesi ekşili köfte tabii ekmekle beraber, çay , kuruyemiş, meyve, kapanış kocamann bir çikolatalı gofret(((((
** Bu gün sabah 2 kaşık pekmez bir bardak ılık su, an itibariyle keten tohumlu yoğurt ve bir bardak su, umarım dünki gibi olmaz((
bu hafta bir kilo verebilsem İNŞALLAH...
kızllarr iyi geceler hepinize bugun su içmeyi oyle abarttimki tam 4litre su içtimmşimdi spor zamanııı
bende varım zaten diyet yapıyorum yarışarak artı eğlenirim.şu an 74 kiloyum.Pazar'a görüşürüz
bende zayıflamak istiyorum ama başaramıyorum hemen vazgeciyorum kendime fazla aşıgım galiba ondan cabada veremiyorum o yüzden bana biraz gaz verin
Dün tam bir felaketti, akşam yemek ayıptır söylemesi ekşili köfte tabii ekmekle beraber, çay , kuruyemiş, meyve, kapanış kocamann bir çikolatalı gofret(((((
** Bu gün sabah 2 kaşık pekmez bir bardak ılık su, an itibariyle keten tohumlu yoğurt ve bir bardak su, umarım dünki gibi olmaz((
bu hafta bir kilo verebilsem İNŞALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?