- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.601
Bugün okulda çok canımı sıktılar,eve geldim,hırsımı yiyeceklerden çıkardım,şimdi suçluluk duygusundan öleceğim.Bu kadar kilo alma sebebim de sinirlenince üzülünce hep yememdi,ama insanın güvendiği bir meslektaşı arkasından iş çevirince sinirlenmemek mümkün değil...
Günaydın kızlar çok güzel gidiyorsunuz devam. .. ben çok Hasta oldum kafamı kaldıramıyorum iki ggündür sporumu da yapamıyorum ama hic birşey de yiyemiyorum dikkat edin kızlar kendinize gerçekten çok kotüymüş bu hastalık. ..
Üzme kendini akşama hafif şeyler yersin olur biter.
Günaydın kızlar çok güzel gidiyorsunuz devam. .. ben çok Hasta oldum kafamı kaldıramıyorum iki ggündür sporumu da yapamıyorum ama hic birşey de yiyemiyorum dikkat edin kızlar kendinize gerçekten çok kotüymüş bu hastalık. ..
günaydın kızlar çok güzel gidiyorsunuz devam. .. Ben çok hasta oldum kafamı kaldıramıyorum iki ggündür sporumu da yapamıyorum ama hic birşey de yiyemiyorum dikkat edin kızlar kendinize gerçekten çok kotüymüş bu hastalık. ..
kızlarrr iş yerinden bir arkadaş bugun sen kilo mu verdin dedi bende evet anlasılıyor mu dedim baya anlasılıyor saka mı yapıyorsun cok belli oluyor dedi. kızlar mutluluktan havalara ucucam oleyyyyy sonunda bende kilo vermeye basladım :)
bende arada yulaf ezmesi ile yogurtyıyorum hatta unsuz yulaf ezmelı kurabıye bıle yapıyorum
kepek yulaf ezmesi yogurt kuru meyvalar ornegın yaban mersını , kara uzum gibi
tarcın tatlandırıcı karıstırıp kasık kasık tepsıye dızıyorum sonra yavas yavas pısırıyorum canım cok tatlı ısterse
cayın yanına ara ogunde yıyorum 1-2 tane
isterseniz deneyin cok guzel oluyor 1 dılım cıkolatadan bıle az kalorisi
bende arada yulaf ezmesi ile yogurtyıyorum hatta unsuz yulaf ezmelı kurabıye bıle yapıyorum
kepek yulaf ezmesi yogurt kuru meyvalar ornegın yaban mersını , kara uzum gibi
tarcın tatlandırıcı karıstırıp kasık kasık tepsıye dızıyorum sonra yavas yavas pısırıyorum canım cok tatlı ısterse
cayın yanına ara ogunde yıyorum 1-2 tane
isterseniz deneyin cok guzel oluyor 1 dılım cıkolatadan bıle az kalorisi
Ya kizlar bende regl olacam zaar. En son gecen ayin 26 dina olmustum. Yani gune yakinim. Karnimi tika basa doldurasim, ne gorursem yiyesim var. Of of
slm kızlar Ya yazamadım bi türlü dün öğleden sonra Oğluşumun ateşi çıktı düşmedi bi türlü.Bi de karnım ağrıyo falan diyodu.Gece dört gibi acile götürdük Hastaneye varınca birden tamam artık karnım ağrımıyo demeye başladı Sıpacık, şimdiden başladı hastanelerden korkmaya Bugün yine hafif ateşliydi ama çok şükür atlattı şimdi iyi uyuyo.Yahu salgın var diyorlar ama evden de çıktığımız yok.nerden geldi anlamadım.
Hımm diyeti soracak olursanız tam gaz devam bu kilo vermek ne güzelmiş kızlar insan verdikçe veresi geliyo.Bi de artık alıştım çok şükür.Yemekler saatleri düzene girdi yani. Ama bünyem alıştığı için de bu hafta kilo veremezsem diye de korkuyorum.Bu arada bi türlü bilgisayardan girip çizelgemi düzeltmedim 63 kilo oldum he:))))
canom
selam sen nerelisin :) zaar
bizim
antepte kullanirlarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?