- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
Günaydınnn:))Ay ben bugün çok komiğim kızlar Sabah uyandım uyku sersemligi ile koşa koşa tartıya çıktım Yav bugün pazar zannediyorum Ama tabi ki sonucu yarın yazıcam Ama neyse ki kilo almamışım bu hafta hiç verememekten korkuyodum
Melikecigim cok guzel bir hikaye. Gozyaslarimla okudum. Cunku ben hicbir zaman basaramicam. Olmuyor. Bu hafta biraktim. Verdigimide almisimdir. Ben niye iradesizim. Yemek yemeyi neden cok seviyorum.6 kasimdan beri kk takip ediyorum bir arpa boyu yol alamadim. Verdim aldim. Al gulum ver gulume dondu. Bugun ilk cocugumu dogurduktan sonra biraz kilo verdigimde aldigim elbiseyi giydim. Kollari o kadar dar geldiki utandim. Olmuyorsa kilomu kabul edip boyle yasamak diyorum ama. Daha cok kilo alicam ve daha mutsuz olucam. Offff offf. Ben bu kadar aciz olamam ya. Bu arada adim Betul.
Betül aynı sorunlari ben de yasiyorum gel gitler oluyor bazan ipin ucu kaciyor ama umutsuzkluk yok birakirsak nasil her sene eklendiyse kilolar eklenmeye devam edecek daha mutsuz olacagiz sonunda Sağlık da elden gidecek az da olsa vermek lazim cok zorlaniyorsan cok sikmadan baslasana yavaş yavaş hafta Hafta yukseltirsin miden alisir ama sabırlı olmalisin ben bu ara inanilmaz aclik hissediyorum Sürekli yesem de açım bakalım nereye kadar gidecek
Canım bak sakın pes etme daha çok yolumuz var biraz sabır bende çabucak vermek istiyorum ama melike 'nin dediği gibi çabuk almadıkki çabuk verelim bak ben 10 gündür hadi ilk günler biraz kaçamaklarım oldu ama şu bir haftadır çok dikkat ediyorum ama genede çok zor veriyorum pes etmiycem gram gramda olsa gidecek sen dikkat ettiğinde nasıl güzel veriyorsun sadece sabır ve azim gerekli beraber başaracağız ben inanıyorum sende inan ...
Her halde 5 aydır ilk defa bu kadar iradesizim ama ben şöyle düşünüyorum çünkü 5 aydır nerdeyse hiç kaçamak yapmadim. Yani tatli,hamur işi hiç yemedim
sayılır. Hep bir ısırık aldım bıraktım. 3.5 gündür bayağı bozdum yani çikolata, cips,
Mantı, kizartma... yani zararli ne varsa iste yedim ama şu saatten sonra tamam herşeyden tattim yeter artık kendime gelmeliyim diyorum veeee tekrar araniza geldimmm....
Bu aralar çok yoğunum....
Haydi bakalim bismilah diyorum ve bu hafta bende iddaliyim tabiki gelecek hafta için
kendime ödül koyuyorum verdiğim her 4 kiloda küçük bir dürüm etsiz çiğ köfte yiyeceğim bol acılı.
evet ya cok guzel oldu oglum cizgi filmini izlerken bende yarim saat yurudum onceki seneler 1 saat yuruyordum ama simdilik yarim saat iyi insallah artik hizlanalimBurcu Harikasın ya merak ettim ne kadar gitmiş neyse yarın ogreniriz bersemi başladığına sevindim artık daha hızlı verebilirsin
himmmmm guzel bir odulkendime ödül koyuyorum verdiğim her 4 kiloda küçük bir dürüm etsiz çiğ köfte yiyeceğim bol acılı.
ıslak kek yaptım oğluma.herkez çayın yanında yerken bir an kendim içinde bir dilim getirsem dedim.sonra otur yerine melike sana şimdiye kadar yediklerin yeter dedim baktım haklıyım vazgeçtim.farkettimki yaşamak için yemeliyiz aslında ama biz yemek için yaşıyoruz.3 lokma sonrasında dil aynı yiyeceğin tatını almıyormuş bile.yaptığımız şuan diyet değil sağlıklı beslenme.
kızlar belim çok ağrıyo, ne zamandır sen hareket yapma tabi bünye şaşırdı tutuldu kaldı......
evet ya cok guzel oldu oglum cizgi filmini izlerken bende yarim saat yurudum onceki seneler 1 saat yuruyordum ama simdilik yarim saat iyi insallah artik hizlanalim
buarada oglumun dogum gunune kadar 65 olma hedefim suya dustu cunku 4 hafta kaldi ona uzuluyorum
himmmmm guzel bir odul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?