- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
ben de geldimlütfen bildiğiniz etkili bi diyet varsa yazar mısınız? çocuk yapmayı düşünyoruz ama bu kilomla hamile kalmak istemiyorum. 65 kiloyum 55 e düşsem yeter. Zaten 56 idim ama düğünden sonra saldım kendimi.yardımcı olursanız çok sevinirim.
bir arkadaşım vardı kizdikca kocasina çeşit cesit yemek yapardı ama kendi dogru düzgün yemezdi mesela cips posetini acar iki tane alir gerisini adama yedirirdi sonuc olarak adam şişti kiz tig gibi hâlâ ben de tam tersi kizdikca yedim sonuç olarak arkadaşım çok haklıymış
günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım
günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım
Günaydın kızlar benimde canm çok sıkıldı dün sabah 85.5 olan kilom bu sabah 86.5 regl oldum ondan mı bilemedim acaba bi fikri olan Varmi of of of of of of of.....
Herkese gunaydin. Bomba gibiyim melikecigim. Tabi biraz kalp kirikligim var ama olsun. Ben dimdik ayakta durucam.
Günaydın kızlar benimde canm çok sıkıldı dün sabah 85.5 olan kilom bu sabah 86.5 regl oldum ondan mı bilemedim acaba bi fikri olan Varmi of of of of of of of.....
regl olduğun içindir canım.ödem toplamışsın geçer takma.
melike:84
krep77:70
tatlıtambak:?
burcubilen:64.5
ilkay80:91
esradmr:83.3
snfogretmeni27:91
ayse021288:65.200
ezilan:85.5
cankek.?
derindrn:74
bersemi5333:75.9
ogrtmaslı:59.8
leyla88:66.4
sera81:77
noninoni:69
zeynepth:107.5
ebru7778:76.2
seçil1525:77.1
Ben 78 kilo ile başladım canım kilo vermeye şimdi 69 kiloyu hedefim 62 .eşimin tarafı yüzüme kırıcı söz söylemesi de bana sisko Gözüyle baktıkları için çok gururuma dokunuyor kayinvaldem birsey alacak diyelim goumceme small alıyor bana da XL alıyor birde inşallah olur sana diyor offf çok agirima gidiyor .. inş vereceğim gorumcemin sözünde manken gibi olacağımohh iyi yapmısşın canım yeme sakın ben tatlı delisi biri olarak bi aydır yemiyorum yani ufak çatallar hariç .ama tatlı yemeden de yaşanıyormuş anladım .çayı bile şekersiz içtiğime hala inanamıyorumm.Bu arada kaç kilosun canım?
Ben 78 kilo ile başladım canım kilo vermeye şimdi 69 kiloyu hedefim 62 .eşimin tarafı yüzüme kırıcı söz söylemesi de bana sisko Gözüyle baktıkları için çok gururuma dokunuyor kayinvaldem birsey alacak diyelim goumceme small alıyor bana da XL alıyor birde inşallah olur sana diyor offf çok agirima gidiyor .. inş vereceğim gorumcemin sözünde manken gibi olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?