- 5 Ocak 2014
- 40
- 17
- 48
- 34
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
Devam ilkay bırakmak yok eger dikkat etmeseydin uzerine bir de kilo alabilirdin bunu da dusunmelisin. Bu hafta daha guzel olacak hadi bakalim. Takipteyim seniGünaydın kızlar bende öncelikle kandilinizi kutlarım
Eveeeet kiloma gelince 91 olmuşum 1.5 kilo ancak gitmiş maalesef yavaş veriyorum olsun genede çok sevindim 10 günde 2 kilo Vermiş oldum
Aramıza hosgeldin canim. Azimle hersey oluyor. Hasta olma aman dikkat et bugün gerekirsr cikma yurususe ama evde bos durdukca da birseyler atistirmaArkadaslar Merhaba beni de aranıza alır misiniz daha önce yılbaşına kadar 15 kilo verme topigindeydim yılbaşı geçince bitti baktım bende salmaya başladım iyice .ama insana kadar 62 ye düşmek istiyorum şu an 69 kiloyum. 78 kilo ile vermeye başlamıştım. Ben de pazar günleri tartışıp size bildirecegim inş. Dün yazmayı hedefliyordum sanırım hasta oluyorum tüm gün her yerim ağrıdı yattım o yüzden. Şimdi de yürüyüş yapmak istiyorum ama hasta olmaktan korkuyorum
Günaydın kızlar ben bu hafta katıldım aranıza o yüzden bayağı ciddi yaptım gelen misafirlerim oldu ama yemedim dün kardeşlerimle toplandık yine bozmadım baskülümü bile yanımda taşıdım ki bu sabah tartılıyım diye 73 kilo dan 70 e düşmüşüm çokk mutluyum benden 3 kilo gitti sizler ne yaptınız?? Umarım verdiniz. Herkese hayırlı kandiller dualarınız kabul olsun:))))
Seninde kandili mübarek olsun tebrik ederim ii vermissin canm hep böyle devam etGünaydın kızlar bende öncelikle kandilinizi kutlarım
Eveeeet kiloma gelince 91 olmuşum 1.5 kilo ancak gitmiş maalesef yavaş veriyorum olsun genede çok sevindim 10 günde 2 kilo Vermiş oldum
Cok iyi gidiyoruz bence haftada 2-3 kg ideal bu hafta belki 3 yapabiliriz. Seni dd tebrik ederim
Evet canım aslında çok iyi haftada 2 kilo ama benim biraz acelem var ben 21 aralıkta 22 haftalık bebeğimi kaybettimve şimdi 3 aylık bir korunma sürem var. Martın 16 sına kadar 58 veya en azından 60 olmam lazım o zaman yeniden bebeğim olacak İNŞAALLAH RABİİM şu mübarek günde duaları kabul eder benim için dua edin nolur hemen hamile kalayım
Evet canım aslında çok iyi haftada 2 kilo ama benim biraz acelem var ben 21 aralıkta 22 haftalık bebeğimi kaybettimve şimdi 3 aylık bir korunma sürem var. Martın 16 sına kadar 58 veya en azından 60 olmam lazım o zaman yeniden bebeğim olacak İNŞAALLAH RABİİM şu mübarek günde duaları kabul eder benim için dua edin nolur hemen hamile kalayım
İnşallah canım Allah muradını versin. Bende 53 e düşünce bebek düşünüyorum bakalım kısmetEvet canım aslında çok iyi haftada 2 kilo ama benim biraz acelem var ben 21 aralıkta 22 haftalık bebeğimi kaybettimve şimdi 3 aylık bir korunma sürem var. Martın 16 sına kadar 58 veya en azından 60 olmam lazım o zaman yeniden bebeğim olacak İNŞAALLAH RABİİM şu mübarek günde duaları kabul eder benim için dua edin nolur hemen hamile kalayım
selam kizlar ya morelim çok ama çok bozuk, onca yürüyüs yapmama ragmen bogazima dur diyemedim istah patlamasi yasiyorum ve malesef bu haftada kilo almisim
geçen hafta 65,8
bu hafta 66,4
yani 5 haftada 5 kilo aldim utaniyorum
Günaydın kızlar ben bu hafta katıldım aranıza o yüzden bayağı ciddi yaptım gelen misafirlerim oldu ama yemedim dün kardeşlerimle toplandık yine bozmadım baskülümü bile yanımda taşıdım ki bu sabah tartılıyım diye 73 kilo dan 70 e düşmüşüm çokk mutluyum benden 3 kilo gitti sizler ne yaptınız?? Umarım verdiniz. Herkese hayırlı kandiller dualarınız kabul olsun:))))
Inş canım herşey gonlunce olsun...
İnşallah canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin Bugün birbirimiz için de dua edelim
İnşallah canım Allah muradını versin. Bende 53 e düşünce bebek düşünüyorum bakalım kısmet
Günaydın kızlar bende öncelikle kandilinizi kutlarım
rabbim sana ikiz bebek versin inşallah.ama diyet yapıyorsun depoların boşalıyor.zayıflamak yerine daha çok sağlıklı beslenmeni tavsiye ederim.
kandilimiz mübarek olsun.kızlar dualarınızda benide hatırlayın.inşallah bu yarışta olan tüm bayanlar istedikleri kiloya inerler bu sene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?