- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #1.301
aynen ya.dün bende de misafir vardı .bide artık diyet yapıyorum demek istemiyorum.hep dalga konusu oluyorum.yap boz yap boz yaptığım için.onlara çaktırmadan salatalardan falan yedim masadan arkadaşın kocuğuna bakma bahanesiyle erken kalktım falan.söylemeyi düşünmüyorum kimseye..
arkadaşlar üç gun önce altı öğün beslenin diyipduruyorlardi simdi uc ana ogun yeterli diyorlar bu diyetisyenlerde bir karar verse iyi olur karatay ve bazi diyetisyenler altı ogun yerseniz hormon dengesi bozuliyor yağ yakamiyoruz diyor bazisi ac kalinca yag depoluyor diyor sinirim bozuldu
ayy inş ben birinci olucam ben olmazsamı yok bile okadar diyorumgrip olmama rağmen dikkat ettim arkadaşlar bide ilk haftam olduğu için daha çok vericeğimi düşünüyorum ilerleyen haftalarda yavaşlayacaktır tek sıkıntı 2 3 gündür spor yapamıyorum ona rağmen güzel bi fark var bende he şunuda belirtmeden geçemiycem benim için güzel bi fark bu sizlere belkide az gelebilir ben çok mutluyum yaptım oldu
ben bu hafta süpriz bir sonuç bekliyorum canım.
Kızlar bu hafta bende varım çok çaba verdim bunun yanı sıra büyük kilolar büyük büyük giderbiraz sonra gidip başka yerdede tartılıcam evdekine inanamadım bende iddalıyım
hep birlikte inş incecik olucaz hedefe yavaş yavaş emin adımlarla gidiyoruzzzbuarada bişey sorucam kızlar kilo çizelgelerimizi göremiorum ben neden acaba ???
bu hafta sıkı rakibelerim çok gibi sankibirinci olamazsam çok hırs yapıcam
Kızlar şu ender saraç on hareketi yapanlar memnun musunuz sıkılaşma sağlıyor mu acil cevap istiyorum yapanlar vardı
Kizlar hangi listeyi uyguluyorsunuz
Bu hafta fiyaskoyum,bugün uzin bir aradan sonra kaçamak yaptım.Dışarda yedim,kendime çok kızgınım.Tatlı isteği had safhada ama cezalıyım,vazgeçmemeliyim.Sanırım sıkıldım,sizler motivasyonunuz düşünce ne yapıyorsunuz.
. Spor yaptim bugün ama her gün yapasimda olmuyor sigara iciyorum tabiki zararli diyen olacak haklisinizdaHazal ben sabahları kk beyaz peynir 5 zeytin salatalık domates
ara bazen elma bazen 3 ceviz
öglen sebze yemeği 6 kaşık yada tavuk
ara yine aynı meyve
akşam ya sebze yemeği 6 kaşık yanında yogurtla yada tavuk 1 parça but yanında yogurt ile
bunun yanı sıra en fazla 3 dilim kepek ekmeği öğünlerde bazende kahvaltıya ek olarak haşlanmış yumurta ilave ediyorum bol su içiyorum haftaya yürüyüşe başlıyacagım
Birde arkadaşlar açıkınca çarliston biber yiyorum gerçi mevsimi değil ama hem tok tutuyor hemde c vitamini var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?