- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #1.681
Gerçekten doğru soyluyorsun kurban bayram dan beri bende 7 kilo verdim ama durdu buda Benm sinirimi bozuyor...
Canim sanirim 7 kilo sinir ya bende 7 kiloya geldim tikandim ama simdi gidecek ins kirilmaya basladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten doğru soyluyorsun kurban bayram dan beri bende 7 kilo verdim ama durdu buda Benm sinirimi bozuyor...
Günaydın kızlar herkese bol sporlu az kalorili bir gün diliyorum her tarafim ağrıyor 2 gündür zumba yapıyordum Bacağımda varis var ağrıyor sanırım zumba yı bırakmam gerekiyor of of of
Nasıl gidecek kilolar bide bacağında varisi olan varmiiii
sabır canım sabır bizler için almamış olmak bile bir artı . ben kilo veremediğim haftalar " bugün bu kilodayım ama en azından bundan sonra bu kilodan daha kötü olmayacağım hergün biraz daha iyi olacak" diyorum bu beni motive ediyor .. 2 hafta bende veremedim ama bu hafta gittiğini hissediyorum tartı gözüme bakıyor ama yok pazar tartılacağım
Tatlim varis Çorapları var ama saniyorum ki cok konforsuz iki gündür ben de spor yapamiyorum sol bilegim ağrıyor cekilme var ne zaman gecerse o zaman baslayacagim sen de cok zorlama kendini
Canim sanirim 7 kilo sinir ya bende 7 kiloya geldim tikandim ama simdi gidecek ins kirilmaya basladi
Canm Benm varisler yüzünden spor yapamıyorum ona canm sikiliyor o yüzden çok yavaş kilo veriyorum ....
Kızlar neredesiniz.sesiniz sedanız yok bugün.
canım benim illaki yürümek yada koşmak zorunda değiliz vücudumuz sağlığımız neye elverirse onu yapıcaz mesela sende mekik veya ayaklarını havaya kaldırıp bisiklet hareketi veya 1 lt su şşişesini kaldırıp indirebilirsin oturduğun yerde bunlarda güzel sıkılaştırıcı hareketler nacizane tavsiyem .. birde internetten bi araştır bakalım oturarak spor yapmak illaki kendine göre bişeyler bulursun canım
moral bozmak yok az veya çok gidecek bu kilolar
yaptığım hareketler bunlar günde 5defa Biraz uzun olacak canım her hareketi önce sağ sonra sol ayakla yapıyorsun başının altına yastık belinin altına çarşafla destekleyebiliyorsun. Ilk hareket sağ ayak 10 defa bisiklet çevir sonra sol ayakla 10 defa. 2. Hareket karnına çek uzat her ayak tek tek 10 ar kez. 3.hareket Düz olarak kaldır indir. 4. Hareket dışa doğru daire çevir. 5. Hareket içe doğru daire çevir önce sağ sonra sol hep aynı ikisi birden değil. Sonra yan dön kaldır indir her seferinde döneceksin yanlız. önce sağ sonra sol. hareketlerin hepsi 10 defa yapılacak 2. Hareket karnına çek arkaya it tekme atar gibi 3. Hareket dışa daire çiz 4. Hareket ice daire çiz.5. Hareket gene yan adım atar gibi kol önde ayak arkada ayak önde kol arada yan hareketlerde bitti ayağa kalkıyoruz her hareketi parmak uçlarında havaya kalkarak yapıyoruz önce sağ kol sonra sol kol önde doğru daire çiz 10 ar defa sonra arkaya doğru daire çiz. Omuzları öne doğru çevir sonra arkaya 4. Hareket iki elini öne uzat avuç iiçleri yukarı baksın sırtına doğru çek10 defa. Son hareket ellerini yukarıda birleştir indir her harekette parmak uçlarında kalkıyoruz toplamda 80 kez parmak ucunda kalkmalisin ilk günler etler kırılıyor 2-3 güne normale dönüyor kolay gelsin bu hareketleri 10 dakikada bitirmelisin
Antepliyim canim. Sende mi anteplisin