- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #1.281
herkese iyi geceler tatlı uykular:126:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yavaş vermeye başladım üzülüyordum bu yazıya rastlayınca rahatladım.bizim kilolar kalıcı gidiyor dönmeyecek bir daha inşallah
Kızlar pazar günü siz birinci olmazsanız kim olur tahminleri alayım
Ben burcubilen 1. Olur diyorum bu hafta çok azimli gördüm tabii herkes azimli ama şerbete giren parmağını yalamaması çok etkileyiciydi
aynen canım bende birincilik burcubilenin diyorum.tabi kendimden de ümitliğim.
Gönül ister hepimiz kendimizce rekor kıralım artida olmamak kilo vermiş olmak bile büyük mutluluk benimiçin
Günaydın kızlar bence bu hafta yecusral. Birinci burcubilen ikinci olabîlir bakalım hafta başındayken Offf çok zaman var diyorum sonra da bir panik tartı günümüze az kaldı diye telaş yapıyorum ahh bi de mîsafir gelicekse bugün kü gibi gelde yesinler karşında güzel yemekleri ama iyi pazar sabahı tartılcam diye yemeği düşünmüyorum :)))
aynen ya.dün bende de misafir vardı .bide artık diyet yapıyorum demek istemiyorum.hep dalga konusu oluyorum.yap boz yap boz yaptığım için.onlara çaktırmadan salatalardan falan yedim masadan arkadaşın kocuğuna bakma bahanesiyle erken kalktım falan.söylemeyi düşünmüyorum kimseye..
aynen ya.dün bende de misafir vardı .bide artık diyet yapıyorum demek istemiyorum.hep dalga konusu oluyorum.yap boz yap boz yaptığım için.onlara çaktırmadan salatalardan falan yedim masadan arkadaşın kocuğuna bakma bahanesiyle erken kalktım falan.söylemeyi düşünmüyorum kimseye..
günaydın çıtır adayları nasılsınız bakem.ne güzel bir gün değil mi...dışarıda bahardan kalma bi hava var.keşke işe gelmek olmasaydı da şöyle bi çıkıp yürüyüş yapsaydım...
Sizlere teşekkür ederim. Geriye dönüp kk da bikaç topiğe katıldım temmuzdan beri.ama hepsi belli bi süre sonra dağıldı.burası daha farklı yarışın etkisi mi sizin azminiz mi bilmiyorum ama bu topik süper .tabi melike kaptan sayesinde...
of kızlar ben yine kilo aldım sanırım offf bir türlü diyet yapamıyorum yapmaya karar verdigim an ya misafir geliyor ya biz bir yerlere gidiyoruz
melike sen bu haftaki adayını yazmışsın canım